• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kullan Canım, bu arada bana sırayla iki kol ve göbekten yap çok morartıyor dediler. Sakıncalı mıdır bilmem ama bende öyle yapıyorum.
ben sürekli göbekten yapıyorum.. önce içindeki havayı çıkartıyorsun dimi. bu arada ben insülin şırıngası da aldım , o şırıngalar daha iyi, bazen ona boşaltıp içindekini öyle yapıyorum.. insan herseye bi çözüm buluyor :))))

Kullan Canım, bu arada bana sırayla iki kol ve göbekten yap çok morartıyor dediler. Sakıncalı mıdır bilmem ama bende öyle yapıyorum.
Transferini oldunmu? Embriyolar noldu merak ettimm.nesrin hanmla gorustum dondurulmuslarin var umutsuz olmayin vs dedi kapadik mevzuyu

Ben istanbulluyum istanbulda oldum tedavimi bebeklerde orda ama doguda yasiyoruz is dolasiyla esimin. Ozel hastane aslinda oyle seyler yapmamali ama aksine denk gelmissin. Medicali gordum ama hic gitmedim.
bence Medikal Park ın kendi IVF bölümü var, oraya gitmedim diye gıcıklığına yaptı kadın

bence Medikal Park ın kendi IVF bölümü var, oraya gitmedim diye gıcıklığına yaptı kadın
Olabilir insanlara parayi verirse guzel muamale yapiliyor ayrim yapiyorlar muhakkak.yine de oyle yapilmamali.insamlara yardimci olmak zrmu

Transferini oldunmu? Embriyolar noldu merak ettimm.nesrin hanmla gorustum dondurulmuslarin var umutsuz olmayin vs dedi kapadik mevzuyu
Oldum canım 14 ekimde, çok şükür üçü de dayandı. Birinin durumu diğerleri kadar iyi değilmiş onu dondurduk. Diğer ikisi transfer edildi. Canım yaşın çok genç, seni bekleyen bebeklerin var. allahım en kısa sürede bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

• Beğen
Reactions: H M
Oldum canım 14 ekimde, çok şükür üçü de dayandı. Birinin durumu diğerleri kadar iyi değilmiş onu dondurduk. Diğer ikisi transfer edildi. Canım yaşın çok genç, seni bekleyen bebeklerin var. allahım en kısa sürede bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Oda oyle dedi 5.gun embriyolarin var daha dedi 7 tane kaldi. Umutsuz olucak durumun yok dedi bi sorununda gozukmuyor insallah dedi. Kismet artik ya hayirlisi.. olana kadar mucadeleye devam nabalim. 2 tane koyulmustu 1 tanesi kimyasal oldu digerine noldu blmiorum bende cok garip durumlar gelisti 2 side kisnet degilmis.. cok sukur toparlanip tekrar denicwz insallah
Umarim guzel sonuclari olur tez vakitte kucagna alirsin bebislerini

Arkadaslar tecrubelerinize gore su degerlere bakarmisini
10.gun ekim 9 -32
Ekim 11-50
Ekim 14-128
Ekim 16- 284
Ekim 18- 596
Cikti. Bugun bu hamilelik duzgun gitmiyor ilaclari birakacaksin dediler. 2 kati ilerliyor halbuki. :KK43:
Ben pek anlamam ama farklı bir yere gitsen..ilaçları bırakma bence..başka doktorun görüşlerini al ...

Arkadaslar tecrubelerinize gore su degerlere bakarmisini
10.gun ekim 9 -32
Ekim 11-50
Ekim 14-128
Ekim 16- 284
Ekim 18- 596
Cikti. Bugun bu hamilelik duzgun gitmiyor ilaclari birakacaksin dediler. 2 kati ilerliyor halbuki. :(
İlk başta tam 2 katı olmamıs ama sonradan toparlamıs ve degerlerin gayet iyi artıyo bu nasıl doktor anlamadım 🤷🏼‍♀️ Hemen öyle nasıl bıraktırıyor ilacı arkadasım sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle baska doktora gitmeden ilaçlarını bırakmaman.
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah 🙏🏻 Stres olma mümkün oldugunca.

