Kızlar toplanın 5. Gün embriyosu acil bildiklerinizi yazın paylaşın benimle

sslljjnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
63
8
1
28
Kızlar merhaba defalarca konu açtım biliyorum ama çok sinirlerim bozuk bakın transferimi cumartesi günü oldum eğer o günü saymazsak bugün 5. Sayarsak 6. Günüm herkes yazmış yerleşme kanaması gördüm test yaptım pozitif çıktı şu şu belirtilerim var ama bende tık yok 🤦🏼‍♀️ne yerleşme kanaması yaşadım ne test yaptım pozitif çıktı nede bir belirtim hiç biseyim yok yahu erken mi ? Yoksa tutmadıda ondan mı bişey yaşamıyorum nolursunuz söyleyin

Sana sakin kalmayı öneriyorum.belirti olmasına gerek yok belirti olmayıp da çocuğu kucağına alan bir sürü örnek var. Sadece stres yapma ve test tarihine kadar bekle.

Kızlar merhaba defalarca konu açtım biliyorum ama çok sinirlerim bozuk bakın transferimi cumartesi günü oldum eğer o günü saymazsak bugün 5. Sayarsak 6. Günüm herkes yazmış yerleşme kanaması gördüm test yaptım pozitif çıktı şu şu belirtilerim var ama bende tık yok 🤦🏼‍♀️ne yerleşme kanaması yaşadım ne test yaptım pozitif çıktı nede bir belirtim hiç biseyim yok yahu erken mi ? Yoksa tutmadıda ondan mı bişey yaşamıyorum nolursunuz söyleyin
Siz böyle yaparsanız kendinize daha çok zarar verirsiniz. Lütfen sakin olun. Henüz çok erken. Herkes belirti yaşayacak diye bir kaide de yok. Test gününüze kadar herşey pozitifmiş gibi güzel ve sakin bir ruh hali ile beklemeye çalışın bebeğiniz için.

Ya lütfen sakin olun. 5. Gün embriyosu transfer oldum. Ne kanama, ne ağrı, ne sızı. Hiçbir belirtin olmadı. Evde kendi kendime asla test yapmadım. 11. Ya da 12. Günde hatırlamıyorum şu an kan verdim. 7. Hafta gittim kalp atışı yok dediler yine moralimi bozmadım başka doktora gittim. Kalp atışı da vardı. Şimdi 7 aylık. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın. Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alıp bebişinize sağlıkla kavuşursunuz ❤

yerleşme kanaması herkeste olan bir şey değil ki, benim 10.gün çok az oldu. Ama mesela ablamın hiç olmadı. Belirtiler ise çoğu zaman psikolojik ya da ilaçlardan kaynaklı. Gebeliğin bu aşamasında zaten belirti falan olmuyor. İnşallah sonucunuz pozitiftir, sizin ve çabalayan herkesin ❤️

Herkes yerlesme kanamasi mi görmüs 🤔🙄 yok yahu ben gormedim lekem bile olmadi bin sukur, belirtilerin de cogu gebelikten degil kullanilan igne ilactan kaynakli. Besinci gun cok cok erken nolur boyle panik olmayin strese sokmayin kendinizi bosuna🤗 ben tam bes gun hicbirseyim yok uyku haricinde diye hayret ediyordum, sonra da regl gunum geldi agrilarim basladi eyvah dedim regl olucam sanirim. Bugun 7+1 im 💕🧿 her bunye farkli, simdide dibine kdr tum gebelik semptomlarini yasayip keske belirrtisiz prenses gibi hamilelik yasasaydim diyorum🤣

Hiç belirtim olmadı, kan verme günümde öğrendim. Sakin kalmaya çalışın. Hatta ben bekleme süresince çok ağır grip atlattım, sürekli hapşırdım öksürsüm ateşlendim filan, tuttu çok şükür:) söylemesi kolay belki evet ama sakin kalmanız çok muhim

Öncelikle kafanızı dağıtmak için bişeyler yapın bende dünyanın en panik insanıyım ama süreç benim için hızlı geçmişti, bi de ikiz geneliklerde bile sıfır belirtiyle pozitif çıkabiliyor, ayrıca kalp sesi duyana kadar bi anlam yüklemeyin bence, ben 10. Gün test yapmıştım 41 beta geldi gün aşırı kan verdiğimde 138 lerde çıktı çok erken öğrenmeme rağmen sevinemedim çünkü kese görünmeyebilirdi elhamdülillah keseyi gördük 10 gün sonra sonr kalp sesi için çağırıyolar, ilk üç ay çok önemli o yüzden pozitif görmeye çok anlam yüklemeyin derim sabırlı olun Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏🏻

Back
X