Transfer sonrasindaki 1 hafta nasıl geçirilmelidir?

TupBebekAnnesi2020

Allah nasip etmeyeceği bir şeyi hayal ettirmez.💚
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
175
180
Tecrübeli insanlardan transfer sonrası için öğüt bekliyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ornek vermek gerekirse kaç gün yatmam gerek, nasıl yatmam gerek, tuvalette embriyo düşer mi, ne yemek gerek, kac gun sizce rapor almaliyim çalisiyorum da, bol su ic dediler iyi gelirmis dogru mu hic yerimden kalkmadan mi beklemeliyim gunlerce,yani transferden sonraki süreç için bilgisizim. Çok yoğun çalışıyorum Forumda çok zaman geciremedim. Herkes 1 cümle bile kurarsa ben o cümlelerinizi kulağıma kupe yapicam.. cok ihtiyacim var suan 3 Haziran transferim.

Uzanma,eğilme,ağır kaldırma. Onun dışında normal düzeninde devam et. Ben ilk iki gün yatmıştım. İmkanım vardı yattım, olmasaydı yatmazdım masa bası işin filan varsa zaten sorun değil. Nane,dereotu,maydanoz bunları şimdilik tüketme. İltihap sökücü oldukları için yemeyin demişlerdi bana. Her gün bi dilim ananas yedim. Kahvaltıda taze meyvesuyu sıktım(genelde portakal,kivi). Ve evet bol su içtim. Günde yarım saat yürüyüş yaptım, ama öyle kendimi yoracak gibi değil. 1000lik puzzle aldım onu yaptım 12 gün boyunca yavaş yavaş. Düşünmemeye çalıştım ve karnımı hep bebek varmış gibi sevdim. Kaynar suyla duş alma. Akıntın olabilir normal. Rengi yeşil vs olursa mutlaka doktoruna haber ver. Hafif sarımtırak, beyaz ya da su gibi akıntı normal. Kabız olmamaya bak, olursan da ıkınma, doktoruna haber ver kabızlık ilacı verir. Adet belirtileri yaşayabilirsin normal telaşa kapılma. Özellikle bel ağrısı oluyor. Sakın ben şunu yaptım bi şey olmadı,uzandım, eğildim bilmem ben diyene inanma. Evet bunlar belki tutunmayı engellemez ama tutunma olmazsa hep vicdan azabı çekersin “belki bunları yapmasaydım tutardı” diye. Sen tedbirini al, gerisini Allah’a bırak. Ben transferin 8. Günü kasığımda feci bir batma hissetmiştim. 9. Gün hcg baktırdım 29 çıkmıştı 😊 çok şükür bugünlere geldim. Darısı basına inşallah. Allah kucağını boş bırakmasın ❤️

Tecrübeli insanlardan transfer sonrası için öğüt bekliyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ornek vermek gerekirse kaç gün yatmam gerek, nasıl yatmam gerek, tuvalette embriyo düşer mi, ne yemek gerek, kac gun sizce rapor almaliyim çalisiyorum da, bol su ic dediler iyi gelirmis dogru mu hic yerimden kalkmadan mi beklemeliyim gunlerce,yani transferden sonraki süreç için bilgisizim. Çok yoğun çalışıyorum Forumda çok zaman geciremedim. Herkes 1 cümle bile kurarsa ben o cümlelerinizi kulağıma kupe yapicam.. cok ihtiyacim var suan 3 Haziran transferim.
Ilk2-3 gun dinlen canim cunki yanlis hatirlamiyorsam ilk 72 saat onemliymis..sonrasinda yuksek yerlere uzanma..ve jel kullaniyorsan lutfen jelden sonra 15 dakka yuruyus yap..yuruyus onemli kan dolasimi olmasi gerekiyo..onun disinda bacagin kasigin agridimii..hamilelige yorma..cunki kullandigin ilaclarin yan etkisi yada adet oncesi belirtiler olabiliyo..erken test yapma..hayirli ugurlu olsunn ...