Allah sabır versin canım, çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( dondurulmuşun vardı diye hatırlıyorum inşallah tez zamanda rabbim kucağını doldursun. 7 haftalık mı olmuştu
😞 8 haftalık olmustu, ama şans eseri kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu. Ne zaman kalbinin durdugunu bilmiyoruz net olarak, şekile bakılarak malesef büzüşmeye başlamış. Yani ortalama 1 hafta önce kaybetmişim. Hiç bir belirtim yoktu. Herhalde 7.haftanın içinde gitti 😞 dün kürtaj oldum. Bakalım bundan sonraki süreçte insallah yüzüm güler

😞 8 haftalık olmustu, ama şans eseri kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu. Ne zaman kalbinin durdugunu bilmiyoruz net olarak, şekile bakılarak malesef büzüşmeye başlamış. Yani ortalama 1 hafta önce kaybetmişim. Hiç bir belirtim yoktu. Herhalde 7.haftanın içinde gitti 😞 dün kürtaj oldum. Bakalım bundan sonraki süreçte insallah yüzüm güler
Geçmiş olsun Allah şifa versin sana...üzüldüm..

İlk başta tam 2 katı olmamıs ama sonradan toparlamıs ve degerlerin gayet iyi artıyo bu nasıl doktor anlamadım 🤷🏼‍♀️ Hemen öyle nasıl bıraktırıyor ilacı arkadasım sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle baska doktora gitmeden ilaçlarını bırakmaman.
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah 🙏🏻 Stres olma mümkün oldugunca.
Cok teselkur ederim cevabin icin. Bastan beri beni uzuyolar.2 folikul olustu. Tedaviyi uarida birakacakti. Paranin hepsi gider devam edersek yumurta cikmazsa bunlardan diyo. Hamile kalmak icin 1 taneye ihtiyac yok mu dedim. Belki biri iyidir. Hic hastaya moral verelim megatif dusunmeyelim demiyolar. kasaptan alisveris yapiyorum Sanki. Okuyorum internetten 2 kati artmasi lazim diyor. Hemen hemen iki kati her seferinde. Ben sayisi duyunca sevindim 2 kati olmus diye. Dr sorun var simdilerde 1000 lerde olmasi lazimdi diyor. :( guvenilecek dr bulmak cok zor. Ben yurt disindayim, iki tane gordum ikiside bir irinden beter. Dua edin benim icinde, cok yiprattilar beni

Cok teselkur ederim cevabin icin. Bastan beri beni uzuyolar.2 folikul olustu. Tedaviyi uarida birakacakti. Paranin hepsi gider devam edersek yumurta cikmazsa bunlardan diyo. Hamile kalmak icin 1 taneye ihtiyac yok mu dedim. Belki biri iyidir. Hic hastaya moral verelim megatif dusunmeyelim demiyolar. kasaptan alisveris yapiyorum Sanki. Okuyorum internetten 2 kati artmasi lazim diyor. Hemen hemen iki kati her seferinde. Ben sayisi duyunca sevindim 2 kati olmus diye. Dr sorun var simdilerde 1000 lerde olmasi lazimdi diyor. :KK43: guvenilecek dr bulmak cok zor. Ben yurt disindayim, iki tane gordum ikiside bir irinden beter. Dua edin benim icinde, cok yiprattilar beni
Kardeşim sen onları takma ciddiyim..senin yerinde olsam keşke daha ne olsun onlar ezbere konuşuyor okumuşlar sadece tabi oralarda çocuk yapan yok nerden tecrübe edinecekler...sen ilaçlarına devam bol sıvı al..sağlıklı beslen ... bebeğini düşün bizim burda bu değerler bazen dahada düşük olabiliyor yine hamile yine hamile...ordaki saf doktorlar insan fizyolojisi bazen standart referans vermediğini öğrensin sende...çaktırma..rahat ol..yaz buraya kızlar cvp verir ...

