• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Öyle düşünme lütfen doktorunu bilgilendirmen gerekicek bı durum sanki bu jelle gelen leke,ihmal etmeyip bı doktorunu arasan aslında iyi olur gibi canim, inşallah tutunmusturda seninledir bebeğin dilerim Allah'tan 🙏🙏🙏
Öyle düşünme lütfen doktorunu bilgilendirmen gerekicek bı durum sanki bu jelle gelen leke,ihmal etmeyip bı doktorunu arasan aslında iyi olur gibi canim, inşallah tutunmusturda seninledir bebeğin dilerim Allah'tan 🙏🙏🙏
İnşallah kardeşim rabbim sanada hayırlı haberler versin..

Yerlesme olmasin canim o :cool:
Ilki yerlesmeydi kahverengi azar azar ama sonra adete dondu bildigin.. ilaclar bile kesemedi.. ustune gormus gibi.. 2 gunluk cok kanamadan sora bile dusmedi daha soralari dustu deger.halada dusmuyor nasil bsyse.

Ilki yerlesmeydi kahverengi azar azar ama sonra adete dondu bildigin.. ilaclar bile kesemedi.. ustune gormus gibi.. 2 gunluk cok kanamadan sora bile dusmedi daha soralari dustu deger.halada dusmuyor nasil bsyse.
Dusukmu yaptin cok uzuldum cok gecmis olsun canim :110:doktor ne dedi peki sebebine?

• Beğen
Reactions: H M
Dusukmu yaptin cok uzuldum cok gecmis olsun canim :110:doktor ne dedi peki sebebine?
Evet sonradan degerim dustu kansmam hala dvam ediyor. Ama sifirlanmadi hala az onceki idrar testim kopkoyu hala.cok yavas ilerliyor surec. Embriyo tutundu ama gelisemedi dedi.

Günaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum🤔

Bide bugün sbha karşı sağ kasığımda baskı vardi,bı ağırlık yani batma gibi değilde ağrıyordu,şimdi de aşırı ateş basıyor bı kac saniye sürüp geçiyor.sizlerde de oldu mu böyle durumlar?

Merhaba ben de 15 ekimde transfer oldum. 4, gunum. Sıkışıklik gaz hissi bende de cok fazla var. Dun butun gun adet sancisi gbi sancim oldu hatta uyuyamadim surekli uyandim.bel agrim da var benim baya, ayaktayim okulda genellikle belki o yuzdendir.ben de ilaclardandir ya da bebistendir diyorum ama cok da kendimi dinlemek istemiyorum 🤣🤗

Merhaba ben de 15 ekimde transfer oldum. 4, gunum. Sıkışıklik gaz hissi bende de cok fazla var. Dun butun gun adet sancisi gbi sancim oldu hatta uyuyamadim surekli uyandim.bel agrim da var benim baya, ayaktayim okulda genellikle belki o yuzdendir.ben de ilaclardandir ya da bebistendir diyorum ama cok da kendimi dinlemek istemiyorum 🤣🤗
Bende hiçbir belirti yok aynı gün transfer olduk

Evet sonradan degerim dustu kansmam hala dvam ediyor. Ama sifirlanmadi hala az onceki idrar testim kopkoyu hala.cok yavas ilerliyor surec. Embriyo tutundu ama gelisemedi dedi.
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de içimde bir his gebeliğim sağlıksız gidiyor diyor:( sabah jeli uyguladıktan sonra jelin ucunda bir et parçası vardı ağrım var biraz da kanama oldu geçen çarşamba da bu sebepten acildeydim kan testi 2 katını göstermişti ama düşüyorsa dediğin gibi süreç yavaş ilerliyor olabilir şuan acile gitmem lazım ama çok korkuyorum eşim de yanımda değil

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de içimde bir his gebeliğim sağlıksız gidiyor diyor:( sabah jeli uyguladıktan sonra jelin ucunda bir et parçası vardı ağrım var biraz da kanama oldu geçen çarşamba da bu sebepten acildeydim kan testi 2 katını göstermişti ama düşüyorsa dediğin gibi süreç yavaş ilerliyor olabilir şuan acile gitmem lazım ama çok korkuyorum eşim de yanımda değil
Ah csnim ya.. dusmyeck olan dysmez bunu unutma.. ama saglikli dgeilse vucut atar ters giden birsey varsa.dgerin kac?
Sagol bu arada allah sanada yardim etsin.hayirlisini sagliklisini dile hep onemli olan o.

Ah csnim ya.. dusmyeck olan dysmez bunu unutma.. ama saglikli dgeilse vucut atar ters giden birsey varsa.dgerin kac?
Sagol bu arada allah sanada yardim etsin.hayirlisini sagliklisini dile hep onemli olan o.
Sağolasın Çarşamba 655 ti değerim senin düşüş belirtilerin nasıldı

Sağolasın Çarşamba 655 ti değerim senin düşüş belirtilerin nasıldı
Canm benm yari yariya dustu biraktim kanamdm vardi benm gebelikle ksnama birbirine karisti.. kandmadan dolayi hep kuskuluydum zaten hislerim hepsi karmakarisikti. Hayirlisini sagliklisini diledim her kan verisimde.. dusünce deger artk tamam olmayacak dedim.ama benm kanamalarindan bagimsiz gelisti basta ona ragmen artiyordu yuzde 60 filan.
Seninki kadar artmadi deger insallah dis gebelik filan olmasinda yine olur uzme dayanikli olmaya calis insallah.. gidisat bi yerde bozulur saglikli bi gebelik degilse. Dikkate al bunlari

Merhaba kızlar benim sonuç negatif 😕 Değer 1 çıktı doktorum ilaçları bırakma pzt kan testini tekrarla dedi. Zaten blast embriyoydu. Olsaydı çıkardı. Rabbim isteyen dileyen herkese anneliği tattırsın banada nasip etsin inşallah. 2.deneyebilirmiyim bilmiyorum. Gücüm olurmu zaten bu tedavide çok yıpranmıştım.

Back
X