transfer sonrası test günü bekleyenler / Mayıs 2024

Merhaba. Burayı okuyup duruyordum, ben de yazmak istedim belki birilerine umut olur diye. 2 transferim başarısızdı, hep regl ağrım olmuştu onlarda. Bu 3. transferimdi yine tıpa yıp regl ağrılarım oldu, o kadar emindim ki yine tutmadığından. Bugun test verdim beta hcg 300 çıktı. Umarım sağlıkla devam eder. Bu süreçte kendinizi yıpratmayın, ne yazık ki bu işin hiç bir belirtisi yok. Umarım hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz🙏🏻

Merhaba. Burayı okuyup duruyordum, ben de yazmak istedim belki birilerine umut olur diye. 2 transferim başarısızdı, hep regl ağrım olmuştu onlarda. Bu 3. transferimdi yine tıpa yıp regl ağrılarım oldu, o kadar emindim ki yine tutmadığından. Bugun test verdim beta hcg 300 çıktı. Umarım sağlıkla devam eder. Bu süreçte kendinizi yıpratmayın, ne yazık ki bu işin hiç bir belirtisi yok. Umarım hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz🙏🏻
Amin inşallah canım hayırlı olsun 🤲♥️ kaçıncı gününde kan verdin .benimde hiç bir belirtim yok bugün 6 günüm ama umarım pozitiftir 🤲

merhaba bende soru sormak istiyorum da kızlar benim transferimin 16. Günü şükür pozitif ama dün yol geldim çakıl taş doluydu titreşimliydi yavaş geldik ama yine de sallandım akşam kasığım ağrıdı hep bugün de Progestan fitil iç çamaşıra sarımsı renk vermiş peçeteye silince beyazdı sizce neden olabilir o sallantı etkiler mi

Benim ilk tüp bebek denemem insan en kötüsünü düşünüyo
Evet canım haklisin ama hiç kötü düşünme bende öyle düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı iyi düşün iyi olsun ben öyle yapıyorum ama bunun ilkle ilgisi de yok o korku oluyor kaçıncı olursa olsun korkuyor insan hayırlısı olsun hakkımızda inşallah pozitif sonuç alırız 😍😘♥️

X