Canım rabbim tez zamanda içini ferahlatsın burada aile gibi olduk birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz , senin gibi biz de üzüldük ... inşallah biraz zaman geçsin dondurulmuşları denersin rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Oda oyle dedi 5.gun embriyolarin var daha dedi 7 tane kaldi. Umutsuz olucak durumun yok dedi bi sorununda gozukmuyor insallah dedi. Kismet artik ya hayirlisi.. olana kadar mucadeleye devam nabalim. 2 tane koyulmustu 1 tanesi kimyasal oldu digerine noldu blmiorum bende cok garip durumlar gelisti 2 side kisnet degilmis.. cok sukur toparlanip tekrar denicwz insallah
Umarim guzel sonuclari olur tez vakitte kucagna alirsin bebislerini
Canım doğru söylemiş. insan böyle yattığı yerde araştırıp duruyor. Embriyo transferinin tutmamasının en büyük iki nedeni embriyoda sıkıntı olması ile rahim tabakasının embriyo tutması için sağlıksız olmasıymış. İlk denemende en azından rahmininin tutunma için uygun olduğunu öğrenmiş oldun. Belki embriyolarda sıkıntı vardı yada bizim bilmediğim başka bir sıkıntı oldu. Tekrar çok geçmiş olsun. Süreci sen de geçirdin, donuk embriyo olması büyük avantaj. Allah ikinci de kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar günaydın. İlk gebeliğimde adetime bir hafta kala deli gibi uyuyordum. Kafamı kaldıramıyordum, eşim normal değil, kesin hamilesin diyordu. Bugün transferin 6.günü. Uyku muyku yok, cin gibi yatıyorum öyle. Belirti filan aramıyorum, çok beynimi de yormuyorum ama merak ettim belki tüp bebeğin kimyası farklıdır. Olumlu olan arkadaşlar transferden 6-7 gün sonra uyku hali başlamış mıydı sizde?

Kızlar günaydın. İlk gebeliğimde adetime bir hafta kala deli gibi uyuyordum. Kafamı kaldıramıyordum, eşim normal değil, kesin hamilesin diyordu. Bugün transferin 6.günü. Uyku muyku yok, cin gibi yatıyorum öyle. Belirti filan aramıyorum, çok beynimi de yormuyorum ama merak ettim belki tüp bebeğin kimyası farklıdır. Olumlu olan arkadaşlar transferden 6-7 gün sonra uyku hali başlamış mıydı sizde?
canım günaydın benimde 7.günüm bugün sabah çok halsiz yorgun ve mutsuz uyandım. uyku halim var benim ama tedavinin başından beri böyle bende sanırım aldığımız hormonlardan. sende de farklı bir etki yapmış olabilir bence. sonuçta hepimizi farklı etkiliyor bu çılgın hormonlar :KK12:

Günaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum🤔

Bide bugün sbha karşı sağ kasığımda baskı vardi,bı ağırlık yani batma gibi değilde ağrıyordu,şimdi de aşırı ateş basıyor bı kac saniye sürüp geçiyor.sizlerde de oldu mu böyle durumlar?

kızlar merhaba , öncelikle herkese dileklerinin olması için bolca dua ve pozitif enerji gönderiyorum. son 3- 4 sayfayı okudum. umarım herkes beklediği güzel haberleri alır. benimde 9 ekimde transferim yapıldı. ilk transfer tecrubem. üçüncü denemede ilk kez yumurta toplanmıştı ve sağlıklı 2 embriyo elde edebilmiştik. neredeyse üç senedir bu koşturmaca içindeyim. her tedavide bir huzursuz olurdum gergin olurdum panik üstüne panik, ağrılar acılar sızılar üzüntüler. bu kez rahatım. yarın beta hcg testi yaptıracağım ilk kez. 10. gün olacak.. hiç evde gebelik testi yapmadım, erkenden denemenin faydası yok çıkmıyormuş. herkes öyle diyo.. sizler crynone ve oksapar tarzı ilaçlar kullanıyormusunuz. ben en çok bunlardan muzdaribim. umarım hiçbirimiz fazla kullanmak zorunda kalmayız. oksapar dan göbeğim mosmor. umarım herkesin güzel haberlerini okumak kısmet olur..
Canim oksapar igneni nasil yapiyosun bende kullaniyorum ama hic morarma olmadi cok sukur

Back
X