Eveeeet bugünü de atlattık
sabah sperm testi sonrası (tese işlemi öncesi yapılıyor) yine sperm çıkışı olmayınca bizi odamıza aldılar ve hazırlanıp bekledik. Bu süreçte hemşireler ilgiliydiler. Eşimi 11 buçukta mikro tese işlemi için ameliyathaneye aldılar. Saat 12 de bülent hoca odaya geldi. Eşimden tesa işemi ile ( iğne ile testisteki sperm deposundan sperm çekilmesi ) güzel spermler alındığını müjdeledi o anki mutluluğum sizlerede nasip olsun. Eşim mikro tese işlemi olmadı ve şırınga ile sperm alınmasıyla bu adım tamamlandı. Bülent erol a minnettarız
Eşim hemen odaya geldi narkozun etkisindeydi. O sırada ben hazırlandım yumurta toplama işlemi için beni de ameliyathaneye aldılar orda da ortam güzel ve huzurluydu sevinçten ağlayarak cem çelik hocamı bekledim selamlaştık ve uyutuldum
Bi 15 dakika sonra eşimin yanındaydım. Yan yana yataklarda yattık narkozu attık kâh ağladık kâh güldük. Kardeşim bize refakat etti. Biraz ağrım oldu ne yalan söyleyeyim ama ağrı kesici iğne ile rahatladım. Cem hoca odaya geldi iyi geçtiğini nasıl olduğumu sordu. 20 tane yumurta topladığımızı söyledi 20 yumurta mı 20 folikül mü emin değilim narkoz kalp ben
açıkçası önemsemedim olacaksa eğer 1 yumurta da bir 10 yumurta da bir gözümde. 15 dk sonrasında meyvesuyu ve sandviç ikramı oldu ikimizede. Bunun sonrasında ayağa kaldırıp bizi yürürttüler idrarırımızı yapmamızı istediler. Çok şükür kanamamız yoktu. Üzerimizi değiştirdik bülent erol hocamız geldi ihtiyacımız olandan fazla sperm bulduğunu ekstra 3 tüp sperm de dondurabileceğimizi söyledi çok daha mutlu olduk. Bülent erol hoca mikro tese nin her zaman en son çare olduğunu, öncesinde ilaç tedavileri sperm örneği alınması şırınga ile almayı denemek gibi her kişiye özel tedaviler olduğunu bi kez daha vurguldı. İyili bülent erol a gittik iyi ki
Kendisiyle bebek müjdesiyle görüşmek üzere sözleştik. Bu andan itibaren cem çelik hocam ile beraberiz bi ay rahim dinlendirme kararı aldık. Adet olmamla beraber transfer için buluşacağız inşallah
Tabiki kaliteli embriyolarımız oluşursa.. önümüzde beş günlük embriyo gelişimi oluşumu bekleme sürecimiz var. İnşallah istendiği gibi embriyolarımız olur inşallah
Bir de ikimizde beş gün enfeksiyonlara karşı antibiyotik kullanacağız. Buraları yine güncellerim. Azosperm olanlar umutlu olun muhakkak bülent erol ile yollarınız kesişsin