- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Canim oksapar igneni nasil yapiyosun bende kullaniyorum ama hic morarma olmadi cok sukur
Bunu nasıl başardın, biraz ipucu versene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oksapar igneni nasil yapiyosun bende kullaniyorum ama hic morarma olmadi cok sukur
Cok normal canim bende patliycak gbydim gazdan insallah bebisin tutunmustrGünaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum
Bide bugün sbha karşı sağ kasığımda baskı vardi,bı ağırlık yani batma gibi değilde ağrıyordu,şimdi de aşırı ateş basıyor bı kac saniye sürüp geçiyor.sizlerde de oldu mu böyle durumlar?
Rabbim yardımcın olsun canım bekle sen biraz herşey güzel olur inşallahCok teselkur ederim cevabin icin. Bastan beri beni uzuyolar.2 folikul olustu. Tedaviyi uarida birakacakti. Paranin hepsi gider devam edersek yumurta cikmazsa bunlardan diyo. Hamile kalmak icin 1 taneye ihtiyac yok mu dedim. Belki biri iyidir. Hic hastaya moral verelim megatif dusunmeyelim demiyolar. kasaptan alisveris yapiyorum Sanki. Okuyorum internetten 2 kati artmasi lazim diyor. Hemen hemen iki kati her seferinde. Ben sayisi duyunca sevindim 2 kati olmus diye. Dr sorun var simdilerde 1000 lerde olmasi lazimdi diyor.guvenilecek dr bulmak cok zor. Ben yurt disindayim, iki tane gordum ikiside bir irinden beter. Dua edin benim icinde, cok yiprattilar beni
Canim hemsireyim ben el aliskanligida cok etkiliyor igneyi hizlica verip cikarttiktan sonra pamugu direk ovcalamadan 5 dk filan basinc uyguluyorum oraya cok sukur hic morarma olmadiBunu nasıl başardın, biraz ipucu versene![]()
Canim hemsireyim ben el aliskanligida cok etkiliyor igneyi hizlica verip cikarttiktan sonra pamugu direk ovcalamadan 5 dk filan basinc uyguluyorum oraya cok sukur hic morarma olmadi
Ya bende anormal bı durum mu var diye bu gaza anlam veremiyodum valla saol canım,inşallah tutunmusturCok normal canim bende patliycak gbydim gazdan insallah bebisin tutunmustr![]()
Ben hizlica veriyorum cunku yakiyorİğneyi hızlıca mı yapmak lazım?Ben yavaş yavaş yapıyordum
Bu akşam bir de öyle deneyeyim, çok sağ ol
![]()
Canım aynı gaz muhabbeti bende de vardı dün itibariyle geçti gibi ama geçiyor geri geliyor bilemiyorum neden kaynaklı, kasıklarımda batmalar oluyordu o da tok 2 gündür. Bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz belim ağrıyor gibi o da progestanın ağrısı mi bel ağrısımı artık onu da çözemiyorumGünaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum
Bide bugün sbha karşı sağ kasığımda baskı vardi,bı ağırlık yani batma gibi değilde ağrıyordu,şimdi de aşırı ateş basıyor bı kac saniye sürüp geçiyor.sizlerde de oldu mu böyle durumlar?
Insallah canimYa bende anormal bı durum mu var diye bu gaza anlam veremiyodum valla saol canım,inşallah tutunmustur![]()
Ben ilaçlara bağlıyorum kızlar..Ya bende lekelenme oluyor crinore jel den sonra...ve çok aşırı değil ama belli...birde adetime yaklaştı. Göğüslerde hassasiyet başladı..tutunamadı demekki diye düşünüyorum..Ya bende anormal bı durum mu var diye bu gaza anlam veremiyodum valla saol canım,inşallah tutunmustur![]()
Hayirlisi olsun inşallah canım,benim 5 gündür daha ilk defa gece kasığım ağrıdı bide ateş basıyor bir iki saattir o kdr bunlarda belirti mi bilmem, onun dışında hiç olmamıştı,kafaya taktigimizdan olsa gerek birazdan sende rahat olmaya çalış canım,ben öyle yapmaya çalışıyorumCanım aynı gaz muhabbeti bende de vardı dün itibariyle geçti gibi ama geçiyor geri geliyor bilemiyorum neden kaynaklı, kasıklarımda batmalar oluyordu o da tok 2 gündür. Bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz belim ağrıyor gibi o da progestanın ağrısı mi bel ağrısımı artık onu da çözemiyorum![]()
bu adet meselesini de anlamıyorum ben benim 12. günüm yani test günüm 23 ü ama son adet tarihim 25 i.Ben ilaçlara bağlıyorum kızlar..Ya bende lekelenme oluyor crinore jel den sonra...ve çok aşırı değil ama belli...birde adetime yaklaştı. Göğüslerde hassasiyet başladı..tutunamadı demekki diye düşünüyorum..
inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizinHayirlisi olsun inşallah canım,benim 5 gündür daha ilk defa gece kasığım ağrıdı bide ateş basıyor bir iki saattir o kdr bunlarda belirti mi bilmem, onun dışında hiç olmamıştı,kafaya taktigimizdan olsa gerek birazdan sende rahat olmaya çalış canım,ben öyle yapmaya çalışıyorum![]()
Öyle düşünme lütfen doktorunu bilgilendirmen gerekicek bı durum sanki bu jelle gelen leke,ihmal etmeyip bı doktorunu arasan aslında iyi olur gibi canim, inşallah tutunmusturda seninledir bebeğin dilerim Allah'tanBen ilaçlara bağlıyorum kızlar..Ya bende lekelenme oluyor crinore jel den sonra...ve çok aşırı değil ama belli...birde adetime yaklaştı. Göğüslerde hassasiyet başladı..tutunamadı demekki diye düşünüyorum..
Aa canim.. haberim yoktu.. yaa8 haftalık olmustu, ama şans eseri kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu. Ne zaman kalbinin durdugunu bilmiyoruz net olarak, şekile bakılarak malesef büzüşmeye başlamış. Yani ortalama 1 hafta önce kaybetmişim. Hiç bir belirtim yoktu. Herhalde 7.haftanın içinde gitti
dün kürtaj oldum. Bakalım bundan sonraki süreçte insallah yüzüm güler
Ewt benim test günüm 28 i..Ama olası adet tarihim 25 i.. diyorumki zaten tarihimi geçersem hamileyim ama sanmıyorum yaa..bugün dışarı çıkayım giderim aktüel ürün karıştırırım...kafam dağılsın karıştırırken...bu adet meselesini de anlamıyorum ben benim 12. günüm yani test günüm 23 ü ama son adet tarihim 25 i.
Biz seninle aynı gün transfer olduk galiba. Sürekli yatmaktan ve duphalac şuruptan oluyor. Davul gibiyim kaç gündür. Beslenmeyle biraz düzene soktum. Sabah çok az domates peynir iki zeytin bi yumurta, öğlenleri çorba, akşamları da az çorba ile kıymalı bir sebze yemeği yiyorum. Aralarda da az meyve yiyip üzerine su içiyorum. Bu beslenmeye rağmen nerdeyse kabız oluyordum, hemen duphalac şurupla durumu kurtardım. Hep hareketsizlikten.Günaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum
14 Ekim pazartesi oldum transferi ben :) duphalac şurup kullanmıyorum ben ilk defa duydum,hep ilaç içiyorum bide üç günde bir ignem var, günlük 3 defa da fitilimBiz seninle aynı gün transfer olduk galiba. Sürekli yatmaktan ve duphalac şuruptan oluyor. Davul gibiyim kaç gündür. Beslenmeyle biraz düzene soktum. Sabah çok az domates peynir iki zeytin bi yumurta, öğlenleri çorba, akşamları da az çorba ile kıymalı bir sebze yemeği yiyorum. Aralarda da az meyve yiyip üzerine su içiyorum. Bu beslenmeye rağmen nerdeyse kabız oluyordum, hemen duphalac şurupla durumu kurtardım. Hep hareketsizlikten.
Gaz bendede asiri vardi.. oyle boyle degil.kimyasal gebelikti benmki ama soraki zamanlar dahada cogalmisti ilaclarda tetikliyor sanki.14 Ekim pazartesi oldum transferi ben :) duphalac şurup kullanmıyorum ben ilk defa duydum,hep ilaç içiyorum bide üç günde bir ignem var, günlük 3 defa da fitilimama malesef yatip dinlenemedim ben pek iş yapmak durumunda fln kaldım,hep hareketliydim yani yine de gazdan patliycam anlamadım
![]()
Benimde adetim 13 ekimdi test gunum 15 ekim genlde oyle oluyorEwt benim test günüm 28 i..Ama olası adet tarihim 25 i.. diyorumki zaten tarihimi geçersem hamileyim ama sanmıyorum yaa..bugün dışarı çıkayım giderim aktüel ürün karıştırırım...kafam dağılsın karıştırırken...![]()