Transfer sonrası yaşanan belirtiler

securry

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
59
27
8
33
Merhaba hanımlar 24.ocakta transfer oldum bugün 7. Günüm sanki belirtiler yaşıyorum ama kendımı çok kaptırmak istemiyorum , transfer sonrası belirtiler hissedip pozitif görenler belirtileri paylaşırmı bizimle

merhaba bende 24 ocakta transfer oldum bugün bel ağrısı var ama belirtiye yoramıyorum hayal kırıklığına uğramamak için

5. Gün aşırı halsizlik ve adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. 6. Gün de lekelenme olmuştu
İnşallah hayırla sonuçlansın transferin

Evettt bugün akşam 2.kan testini vercem inşallah 13.günüm
Yaa maşallah maşallah canım benim ara sıra profiline bakıyordum bende çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin Rabbim daima güzel haberler vermeyi nasip etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Yaa maşallah maşallah canım benim ara sıra profiline bakıyordum bende çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin Rabbim daima güzel haberler vermeyi nasip etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aminn inşallah cümlemizinkini kurabiyemmmben baya bir ara vermıstm dinlendm bol bol bu ayda nasip oldu inşallah güzel ilerler biraz netleşssin bazı şeyler zaten yazacaktım size aklımdasınız hep

Aminn inşallah cümlemizinkini kurabiyemmmben baya bir ara vermıstm dinlendm bol bol bu ayda nasip oldu inşallah güzel ilerler biraz netleşssin bazı şeyler zaten yazacaktım size aklımdasınız hep
Oyy yerim seni balsın iyi yapmışsın canım uzaklaşmak iyi geliyor bazen o yüzden rahatsız etmek istemedim bende. Çok şükür güzel haberler ile geldin ya

Oyy yerim seni balsın iyi yapmışsın canım uzaklaşmak iyi geliyor bazen o yüzden rahatsız etmek istemedim bende. Çok şükür güzel haberler ile geldin ya
evt valla iyi geldi 3ay yattım gezdim yedim içtim ihtiyacım varmış.canmsınn bende daha 1haftadır giriyorum kk ya cok zamn bakamadm herkes iyi durumda maşallahh gördüm topikte herkese kocaman bir maşallahhhhhhh

evt valla iyi geldi 3ay yattım gezdim yedim içtim ihtiyacım varmış.canmsınn bende daha 1haftadır giriyorum kk ya cok zamn bakamadm herkes iyi durumda maşallahh gördüm topikte herkese kocaman bir maşallahhhhhhh
Ohh miss en güzeli
Taşındık o topikten yenisine geçtik bir gün gel çay kahve ikram edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…