3. gün embriyo transferinden sonra kaçıncı gün testte görünür?

Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim 😊 Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?

Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim 😊 Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
9. Güne kadar bekleyebilmiş olmanız güzel sabır ben 7. Günde öğrendim test yaptırın bence beta hcg kan alıyorlar sonuç iki saate çıkıyor neden bekliyorsunuz ki. İnşallah hamilesinizdir . Orogestan ile ilgisi yok tabi ki bu arada

9. Güne kadar bekleyebilmiş olmanız güzel sabır ben 7. Günde öğrendim test yaptırın bence beta hcg kan alıyorlar sonuç iki saate çıkıyor neden bekliyorsunuz ki. İnşallah hamilesinizdir . Orogestan ile ilgisi yok tabi ki bu arada
Tam günümü bekliyorum. Cuma günü kan vereceğim ☺️

Sonuç ne canım merak ettim 🙏😍
Negatif sonuçlandı canım. Hayırlısı böyleymiş sanırım. Regl olmayı bekliyorum. Progestan fitil kullanıyordum. Cuma günü bıraktım ilaçları, negatif sonuçlanınca. Ne zaman olurum acaba? Olsam da rahatlasam. Çok şiş hissediyorum kendimi..

9.günüm bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen belirdi hemen koşup kan testi yaprırdım sonuç 121. 3.gün iki embriyo transfer edildi. Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻

3. Gün embriyosu 8. Gün test değerim;65
Çatlatma iğnesi üzerinden 13 gün geçti pozitif dşye sevinmeli miyim yoksa çatlatma iğne etkisi midir
Tecrübeli arkadaşlardan yardım cvb bekliyorum ☺️

X