- 30 Mart 2019
- 4.554
- 2.456
Evet 5 üzeri gebelik pozitif demek fakat önemli olan değerin yükselme hızı 2 günde bir takip etmen gerekiyor beta değerini.Bir umut var mı bana mı öyle geldi acaba.0-5 negatif değer yazıyordu benim 8 üstü sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 5 üzeri gebelik pozitif demek fakat önemli olan değerin yükselme hızı 2 günde bir takip etmen gerekiyor beta değerini.Bir umut var mı bana mı öyle geldi acaba.0-5 negatif değer yazıyordu benim 8 üstü sonuçta.
Umut oldu o 8,45 inşallah tutar yine de çok sevindimEvet 5 üzeri gebelik pozitif demek fakat önemli olan değerin yükselme hızı 2 günde bir takip etmen gerekiyor beta değerini.
Ben 2018 de tedavi görmüştüm Adana Başkentte. Kızım şimdi 2.5 yaşında çok şükürNerde tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim
Kaç embriyo transferi yapıldı size9. gün kan verdim 134 çıktı değer. Üçüz olduğu içim erken çıkmıştır belki ama hiç belirtim yoktu.
Ne zaman öğrendin üçüz olduğunuİki embriyo transfer edilmişti ama biri de kendi içinde bölünmüş üçüz oldu.
Sizin sonuc bellimi morseverNe zaman öğrendin üçüz olduğunu
9. Güne kadar bekleyebilmiş olmanız güzel sabır ben 7. Günde öğrendim test yaptırın bence beta hcg kan alıyorlar sonuç iki saate çıkıyor neden bekliyorsunuz ki. İnşallah hamilesinizdir . Orogestan ile ilgisi yok tabi ki bu aradaMerhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Tam günümü bekliyorum. Cuma günü kan vereceğim9. Güne kadar bekleyebilmiş olmanız güzel sabır ben 7. Günde öğrendim test yaptırın bence beta hcg kan alıyorlar sonuç iki saate çıkıyor neden bekliyorsunuz ki. İnşallah hamilesinizdir . Orogestan ile ilgisi yok tabi ki bu arada
O zaman biraz daha sabırTam günümü bekliyorum. Cuma günü kan vereceğim
Nerde yaptırdınız tüp bebeği . Bence hamilesiniz sizTam günümü bekliyorum. Cuma günü kan vereceğim
İnşallah canım ya En yakın arkadaşımın doktoru. Acıbadem istanbul.Nerde yaptırdınız tüp bebeği . Bence hamilesiniz siz
Sonuç ne canım merak ettimİnşallah canım ya En yakın arkadaşımın doktoru. Acıbadem istanbul.
Negatif sonuçlandı canım. Hayırlısı böyleymiş sanırım. Regl olmayı bekliyorum. Progestan fitil kullanıyordum. Cuma günü bıraktım ilaçları, negatif sonuçlanınca. Ne zaman olurum acaba? Olsam da rahatlasam. Çok şiş hissediyorum kendimi..Sonuç ne canım merak ettim
İgne etkisi değildir bence tekrar kan ver3. Gün embriyosu 8. Gün test değerim;65
Çatlatma iğnesi üzerinden 13 gün geçti pozitif dşye sevinmeli miyim yoksa çatlatma iğne etkisi midir
Tecrübeli arkadaşlardan yardım cvb bekliyorum
İnşaallah çok teşekkür ederim cevabınız içinİgne etkisi değildir bence tekrar kan ver