- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 33
- Konu Sahibi Yagmur3582
Kızlar herkese merhabalar transferimin 11. Günüydü ve gidip kan verdim. Çok şükür pozitif. İlk tüp bebek denemem ve sizlerle tutunma sürecimi paylaşmak istedim belki faydası olur sizlere de. Transferim yapıldıktan sonra merkezde yarım saat dinlendim ve çıktık. Çok karnım acıkmıştı ve bir şeyler yemek için kemer altına gittik :) orada bir iki saat oyalandıktan sonra eve geldik ben bütün gün dinledim. Doktorum bana iki gün dinlenip ertesi gün bir iki saat çıkıp hava alıp tekrar yatmamı söyledi. Ancak ben ertesi gün çıktım çünkü yatmak beni çok sıkmıştı. Hani size hiç yatmadım desem yeridir. 3. Günüm ben normal hayatıma artık resmen devam etmeye başlamıştım. Yalnızca ev işi yapmadım eğilip kalkmama dikkat ettim. Yediklerime dikkat ettim. İşte tarçındı maydonoz du vb şeyler yemedim. Onun dışında günde 3 litre su içtim. Kendimde belirti aramadım zaten yoktu. Transferin 8. Günü lekelenme başladı ağrıyla birlikte. Çok korktum adet olcam diye ancak doktorum ilaçlardan dolayı adet olamayacağımı korkmam gereken bir şey olmadığını söyledi. Gebeliğin başlagıçlarında böyle ağrı ve lekelenmelerin olabileceğini söyledi. Ama tabi insan korkuyor. Çevremdekiler bunun yerleşme kanaması olduğunu söyledi ve bu lekelenme gerçekten yerleşme kanamasıymış :) 6-12 gün arası devam edebilirmiş. Velhasıl kelam pozitifi gördüm Allah’a şükür diyeceğim şu ki kafanıza takmayın kendinizi dinlemeyin ve asla belirti aramayın unutun ve normal yaşamaya devam edin kendinizi çok yormadan. evet çok zor bi 12 gün ancak geçiyor. Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun hepimizin hakkında hayırlısı olsun Dualarımdasınız biraz uzun oldu ama belki faydalanan olur Pozitifleri görmeniz dileğiyle