- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Kamerada pek belli olmuyor çıplak gözle daha iyi inşallah vardırÇizgi var yok arası sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kamerada pek belli olmuyor çıplak gözle daha iyi inşallah vardırÇizgi var yok arası sanki
Normal test günün ne zamanKamerada pek belli olmuyor çıplak gözle daha iyi inşallah vardır
Cumartesi günü ama cuma günü kan vericem cuma günü 3 gün varNormal test günün ne zaman
Bende evde 6ci gün erken gebelik testi yaptım negatifti 8.ci gün kan verdim 58 çıkmıştı inşallah güzel haberler alırsınCumartesi günü ama cuma günü kan vericem cuma günü 3 gün var
Ben çizgi işlerinden hiç anlamiyorum, eşimi arkadaşlarıyla buluşmaya bırakıp ondan habersiz direkt gidip kan vermiştim 30.64 ile öğrendimTeşekkür ederim amin inşallah dün 7. Günümdü yaptım hayalet çizgi çıktı yakınlaştırınca daha net
İnşallah çok teşekkür ederim aminBende evde 6ci gün erken gebelik testi yaptım negatifti 8.ci gün kan verdim 58 çıkmıştı inşallah güzel haberler alırsın
Rica ederimİnşallah çok teşekkür ederim amin
Bunda biraz daha net çıktı sankiÇizgi var yok arası sanki
Evet gördüm bunu burda var ama cumayı bekle öyle kan ver ben erken kan verdim 4 defa gittim geldim kan vermek için sabırsızlık yüzündenBunda biraz daha net çıktı sanki
İnşallah kanda da vardır evet evet beklicemEvet gördüm bunu burda var ama cumayı bekle öyle kan ver ben erken kan verdim 4 defa gittim geldim kan vermek için sabırsızlık yüzünden
Güzel düşün güzel olsunİnşallah kanda da vardır evet evet beklicem
Erken öğrenmişsiniz kaçıncı günü kan testi yapmıştınızBen çizgi işlerinden hiç anlamiyorum, eşimi arkadaşlarıyla buluşmaya bırakıp ondan habersiz direkt gidip kan vermiştim 30.64 ile öğrendim
Evet evet ben erken yaptim transferin 5.günü yaptım 9unda transfer oldum, 14ünde kan verdimErken öğrenmişsiniz kaçıncı günü kan testi yapmıştınız
Ayy deli gibi heyecanlandım oturduğum yerde kalbim hop etti bayılıyorum böyle pozitifleri görmeye Allah hepimize pozitifleri görüp sağlıkla doğan bebişler nasip etsin inşallahMerhaba test yaptım 7. Günde hayalet çizgi çıktı yakınlaştırıp bakınca daha net
AMİN inşallah kanda da kucağımızda da görmeyi nasip etsin cuma gününü iple çekiyorum inşallah pozitif gelir sonuçAyy deli gibi heyecanlandım oturduğum yerde kalbim hop etti bayılıyorum böyle pozitifleri görmeye Allah hepimize pozitifleri görüp sağlıkla doğan bebişler nasip etsin inşallah
İiinşallah cumaya kadar tekrar idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz?AMİN inşallah kanda da kucağımızda da görmeyi nasip etsin cuma gününü iple çekiyorum inşallah pozitif gelir sonuç
Evet bugün yapacağımİiinşallah cumaya kadar tekrar idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz?
Bizimle de paylaşın lütfeenEvet bugün yapacağım
Pazartesi günü transfer günü dahil 7. Günümdü predictor early erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıkmıştı ama bugün farklı marka prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı anlayamadım yaBizimle de paylaşın lütfeen