Uzanma,eğilme,ağır kaldırma. Onun dışında normal düzeninde devam et. Ben ilk iki gün yatmıştım. İmkanım vardı yattım, olmasaydı yatmazdım masa bası işin filan varsa zaten sorun değil. Nane,dereotu,maydanoz bunları şimdilik tüketme. İltihap sökücü oldukları için yemeyin demişlerdi bana. Her gün bi dilim ananas yedim. Kahvaltıda taze meyvesuyu sıktım(genelde portakal,kivi). Ve evet bol su içtim. Günde yarım saat yürüyüş yaptım, ama öyle kendimi yoracak gibi değil. 1000lik puzzle aldım onu yaptım 12 gün boyunca yavaş yavaş. Düşünmemeye çalıştım ve karnımı hep bebek varmış gibi sevdim. Kaynar suyla duş alma. Akıntın olabilir normal. Rengi yeşil vs olursa mutlaka doktoruna haber ver. Hafif sarımtırak, beyaz ya da su gibi akıntı normal. Kabız olmamaya bak, olursan da ıkınma, doktoruna haber ver kabızlık ilacı verir. Adet belirtileri yaşayabilirsin normal telaşa kapılma. Özellikle bel ağrısı oluyor. Sakın ben şunu yaptım bi şey olmadı,uzandım, eğildim bilmem ben diyene inanma. Evet bunlar belki tutunmayı engellemez ama tutunma olmazsa hep vicdan azabı çekersin “belki bunları yapmasaydım tutardı” diye. Sen tedbirini al, gerisini Allah’a bırak. Ben transferin 8. Günü kasığımda feci bir batma hissetmiştim. 9. Gün hcg baktırdım 29 çıkmıştı
çok şükür bugünlere geldim. Darısı basına inşallah. Allah kucağını boş bırakmasın ❤