- 30 Kasım 2023
- 54
- 53
- 8
- Konu Sahibi Yasamsuyumm
Merhabalar size transfer sonrası yaptigim şeylerden bahsetmek istiyorum.cok araştırdım bir liste yaptım ve kendimde ona göre hareket ettim
1.Öncelikle ilk üç gün yattım dinlendim asla kendimi yormadim yemek dahi yapmadim
2.ilk 5gun bir ananas aldım ve beşe böldüm her gün bir dilim ondan yedim
3.her gün akşam bir bardak portakal suyu ve bir havuç suyu içtim.havuc tutunmayı sağlıyor
4.2.5-3lt su içtim
5.hergun bir avakado nün yarısını tükettim
6.hic yumurta sevmeyen ben kahvaltı da bir yumurta sarısı yedim
7.beyaz ekmek tuketmedim.tatli yemedim
8.cay kahve asla içmedim
9.rahmin florası düzelsin yararli bakteriler çoğalsın ve kabız olmayim diye hergun bir bardak kefir tükettim
10.en önemlisi her gün bir avuç çiğ kabak çekirdeği tükettim
11.her sabah aç karna bir kaşık zeytinyağı tükettim
Bir liste yaptım ve bu şekilde dolabima astım unutmamak için.ilaclarimi saati saatine kullandim
Ve bunları yaparken büyük bir mutlulukla yaptım.bir geri sayım yaptım kendimce hergun sildim onu yavruma yaklasmak için bir geri sayım planı yaptim.yaklastikca buda heyecan yapıyor güzel oluyor.
Umarım faydalı olurum
1.Öncelikle ilk üç gün yattım dinlendim asla kendimi yormadim yemek dahi yapmadim
2.ilk 5gun bir ananas aldım ve beşe böldüm her gün bir dilim ondan yedim
3.her gün akşam bir bardak portakal suyu ve bir havuç suyu içtim.havuc tutunmayı sağlıyor
4.2.5-3lt su içtim
5.hergun bir avakado nün yarısını tükettim
6.hic yumurta sevmeyen ben kahvaltı da bir yumurta sarısı yedim
7.beyaz ekmek tuketmedim.tatli yemedim
8.cay kahve asla içmedim
9.rahmin florası düzelsin yararli bakteriler çoğalsın ve kabız olmayim diye hergun bir bardak kefir tükettim
10.en önemlisi her gün bir avuç çiğ kabak çekirdeği tükettim
11.her sabah aç karna bir kaşık zeytinyağı tükettim
Bir liste yaptım ve bu şekilde dolabima astım unutmamak için.ilaclarimi saati saatine kullandim
Ve bunları yaparken büyük bir mutlulukla yaptım.bir geri sayım yaptım kendimce hergun sildim onu yavruma yaklasmak için bir geri sayım planı yaptim.yaklastikca buda heyecan yapıyor güzel oluyor.
Umarım faydalı olurum