Masallah canim buarada..tez zamnda guzel haberler alicaksin insallah.🤗🤗

Uzanma,eğilme,ağır kaldırma. Onun dışında normal düzeninde devam et. Ben ilk iki gün yatmıştım. İmkanım vardı yattım, olmasaydı yatmazdım masa bası işin filan varsa zaten sorun değil. Nane,dereotu,maydanoz bunları şimdilik tüketme. İltihap sökücü oldukları için yemeyin demişlerdi bana. Her gün bi dilim ananas yedim. Kahvaltıda taze meyvesuyu sıktım(genelde portakal,kivi). Ve evet bol su içtim. Günde yarım saat yürüyüş yaptım, ama öyle kendimi yoracak gibi değil. 1000lik puzzle aldım onu yaptım 12 gün boyunca yavaş yavaş. Düşünmemeye çalıştım ve karnımı hep bebek varmış gibi sevdim. Kaynar suyla duş alma. Akıntın olabilir normal. Rengi yeşil vs olursa mutlaka doktoruna haber ver. Hafif sarımtırak, beyaz ya da su gibi akıntı normal. Kabız olmamaya bak, olursan da ıkınma, doktoruna haber ver kabızlık ilacı verir. Adet belirtileri yaşayabilirsin normal telaşa kapılma. Özellikle bel ağrısı oluyor. Sakın ben şunu yaptım bi şey olmadı,uzandım, eğildim bilmem ben diyene inanma. Evet bunlar belki tutunmayı engellemez ama tutunma olmazsa hep vicdan azabı çekersin “belki bunları yapmasaydım tutardı” diye. Sen tedbirini al, gerisini Allah’a bırak. Ben transferin 8. Günü kasığımda feci bir batma hissetmiştim. 9. Gün hcg baktırdım 29 çıkmıştı 😊 çok şükür bugünlere geldim. Darısı basına inşallah. Allah kucağını boş bırakmasın ❤
Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Senin adına çok sevindim. Darısı başına inşallah.

Ilk2-3 gun dinlen canim cunki yanlis hatirlamiyorsam ilk 72 saat onemliymis..sonrasinda yuksek yerlere uzanma..ve jel kullaniyorsan lutfen jelden sonra 15 dakka yuruyus yap..yuruyus onemli kan dolasimi olmasi gerekiyo..onun disinda bacagin kasigin agridimii..hamilelige yorma..cunki kullandigin ilaclarin yan etkisi yada adet oncesi belirtiler olabiliyo..erken test yapma..hayirli ugurlu olsunn ...
Teşekkür ederim canımım. Dikkat edicem. Bu jel çok mu önemli
Ben şuan evde karantinaya aldim kendimi dışarı cikmiyorum. Evde yürümüş gibi step hareketi yapıyorum 15 dk. Dışarı çıkmak hiç istemiyorum psikoloji olarak. O da yeterli olur herhalde

Bende dün transfer oldum bugün ikinci gün öncekinde yatmadım üzüldüm bu kez annemi çağırdım yatıyorum 😊 umarım olumlu olur. Bu arada kabız oldum olmasaydı iyiydi ama sabah zorlandım biraz umarım sorun olamamıştır 😅😅 son olarak hiç belirtim yok 🙈

Bende dün transfer oldum bugün ikinci gün öncekinde yatmadım üzüldüm bu kez annemi çağırdım yatıyorum 😊 umarım olumlu olur. Bu arada kabız oldum olmasaydı iyiydi ama sabah zorlandım biraz umarım sorun olamamıştır 😅😅 son olarak hiç belirtim yok 🙈
Transfer gün sayılmıyor dmi canim

Hiç birşey hissetmiyorum desem olur sende durumlar nasıl hangi ilaçları kullanıyorsun ?? Benim bu kez transfer sonrası iğnede yok sanki hiçbiriyle olmamış gibi
Valla canım bende suanlik bisey yok ev içinde çok yürüyorum.
Gün-de 1 tane vijinal jel
Günde 1 tane coraspin
Günde 1 tane prednol
Günde 2 tane folik asit
Günde 3 tane estrofem
Gün-de 1 tane progestan iğnesi
Günde 1 tane oksapar iğnesi
Baya var dmi :KK66:

Ben çok yürümedim bu sefer geçen sefer çok yürümüştüm bu defada böyle deneyelim dedik 😅 bu arada benim doktor hiç iğne verdi yaa çok kolaylık aslında koskoca doc heralde verirdi bu arada vermedi derken transferden 3 gün önce progetron içerikli depot bir iğne yaptık sanırım o toplu iğne yerine geçti bu konuyla ilgili bileğisin olan var mı??

