• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası tutunma sürecim

Yagmur3582

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
1.527
1.573
63
33
Kızlar herkese merhabalar transferimin 11. Günüydü ve gidip kan verdim. Çok şükür pozitif. İlk tüp bebek denemem ve sizlerle tutunma sürecimi paylaşmak istedim belki faydası olur sizlere de. Transferim yapıldıktan sonra merkezde yarım saat dinlendim ve çıktık. Çok karnım acıkmıştı ve bir şeyler yemek için kemer altına gittik :) orada bir iki saat oyalandıktan sonra eve geldik ben bütün gün dinledim. Doktorum bana iki gün dinlenip ertesi gün bir iki saat çıkıp hava alıp tekrar yatmamı söyledi. Ancak ben ertesi gün çıktım çünkü yatmak beni çok sıkmıştı. Hani size hiç yatmadım desem yeridir. 3. Günüm ben normal hayatıma artık resmen devam etmeye başlamıştım. Yalnızca ev işi yapmadım eğilip kalkmama dikkat ettim. Yediklerime dikkat ettim. İşte tarçındı maydonoz du vb şeyler yemedim. Onun dışında günde 3 litre su içtim. Kendimde belirti aramadım zaten yoktu. Transferin 8. Günü lekelenme başladı ağrıyla birlikte. Çok korktum adet olcam diye ancak doktorum ilaçlardan dolayı adet olamayacağımı korkmam gereken bir şey olmadığını söyledi. Gebeliğin başlagıçlarında böyle ağrı ve lekelenmelerin olabileceğini söyledi. Ama tabi insan korkuyor. Çevremdekiler bunun yerleşme kanaması olduğunu söyledi ve bu lekelenme gerçekten yerleşme kanamasıymış :) 6-12 gün arası devam edebilirmiş. Velhasıl kelam pozitifi gördüm Allah’a şükür diyeceğim şu ki kafanıza takmayın kendinizi dinlemeyin ve asla belirti aramayın unutun ve normal yaşamaya devam edin kendinizi çok yormadan. evet çok zor bi 12 gün ancak geçiyor. Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun hepimizin hakkında hayırlısı olsun🤰 Dualarımdasınız 🙏 biraz uzun oldu ama belki faydalanan olur 🙋‍♀️ Pozitifleri görmeniz dileğiyle 🤱

Neler yedn canım
Valla cnm normal yine aynı şekilde yememe içme çok dikkat etmedim açıkcası yani öyle yok cevizdi avakadoydu tarzında bişi yemedim :) günde bir fincan kahve bile içtim yalnızca işte maydonoz ve tarçın yemedim. Deniz mahsüllerinden ve sakatatlardan hiç bişi yemedim ve bence en önemlisi günde 2 litre su içtim ilaçlarımı hiç aksatmadım

Kaçıncı günün canım benim de 3.tüp bebek denemem tuttu çok şükür bu sefer ben de çok kendimi kasmadım. Hatta işime bile gittim geldim çalıştım arkadaşlarımla dışarı çıktım. Kendimi hiç yormadım ama eve de kapatmadım çok şükür rabbime tuttu. Ama şuan muayene için gün sayıyorum kese ile kalp atışını görene kadar daha emin olamıyorum gibi hissediyorum 😞😞😞

Valla cnm normal yine aynı şekilde yememe içme çok dikkat etmedim açıkcası yani öyle yok cevizdi avakadoydu tarzında bişi yemedim :) günde bir fincan kahve bile içtim yalnızca işte maydonoz ve tarçın yemedim. Deniz mahsüllerinden ve sakatatlardan hiç bişi yemedim ve bence en önemlisi günde 2 litre su içtim ilaçlarımı hiç aksatmadım
Allah hayırlı etsin canım dardı benim ve benim gbilerin başına ismim aslıhan bana da dua eder msin rca etsemm 🤲🏻🤲🏻😍

Hangi hastanede yaptnz tüp bebeği

Allah hayırlı etsin canım dardı benim ve benim gbilerin başına ismim aslıhan bana da dua eder msin rca etsemm 🤲🏻🤲🏻😍
Ettim cnm aklıma geldikçe senin içinde dua ederim her zaman hayırlısıyla inşallah sen de kucağına alırsın kısa zaman da bebişini🙏

Kaçıncı günün canım benim de 3.tüp bebek denemem tuttu çok şükür bu sefer ben de çok kendimi kasmadım. Hatta işime bile gittim geldim çalıştım arkadaşlarımla dışarı çıktım. Kendimi hiç yormadım ama eve de kapatmadım çok şükür rabbime tuttu. Ama şuan muayene için gün sayıyorum kese ile kalp atışını görene kadar daha emin olamıyorum gibi hissediyorum 😞😞😞
Benim bugün 15. Günüm bugünde kan verdim 183 çıktı 10 gün sonra görmeye gidicez ben kalbimi hiç bozmuyorum oldu inanıyorum Allah’ın izniyle rabbim bağışladı çok şükür ama tabi haklısın insan emin olamıo bir türlü hamile psikolojisine giremedim :) sende hiç strese girme yorma kafanı kalbini oldu bizimleler herşey güzel olacak İnan bana 🙏

Benim bugün 15. Günüm bugünde kan verdim 183 çıktı 10 gün sonra görmeye gidicez ben kalbimi hiç bozmuyorum oldu inanıyorum Allah’ın izniyle rabbim bağışladı çok şükür ama tabi haklısın insan emin olamıo bir türlü hamile psikolojisine giremedim :) sende hiç strese girme yorma kafanı kalbini oldu bizimleler herşey güzel olacak İnan bana 🙏
Bende dün pembemsi kan leke geldi peçeteye tuvaletten sonra dün iğne verdiler onu vurdum bugün tekrar beta hcg için kan vereceğim dua edin kızlar kötü bir şey çıkmasın. 😔😔😔

Bende dün pembemsi kan leke geldi peçeteye tuvaletten sonra dün iğne verdiler onu vurdum bugün tekrar beta hcg için kan vereceğim dua edin kızlar kötü bir şey çıkmasın. 😔😔😔
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır cnm benim transferin kaçıncı günü benim lekelenmem 6 gün sürdü son gün artık bildiğin kan geldi gittim kan verdim çok şükür pozitif bize de haber ver güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Korkma icini ferah tut pembe lekelenme kötüye isaret olcak degil, sen rahime cizik atirdiktan nekadar sonra transfer olsuydun ?

Ettim cnm aklıma geldikçe senin içinde dua ederim her zaman hayırlısıyla inşallah sen de kucağına alırsın kısa zaman da bebişini🙏
Allah razı olsun canım bende çok inanıyorum tutunduklarına ama korkmuyo da değilim inşallah diyorum inşallahhhh 🙏🏻🤲🏻

Back