HalleyimmmmKasıkta batma ani kramplar hafif karın ve bel ağrısı.bende bunlar oldu transferin hayırlı olsun.
EvetttHalleyimmmmgüzel haberler mi var
Yaa maşallah maşallah canım benimEvetttbugün akşam 2.kan testini vercem inşallah 13.günüm
Aminn inşallah cümlemizinkini kurabiyemmmYaa maşallah maşallah canım benimara sıra profiline bakıyordum bende çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin Rabbim daima güzel haberler vermeyi nasip etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Oyy yerim seni balsınAminn inşallah cümlemizinkini kurabiyemmmben baya bir ara vermıstm dinlendm bol bol bu ayda nasip oldu inşallah güzel ilerler biraz netleşssin bazı şeyler zaten yazacaktım size aklımdasınız hep
evt valla iyi geldi 3ay yattım gezdim yedim içtimOyy yerim seni balsıniyi yapmışsın canım uzaklaşmak iyi geliyor bazen o yüzden rahatsız etmek istemedim bende. Çok şükür güzel haberler ile geldin ya
Ohh miss en güzelievt valla iyi geldi 3ay yattım gezdim yedim içtimihtiyacım varmış.canmsınn bende daha 1haftadır giriyorum kk ya cok zamn bakamadm herkes iyi durumda maşallahh gördüm topikte herkese kocaman bir maşallahhhhhhh
evt valla iyi geldi 3ay yattım gezdim yedim içtimihtiyacım varmış.canmsınn bende daha 1haftadır giriyorum kk ya cok zamn bakamadm herkes iyi durumda maşallahh gördüm topikte herkese kocaman bir maşallahhhhhhh
Anaaa siz napiyosunuz burdaOhh miss en güzeli
Taşındık o topikten yenisine geçtikbir gün gel çay kahve ikram edelim
Biliom yafrum herşeyden haberdarımOhh miss en güzeli
Taşındık o topikten yenisine geçtikbir gün gel çay kahve ikram edelim
Sen gel yatak döşek atarız kırmızı halılar sererizBiliom yafrum herşeyden haberdarımçay corba olmaz yatak döşek isterim
Anaaa siz napiyosunuz burda
YakalandıkkkDedikodu yaptık
Oyy sen gel suit oda ayarlarızBiliom yafrum herşeyden haberdarımçay corba olmaz yatak döşek isterim
Dünden beri bende kaşık ağrısı kramplarım vardı bugun7. Günüm inşallh güzel sonuçlar alırımKasıkta batma ani kramplar hafif karın ve bel ağrısı.bende bunlar oldu transferin hayırlı olsun.
Vala bazen bende kendımı frenler atıyorum hayal kırıklığı olmasın diyemerhaba bende 24 ocakta transfer oldum bugün bel ağrısı var ama belirtiye yoramıyorum hayal kırıklığına uğramamak için
Adet hissi oluyormuş evet kendı kendıme gelin güvey de olmak istemedim ama bi heves işte5. Gün aşırı halsizlik ve adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. 6. Gün de lekelenme olmuştu
İnşallah hayırla sonuçlansın transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?