transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

günaydın kızlar, uyanmadınız mı daha ya? ben de uyuyacağım ama sıcaktan uyunmuyor ki... bugün nasılsınız, ne değişiklikler var? bebişler nasıl?

ya benimde transferimde 4.gün ama hiç bi belirti yok ben hiç yatmadım evde yalnızım her işimi kendim yaptım anlayacağınız inşallah tutar yinede umutluyum

günaydın kızlar, uyanmadınız mı daha ya? ben de uyuyacağım ama sıcaktan uyunmuyor ki... bugün nasılsınız, ne değişiklikler var? bebişler nasıl?

günaydın güzelim nasıl oldun geçtimi sancılar az kaldı sonuca merakla bekliyorum sonucunu.......

ya benimde transferimde 4.gün ama hiç bi belirti yok ben hiç yatmadım evde yalnızım her işimi kendim yaptım anlayacağınız inşallah tutar yinede umutluyum

günydın güzelim sakın umudunu yitirme olduran rabbim her engele karşı yine oldurur yeterki sen inancını yitirme görürsün bak güzel haber verenlerden olacaksın inşallah....kaçıncı denemen kaç tane embriyo koydular....

günaydın güzelim nasıl oldun geçtimi sancılar az kaldı sonuca merakla bekliyorum sonucunu.......

günaydın canım Şeniz bugün iyiyim hafif lekelenme var ama sancı yok. merkezi arayıp soracağım lekelenmeleri. hep pazartesiyi bekleyeceğim diyorum ama bişeylerde dürtüyor. idrar testi yapsam mı diye. kesin sonuç olmadığını, hemen çıkmayacağını da bal gibi biliyorum, dr.un bir bildiği olmasa 12. günü bekle demiyeceğinide biliyorum ama dürtüyor işte Kötü Kazen bekleyeyim di mi?

günaydın canım Şeniz bugün iyiyim hafif lekelenme var ama sancı yok. merkezi arayıp soracağım lekelenmeleri. hep pazartesiyi bekleyeceğim diyorum ama bişeylerde dürtüyor. idrar testi yapsam mı diye. kesin sonuç olmadığını, hemen çıkmayacağını da bal gibi biliyorum, dr.un bir bildiği olmasa 12. günü bekle demiyeceğinide biliyorum ama dürtüyor işte Kötü Kazen bekleyeyim di mi?

bekle tatlım bak bende salıyıbekliyorum biliyosun.geç olsunda sonuç kesin olsun şimdi erken yaparsan kafanda soru işareti kalacak lekelenmen azmı korkma bişey olmaz hayırlara vesile olur inşallah.....

ilk denemem dondurulmuş 4 tane embryo transfer ettiler.bunlardan 1 i iyi inşallah dediğin gibi olur hayırlı haberler veririm size beklemek çok zor

slm canım,hayırlı olsun tedavin kendini zorlama iş yaparkende ara verip dinlenmeyi atlama,uzun uğraşlardan sonra hamile olabilirsin inşallah hemişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz, nerde yaptırdın dr un kimdi yazarsan sevinirim canım.a.s.

hoşgeldin canım. inşallah hayırlı sonucu alırsın sende. bana söylenen ilk 3 gün yatak istirahati. ben 3 gün sadece tuvalete kalktım. yemeğimi bile yatakta yedim. yata yata heryanım tutuldu gerçi. 3. günden sonra ağır iş yapmadan evin içinde dolaşıyorum. Annem sağolsun hiçbişeye dokundurmuyor. 3. günden sonra işe başlayanlarda oluyormuş ama ben özellikle okulların kapanmasını bekledim. biz yine dikkat edelim de gerisi Allahın bileceği birşey.

Adayadayı bende okulların kapanmasını bekledim.inşallah hayırlısı olur.Aslında rahat olmak lazım ama olmuyor.kimi işe başladığı halde tutmuş.

caım ya ben de evde yalnızım.Kendimce dikkat ediyorum amasonuçta yemeğimi kendim hazırlıyorum,su içmeye kalkıyorum .Gerçi eşim yemeğimi hazırlayıp gidiyo ben ısıtıyorum ama senin gibi bende de hiç belirti yok Sadece çok sık tuvalete gidiyorum .fenalık geldi.(sıcaktan çok sıvı alıyorum ama ya tuttuysa diyede aklımdan geçiyor.)tutsada bu kdar çabuk belirti olmaz dimi?5.günümdeyim
Belirti yok dedim ama benim yumurta geliştirici iğne kullanırken de doğru düzgün ağrım olmadı.bünyem çok çabuk sinyal vermiyor galiba.

merkezi aradım lekelenmelerle ilgili, progestandan kaynaklanıyormuş. artarsa haber verin dediler.

merkezi aradım lekelenmelerle ilgili, progestandan kaynaklanıyormuş. artarsa haber verin dediler.

ben sana demedimmi endişelenme diye çünkü banada doktorum jelden olabilir demişti hatt sana söyledim ama beni pek dikkate almadın herhalde neyse kafanın rahatlamasına sevindim hayırlı sonuçlar inşallh moraller yüksek olsun:dance: inananıyorum ve içimden bir ses hamile olduğunu söylüyo hayırlısı pazartesi mutlu haberi bekliyorum...:teytey:

:eek:klava:
9. gündü olsaydi cikardi dimisenağlama

güzelim bence moralini bozma her vücudun hormonları salgılama süresi farklıdır. güzel haberler alırsın inşallah..bence 9. günde yanlı sonuç çıkma olasılığı çok yüksek 12.günü bekle sıkma canını....:eek:klava:

ben sana demedimmi endişelenme diye çünkü banada doktorum jelden olabilir demişti hatt sana söyledim ama beni pek dikkate almadın herhalde neyse kafanın rahatlamasına sevindim hayırlı sonuçlar inşallh moraller yüksek olsun:dance: inananıyorum ve içimden bir ses hamile olduğunu söylüyo hayırlısı pazartesi mutlu haberi bekliyorum...:teytey:

canım ya dikkate almamak olur mu hiç, jel dedinya ondan anlamadım ben. hani seninki jel benimki hap gibiya ondan yani :eek: pazartesi salı haly başı ben olacağım hepimiz için halay çekeceğiz :teytey: (inşallah)

9. gündü olsaydi cikardi dimisenağlama

çıkmayabilir, çünkü çıkanların ikiz oluyor genelde değerler yüksek olduğu için. ayrıca 12. günde bile kanda çıkıyor. daha önce çıkacak olsa dr. 12. gün yaptırın kan testi der mi hiç. sıkma canını dr.un dediği zamanı beklemekten başka bi çaremiz yok canım. :teselli:

X