• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası yaşanan belirtiler

Dünden beri bende kaşık ağrısı kramplarım vardı bugun7. Günüm inşallh güzel sonuçlar alırım 😅
İnşallah cnmm benmde öle batmalar olunca hissettim ilk transferdede öle anlamıstm tuttugunu
inşallah tutunmustr test yapacakmısın kan tahlılınımı beklıceksın🥰

İnşallah cnmm benmde öle batmalar olunca hissettim ilk transferdede öle anlamıstm tuttugunu
inşallah tutunmustr test yapacakmısın kan tahlılınımı beklıceksın🥰
Valaa direniyorum test yapmamak için , perşembe gün kan test günüm , idrarda henüz bisi çıkmaz diye düşündüm yapmaya niyet etmedim olumsuz bisi görürsem yıkılmayayım diye 🙈

Valaa direniyorum test yapmamak için , perşembe gün kan test günüm , idrarda henüz bisi çıkmaz diye düşündüm yapmaya niyet etmedim olumsuz bisi görürsem yıkılmayayım diye 🙈
Ozqmn en iyisi kan testini bekle cnmm.ben tez canlı oldugum için ilk kaset testle öğrendm:) inşallah sende pozitifi alırsın🥰

Ozqmn en iyisi kan testini bekle cnmm.ben tez canlı oldugum için ilk kaset testle öğrendm:) inşallah sende pozitifi alırsın🥰
Vala bende tez canlıyım ama bu sefer direnme konusunda çok ısrarlıyım inşalllh güzel haberler bizimle olur tecrübeler için çok teşekkür canım 🥰

Benimde 14.02.2022 Antalya Tüp bebek merkezinde transferim oldu 23.02.2022 test günüm ve sonuc için çok heyecanliyim pozitif görenler belirtilerinin nedir bilgilerinize ihtiyacım var

Back