- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- Konu Sahibi TupBebekAnnesi2020
Aynen canimm...bende durumlar stabilValla benimde ikinci günüm suanlik herşey normal. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canimm...bende durumlar stabilValla benimde ikinci günüm suanlik herşey normal. :)
Oldu canım fazlasıyla gaz artık eşimden kaçacak yer arıyodum her saat gaz toplanıyprdu ve inanılmaz bel agrısı 10 dk ayakta duruym dayanamıyodum zaten yuzde 90 tutunmada bel agrısı oluyor diye biliyrm kaçıncı günün bugunMasallah canim darisi basimiza..Allahim bizleride hamile kil sin...bende transferi oldum 2 dakikada yuruyerek odama geldim..bi 15 dakka sonrada lavaboya gittim..bi 15 dakka daha dinlendim..eve geldik aonrasindada arabaga bindihimde isindigimi hissettim bende.oda ve operasyon odasi cok soguktu..ilk gun cok is yapmadim ama aşırı aşirıda yatmadim..midem inanilmaz yandi eve gelip yemek yedikten sonra..ac gitmistim..heyecandan bisey yiyemedim...dedigin dogru..peki belirti olmusmuydu sende tatlim..test gunune kadar..
Benm fazlasıyla ignem ve hapım vardı 3.aya kadarda kullandım nacizane fikrim haplarla daha çok tutundugu. Çünkü tutunsun diye takviyes alıyosun ignelerle ama doktorun oyle uygun görmüş Vardr bildigi artık çogu doktor akışına bırakıyorHayırlı uğurlu olsun benide kaldırdılar hemen doktorun deniz havuz dahil aklına gelen her aktiviteyi yapabilirsin dedi iğne bile yok sende de iğne yok muydu?
Transfer gununu saymazsak 3. Gunum..ama belirti yok ..embriyo kac gunde tutunuyo rahme biliyomusunuz..birde benim aansim biras dusuk ..1 tane embriyo konuldu 2. Kalite.Oldu canım fazlasıyla gaz artık eşimden kaçacak yer arıyodum her saat gaz toplanıyprdu ve inanılmaz bel agrısı 10 dk ayakta duruym dayanamıyodum zaten yuzde 90 tutunmada bel agrısı oluyor diye biliyrm kaçıncı günün bugun
Daha çok erken Tutunması hemen başlıyor ama hücre içine girmesi 5 6 günü bulur benim de tek embriyoydu doktorum koyduktan sonra Hamilesin hayırlı olsun demiştiYani doktor çok önemli koyduğu yer bebeğin tutunması çok etkiliyorTransfer gununu saymazsak 3. Gunum..ama belirti yok ..embriyo kac gunde tutunuyo rahme biliyomusunuz..birde benim aansim biras dusuk ..1 tane embriyo konuldu 2. Kalite.
Ben izlemistim..monitorun tam ortasi yani rahmin sanirim tam ortasina konuldu..kesinlikle haklisiniz..darisi basimiza tatlim yatesekkur ederimDaha çok erken Tutunması hemen başlıyor ama hücre içine girmesi 5 6 günü bulur benim de tek embriyoydu doktorum koyduktan sonra Hamilesin hayırlı olsun demiştiYani doktor çok önemli koyduğu yer bebeğin tutunması çok etkiliyor
Hakkında hayırlısı canım sıkıntı yapma her şey olacağına varıyor Günün gelmeden test yapmaBen izlemistim..monitorun tam ortasi yani rahmin sanirim tam ortasina konuldu..kesinlikle haklisiniz..darisi basimiza tatlim yatesekkur ederim
Daha erken bence ya haftaya anca belli olurAynen canimm...bende durumlar stabil
Transfer günü sayılmıyor.Transfer gün sayılmıyor dmi canim
Dimi banada ole geliyor zaten...canim.Daha erken bence ya haftaya anca belli olur
Ben ananas badem findik yiyorum hergunn...havucu denemedim.canimmayfonoz felan diyolar zararli diye..ben yedimm ...buarada 3 gundur..Transfer günü sayılmıyor.
Kitap okuyun, film izleyin her dk yatmayın, kan akışı durmasın. Havuç, ananas, kabak çekirdeği yiyin. Ağır kaldırmadan, eğilmeden, yükseğe uzanmadan işlerinizi yapabilirsiniz ilk 2 3 günden sonra.
Aynen canım öle yapiorm gün içinde 5000adim atıyorum evin içinde ıyi oluyorTransfer günü sayılmıyor.
Kitap okuyun, film izleyin her dk yatmayın, kan akışı durmasın. Havuç, ananas, kabak çekirdeği yiyin. Ağır kaldırmadan, eğilmeden, yükseğe uzanmadan işlerinizi yapabilirsiniz ilk 2 3 günden sonra.
Yiyoz içiyoruz kabız olmadan bakalmBen ananas badem findik yiyorum hergunn...havucu denemedim.canimmayfonoz felan diyolar zararli diye..ben yedimm ...buarada 3 gundur..
Ben ananas badem findik yiyorum hergunn...havucu denemedim.canimmayfonoz felan diyolar zararli diye..ben yedimm ...buarada 3 gundur..
Aynen canım öle yapiorm gün içinde 5000adim atıyorum evin içinde ıyi oluyor
AynennYiyoz içiyoruz kabız olmadan bakalm
Tesekkur ediyorum canim.bugun transferi saymazsak 4. Gunum.dun aksam biraz moralim bozulmustu..sabahta biraz bozulmustu..ama suan cok iyiyimm.alisveris yaptimda birazcik.belirti felan yok kuzum bende.moralim cok iyi suanda..kabak cekirdegi aldim..ananasim bitmisti..onu unutmusum..almayi..aksam esime solerim artik..almasi icin..cig badem cig findik felanda aldim..kalmamisti evde..onlati citliyorumsen nasilsin tatlimm..nasil geciyo zaman...buarada bende hic bir belirti yokk....gayett masallahh turp gibiyimsu hicbir belirti olmayip hamile kalanlardan olmayi umut ediyorumbreath12 bugün nasılsın canim
Valla bugün düş aldım ama belim yanıyor resmen başka bisey de hissetmiyorum açıkçasıTesekkur ediyorum canim.bugun transferi saymazsak 4. Gunum.dun aksam biraz moralim bozulmustu..sabahta biraz bozulmustu..ama suan cok iyiyimm.alisveris yaptimda birazcik.belirti felan yok kuzum bende.moralim cok iyi suanda..kabak cekirdegi aldim..ananasim bitmisti..onu unutmusum..almayi..aksam esime solerim artik..almasi icin..cig badem cig findik felanda aldim..kalmamisti evde..onlati citliyorumsen nasilsin tatlimm..nasil geciyo zaman...buarada bende hic bir belirti yokk....gayett masallahh turp gibiyimsu hicbir belirti olmayip hamile kalanlardan olmayi umut ediyorum