• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Yemekler Meyveler OO Daha Neler Neler ( Hepimiz Paylaşalım)

benimde işim yok yemeğimde yok kocamda gec gelicek cuma günü gidiyoruz ya işlerini toparlıcak canım çiğ köfte istiyor çok fena

valla sen hamıle oldun mu adam yandı bız yandık .......................canın herbışey ıstıyo kız...........

Merhabalar,transferden sonra bol C vitamini almak hücre bölünmesini kolaylaştırıyormuş.Birde kalbinin atması için B12 vitamini gerekli.Bir arkadaşımın bebeğinin kalp atışları olmamıştı.Yapılan incelemelerde B12 eksikliği görüldü.2. hamileliğinde B12 iğnesi yapıldı bebeği şimdi 7 yaşında.

c vitaminli besinleri gülen şimdi arar
b12 içinde arar
emiro arkadaşımıza teşekkür ederiz
ben şimdik tek tek eklicem ilk sayfaya

ablacım eşimde öyle diyo sen aşermesen bile aşeririsin yaa diyor buarada hala yeşil yanıyorsun...
bilgiler güncellendi

yanı ıkrar ıkı saattır bakıyorum nerde sıgara var dıye ya sen nerden gordun ya ....................ben ılk defa gördum valla..............canın cekmesın bakım...............gıt patlıcan kozle aynı sıgara gıbı kokar onu ye..............sağlıklı...............bebeğimize ıyı bak............

ay canım ıcmıyek aman uzak dursun bızden delikafadulden

ikrar sakıncası yoksa sizdeki sorun neydi canım

kaçıncı denemede oldu kacıncı gün transferleri yaoılmıştı anlat bakalım dinliyoz :)

kaçıncı denemede oldu kacıncı gün transferleri yaoılmıştı anlat bakalım dinliyoz :)

efendım gecen sene yılbasında ılk transferım olduy 37 cıktı degerlerım sonra dustu kımyasal gebelık dendı :delphin:
20 yumurtam toplanmıstı ılk seferde 3 tarnfer yapıldı gerısı donrulusmustu

bu sene dondurulmusla deneyelım dedık
benım hıc umudum yoktu taze tutmayan dondurulmusmu olucak dedım :delphin:
ama moralımde yuksektı bu sefer

kafama takmadım pek
2 gun yattım sadece
sonra evdekı gunlus ıslerımı yaptım

ıste toz almak bulasık yemek vs

4 tae tarnsfer olmustu
tek gebelık olustu teyzesı

carsamba 2 li test ve ense kalınlıgı olculcek kaydirigubbakcemile5

hey maşallahhh tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla canım benim..
darısı kimee tabiki bana :d

ben daha tedaviye başlamadım :) 22 mayısta lucrine başlıcam canım daha.. haziranda yani
5.gün konulsun istiyom

ben daha tedaviye başlamadım :) 22 mayısta lucrine başlıcam canım daha.. haziranda yani
5.gün konulsun istiyom

canım cok sagol
5. gun sansı daha yuksek oluyomus kesınlıkle

ben bunu saglıkla alırım ınsallah kucagıma bende hemen 2. ye baslamayı dusunuyorum ara vermıycem
ve bende kesınlıke bu sefer 5. gun yaptırcam
oyle yaptıranlar hep hamıle kalmıs

cahılllık ıste ılkınde hıc soyleyen olmadı :mymeka:

ınsallah darısı sana

tarsferde kendını ne kadar rahat bırakırsan ınan o kadar sansın yuksek

ben kendımı bunda o kadar rahat bıraktımkı

aman dedım canımımı alcaklar sankı

serbest bıraktım
doktorum harıkasın afferın süper yerı daha rahat görüyolarmıs
aletı daha ıyı yerletırıyomus

sıkmıycan kendını :teselli:

o mümkün değil zira ben uyuyorum transferlerde canım
benimde bu 2. tedavi olacka canım..
ooyy maşallahh 6 aylıkken falan 2. denersin canım kimde yapmıştın bunu ? artık bebekler karı koca artı doktor eşliğinde olduğundan :) canım Allah sağlıkla kucağındada göstersin yavrunu kızınmı olacak acaba banamı öyle geldi yavrum ?
5.güne kadar gidiyomu acaba embriyolaırm ben onuda merak ediyorum azosperm var eşimde

o mümkün değil zira ben uyuyorum transferlerde canım
benimde bu 2. tedavi olacka canım..
ooyy maşallahh 6 aylıkken falan 2. denersin canım kimde yapmıştın bunu ? artık bebekler karı koca artı doktor eşliğinde olduğundan :) canım Allah sağlıkla kucağındada göstersin yavrunu kızınmı olacak acaba banamı öyle geldi yavrum ?
5.güne kadar gidiyomu acaba embriyolaırm ben onuda merak ediyorum azosperm var eşimde

cınsıyetı bellı degıl canım bende ruyamda kız gördüm ama kaydirigubbakcemile3
engin oral a yaptırdım canım ama şimdi taıkıbımı eşimin arkadasına yaptırıyorum :delphin: ınsallah canım senın de olcak sonra ben sana cocuk şöle baılır fılan dıye ahkam keserımkaydirigubbakcemile3

bazen ya hiç olmazsa diyorum ikrar olabilirmi ki ya
gerçi biz aştık durumu eğer doktor derse çocuklar spermlerden dolayı olmuyor ben embriyo bagışı ile hamile kalmayı kabul ederim eşimden sperm olmucaksa bendende olmasın diye düşünürüm inşallah ikimizden versin allah ya ben kocamla okul aşkıyım çok severek evlendik ama başımıza gelmedik kalmadı vajinismusla uğraştık bir sene tam 2 senedirde bu sorun zaten 3 senelik evliyim 21 yaşımı doldurdum daha .. olurmu ikrar bazen aklıma geliyo ya hiç olmazsa diye sanada böyle oluyomuydu

Back