transfer sonrası test günü bekleyenler / Mayıs 2024

İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır 🤲

Kan sonucunu görene kadar bekleyeceğim inşallah. Forumları okudum arada geç beliren de olmuş. Bir ümit🤲 inşallah.
Buradakilerle anlıyoruz birbirimizi zaten 🥰
Sonuçlarınız çıktı mı acaba umarım herkes güzel sonuçlar alır bende hala bir belirti yok 27mayıstan bu yana .umut olsun istıyrum güzel sonuçlar 🤲😍

Sonuçlarınız çıktı mı acaba umarım herkes güzel sonuçlar alır bende hala bir belirti yok 27mayıstan bu yana .umut olsun istıyrum güzel sonuçlar 🤲😍
Bende hala sonucu bilmiyorum canım test yapmadım test gününde cuma günü 😘😚Umarım inşallah pozitif sonuç alırız 😘♥️🤲😘 Bende aynı gün oldum transfer 27 Mayıs'ta benimde hiç bir belirtim Yok henüz 8 günüm

Bende hala sonucu bilmiyorum canım test yapmadım test gününde cuma günü 😘😚Umarım inşallah pozitif sonuç alırız 😘♥️🤲😘 Bende aynı gün oldum transfer 27 Mayıs'ta benimde hiç bir belirtim Yok henüz 8 günüm
Cnm seni takibe aldım aynı gün 5.gün embriyo transferi inşallah .bende sadece çok hafif hafif karın ağrısı bisey batıp gidiyor sanki tarifi zor bir ağrı oluyor arada bir ama çok az o bile umut oldu bana🙏

Cnm seni takibe aldım aynı gün 5.gün embriyo transferi inşallah .bende sadece çok hafif hafif karın ağrısı bisey batıp gidiyor sanki tarifi zor bir ağrı oluyor arada bir ama çok az o bile umut oldu bana🙏
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ♥️😍🤲🙏💙 umarım pozitiftir

Ben dayanamayıp idar testi yaptım tek çizgi çıktı inanamadım çok üzgünüm . test mi bozuk Ayın10una kadar değişir diye avutuyorum kendimi Bu da Allah tan hamdolsun

Herkese selam, bende 2 mayısta 3.gün embriyosu transfer oldum, 12 mayıs test günüm. Evde test yapmayı düşünmüyorum herhangi bir negatif durumda moralim bozulsun istemiyorum çünkü bazen yanlış yada erken olduğu için doğru çıkmıyormuş. Bu durum üzerimde stres yaratacığı için eve hiç test almadık. Ara ara kasık ağrım oluyor. Genel olarak evde basit işler yapıyorum yürüyorum uzanıyorum. Sizler bu süreyi nasıl geçiriyorsunuz?
Olumlu sonuçlar almak dileğiyle,

Merhaba bende 3 haziranda transfer oldum gerçekten heyecan dolu bekleyiş. Allah yar ve yardımcımız olsun. Belirti aramak istemiyorum ama ister istemez insan belirti arıyor. Adet olacakmışım hissi oluncaya daha çok canım sıkılıyor. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım 🙏 süreci nasıl geçiriyorsunuz? Beslenme, ilaçlar, hareket etme vs olarak.

Merhaba 3. gün embriyosu için 31 Mayıs transfer 12 Haziran test günü verdi doktor. Tarihleri yakın olan kızlar belirtiniz var mı ve idrar testi yapacak mısınız ? Benim dün yumurtlama ağrısı vardı bugünde adet olacakmışım gibi. Sizlerde belirti var mı?

Merhaba bende 3 haziranda transfer oldum gerçekten heyecan dolu bekleyiş. Allah yar ve yardımcımız olsun. Belirti aramak istemiyorum ama ister istemez insan belirti arıyor. Adet olacakmışım hissi oluncaya daha çok canım sıkılıyor. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım 🙏 süreci nasıl geçiriyorsunuz? Beslenme, ilaçlar, hareket etme vs olarak.
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 evet beklemek çok zoe bende 27 Mayıs'ta 1 tane 5.gun emriyosu transfer edildi.Yarin test günüm.Transferi sayarsam 10 günümde idrar testi yaptım saymazsak 9 günüm de yaptım Negatif çıktı bugün 11 günüm yarın 12 günüm kan testi vericem bir yandan heyecanlıyım bir yanım buruk ve hiç bir belirtim ağrım yok bel ağrısı ve karın ağrısı dışında belki ilaçlardan bu kadar ağrım var bilmiyorum ama başka bir belirtim yok.Pek umudum yok açıkçası idrarda negatif çıktığı için ama Pekde inanmak istemiyorum tabi üzüldüm içimde heyecan çok yok sanki tutmadı gibi hissediyorum . Hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 umarım kanda pozitif sonuç alırız tutmuştur inşallah 🤲

Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 evet beklemek çok zoe bende 27 Mayıs'ta 1 tane 5.gun emriyosu transfer edildi.Yarin test günüm.Transferi sayarsam 10 günümde idrar testi yaptım saymazsak 9 günüm de yaptım Negatif çıktı bugün 11 günüm yarın 12 günüm kan testi vericem bir yandan heyecanlıyım bir yanım buruk ve hiç bir belirtim ağrım yok bel ağrısı ve karın ağrısı dışında belki ilaçlardan bu kadar ağrım var bilmiyorum ama başka bir belirtim yok.Pek umudum yok açıkçası idrarda negatif çıktığı için ama Pekde inanmak istemiyorum tabi üzüldüm içimde heyecan çok yok sanki tutmadı gibi hissediyorum . Hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 umarım kanda pozitif sonuç alırız tutmuştur inşallah 🤲
İnşallah pozitif haberi duyar sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz/kavuşuruz 🙏 test hatalı olabiliyor siz ilaçlarımızı bırakmayın inşallah güzel haber alırsınız.keşke teknoloji o kadar çok gelişse ki transferden 2-3 gün sonra sonucu öğrenebilsek. Bu böyle iken insan diyorken 9 ay nasıl geçecek Allahım yar ve yardımcımız olsun 🙏inşallah sağlıkla yavuzlarımıza kavuşalım 🙏 güzel haberlerinizi bekliyorum 🌸

İnşallah pozitif haberi duyar sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz/kavuşuruz 🙏 test hatalı olabiliyor siz ilaçlarımızı bırakmayın inşallah güzel haber alırsınız.keşke teknoloji o kadar çok gelişse ki transferden 2-3 gün sonra sonucu öğrenebilsek. Bu böyle iken insan diyorken 9 ay nasıl geçecek Allahım yar ve yardımcımız olsun 🙏inşallah sağlıkla yavuzlarımıza kavuşalım 🙏 güzel haberlerinizi bekliyorum 🌸
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim 🌸♥️☘️🤲 umarım olumludur.Keske öyle bişey olsa 😂evet duymuştum olumsuz testler için ama ne bilim en azından bu kadar Gune silikte olsa çıkar diye düşünmüştüm 😪 insalalh test yanılıyordur.umarim içimi ferahlaticak bir sonuç alırız çok ta merak ediyorum aslinda olumsuzu dusunsemde

İnşallah canım güzel haberleri bende yazmak isterim yazarım sonucu😂🤲♥️ Dualarını bekliyorum

Canm büyük gün hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum 💜🙏

Selam verdınmı kan?
Aleyküm selam canım evet verdim sabah kuzum şimdi sonuç bekliyorum inşallah çıkmıştır biraz umutsuzum ama bakalım duada ettim çok umarım tutunmustur 🤲 Vala karın ağrısı büyük tuvalete çok fazla çıkıyorum Tarnsferden beri ağrı da oluyor karnimda ama belki ilaçlar yaptı kan verirken sadece sabah estrofem içtim hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️

Aleyküm selam canım evet verdim sabah kuzum şimdi sonuç bekliyorum inşallah çıkmıştır biraz umutsuzum ama bakalım duada ettim çok umarım tutunmustur 🤲 Vala karın ağrısı büyük tuvalete çok fazla çıkıyorum Tarnsferden beri ağrı da oluyor karnimda ama belki ilaçlar yaptı kan verirken sadece sabah estrofem içtim hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️
Hayırlı güzel haberler al , bende aynı senın durumdayım umutsum ama bakalım eşim sinirleniyor öğle diyince , bende sabah aklkınca ağrı oluyır ama gun içinde azaalıyor

Ben de 2 Haziran da tra merhaba oldum , 5. gün dondurulmus 1 adet embriyo transfer edildi , test günüm 11 Haziran
Ben bu transferde cok bir seye dikkat etmedim, ilk 2 gün evde dinlendim , sonra rutin hayatima dondum , çalışmıyorum zaten genel olarak evdeyim ama biraz evi supurme , camasir falan , tv cok izlemedim , Kuran okudum genellikle . Ama bu sefer ki elhamdülillah cok güzel geciyor , kaygım endisem yok , Allah ol dedikten sonra olacak zaten

X