Transfer sonrası

elispera_24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
211
53
13
33
Merhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Ama çok şükür ağrım vs. Yok...
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Hiç belirti olnayıp, pozitif gören var mı?
Test günüm : 11 mart

Merhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Merhabalar ben şubat 12 de transfer oldum ve pozitif bende hala ufacık hiç bir belirti yok :) belirti olmak zorunda değil :)

Merhaba progesteron değeriniz kaç çıkmıştı yumurtlama dönemlerinde benimde 1.7 çıktı da

Bende dün transfer oldm canm benimde 10 11 mart test günüm olucak büyük ihtimalle bendede hiç bi değişim yok ayınım :)

Merhaba kızlar bende 27 şubatta transfer oldum yani dün :) belim çok az ağrıdı ama oda yatmaktan diye düşünüyorum sizler hep yatıyor musunuz durumlarınız nasıl bende de başka bir belirti yok olması lazım mı ? Hayırlı haberler alırız inşallah 10 martta kan vereceğim bende.

Merhaba kızlar bende 27 şubatta transfer oldum yani dün :) belim çok az ağrıdı ama oda yatmaktan diye düşünüyorum sizler hep yatıyor musunuz durumlarınız nasıl bende de başka bir belirti yok olması lazım mı ? Hayırlı haberler alırız inşallah 10 martta kan vereceğim bende.
Aynı gün olmuşuz canımm test günümüzde aynı. Ben dün yattım canım şehir dışından gittiğimiz için bugün 5 6 saat yol geldim saatte vir durup on onbeş dk yürüyüş yaptım şimdide yatıyorumm ama yarın normal hayata dönerm sadece ağır falan kaldırmam muhtemeln :) alt karnımda gramp gibi çekilmelermoluypr arada ama bende piskolojik onun dışındads normal hiç bi his veya berliti yok :)

Back