Ben çok yürümedim bu sefer geçen sefer çok yürümüştüm bu defada böyle deneyelim dedik 😅 bu arada benim doktor hiç iğne verdi yaa çok kolaylık aslında koskoca doc heralde verirdi bu arada vermedi derken transferden 3 gün önce progetron içerikli depot bir iğne yaptık sanırım o toplu iğne yerine geçti bu konuyla ilgili bileğisin olan var mı??
Progestan iğnesi çok ağır ya mosmor oldu her yerim

Biliyorum bir öncekinde bende kullandım beze yapıyor üstelik bizim doktorun tarzı farklınbwnde anlamadım ama yılların doktoru umarım olumlu olur uzanıyorum su doku çözüyorum😅

Kizlar kacinci gunleriniz..transfer gununu saymazsak benim 3. Gunum..cok hafif kasigimda agrim oldu sadece..crina jel gunde 2 defa kullniyorum..gunde 2 defada estrofem kullaniyorum..birde sadece bugun icin 1 defaligina mahsus gonapety igne verdiler onu vurdum..kasigimdaki hafif olan agriyida bu ilaclara bagliyorum onun disinda hicbir rahatsizligim yok..sizde nasil durumlar

Kizlar kacinci gunleriniz..transfer gununu saymazsak benim 3. Gunum..cok hafif kasigimda agrim oldu sadece..crina jel gunde 2 defa kullniyorum..gunde 2 defada estrofem kullaniyorum..birde sadece bugun icin 1 defaligina mahsus gonapety igne verdiler onu vurdum..kasigimdaki hafif olan agriyida bu ilaclara bagliyorum onun disinda hicbir rahatsizligim yok..sizde nasil durumlar
Valla benimde ikinci günüm suanlik herşey normal. :)

Canım sana şukadar söylüyim transferden 8 dk sonra tuvalete kendim gittim doktorum saçmalama kalk o öyle seylerle düşermi dedi ve beni kaldırdı 2 kere tuvalete gittim arka arkaya .1buçuk saat Arabada titreye titreye geldik geldigimde biraz yattım baktım olmuyo kalktım kendimi yormadan her işimi yaptm 5 buçuk aylık hamileyim şuan. Doktorun işini biliyosa koydugu yer çok önemli

Canım sana şukadar söylüyim transferden 8 dk sonra tuvalete kendim gittim doktorum saçmalama kalk o öyle seylerle düşermi dedi ve beni kaldırdı 2 kere tuvalete gittim arka arkaya .1buçuk saat Arabada titreye titreye geldik geldigimde biraz yattım baktım olmuyo kalktım kendimi yormadan her işimi yaptm 5 buçuk aylık hamileyim şuan. Doktorun işini biliyosa koydugu yer çok önemli
Masallah canim 🤗🤗darisi basimiza..Allahim bizleride hamile kil sin...bende transferi oldum 2 dakikada yuruyerek odama geldim..bi 15 dakka sonrada lavaboya gittim..bi 15 dakka daha dinlendim..eve geldik aonrasindada arabaga bindihimde isindigimi hissettim bende.oda ve operasyon odasi cok soguktu..ilk gun cok is yapmadim ama aşırı aşirıda yatmadim..midem inanilmaz yandi eve gelip yemek yedikten sonra..ac gitmistim..heyecandan bisey yiyemedim...dedigin dogru..peki belirti olmusmuydu sende tatlim..test gunune kadar..

Hayırlı uğurlu olsun benide kaldırdılar hemen doktorun deniz havuz dahil aklına gelen her aktiviteyi yapabilirsin dedi iğne bile yok sende de iğne yok muydu?

X