• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Günaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum🤔

Bide bugün sbha karşı sağ kasığımda baskı vardi,bı ağırlık yani batma gibi değilde ağrıyordu,şimdi de aşırı ateş basıyor bı kac saniye sürüp geçiyor.sizlerde de oldu mu böyle durumlar?
Cok normal canim bende patliycak gbydim gazdan insallah bebisin tutunmustr :-)

Cok teselkur ederim cevabin icin. Bastan beri beni uzuyolar.2 folikul olustu. Tedaviyi uarida birakacakti. Paranin hepsi gider devam edersek yumurta cikmazsa bunlardan diyo. Hamile kalmak icin 1 taneye ihtiyac yok mu dedim. Belki biri iyidir. Hic hastaya moral verelim megatif dusunmeyelim demiyolar. kasaptan alisveris yapiyorum Sanki. Okuyorum internetten 2 kati artmasi lazim diyor. Hemen hemen iki kati her seferinde. Ben sayisi duyunca sevindim 2 kati olmus diye. Dr sorun var simdilerde 1000 lerde olmasi lazimdi diyor. :( guvenilecek dr bulmak cok zor. Ben yurt disindayim, iki tane gordum ikiside bir irinden beter. Dua edin benim icinde, cok yiprattilar beni
Rabbim yardımcın olsun canım bekle sen biraz herşey güzel olur inşallah 🙏🏻

Canim hemsireyim ben el aliskanligida cok etkiliyor igneyi hizlica verip cikarttiktan sonra pamugu direk ovcalamadan 5 dk filan basinc uyguluyorum oraya cok sukur hic morarma olmadi

İğneyi hızlıca mı yapmak lazım? 🙄 Ben yavaş yavaş yapıyordum 🤦🏻‍♀️ Bu akşam bir de öyle deneyeyim, çok sağ ol 😊

Günaydın kızlar,bugün transferin 5.günü ve benim 5 gündür çok fazla gazım var ya ilaçların etkisi fln mi anlamadim,karnım aşırı sıkışıyor gazdan sizde de var mı böyle bi durum🤔

Bide bugün sbha karşı sağ kasığımda baskı vardi,bı ağırlık yani batma gibi değilde ağrıyordu,şimdi de aşırı ateş basıyor bı kac saniye sürüp geçiyor.sizlerde de oldu mu böyle durumlar?
Canım aynı gaz muhabbeti bende de vardı dün itibariyle geçti gibi ama geçiyor geri geliyor bilemiyorum neden kaynaklı, kasıklarımda batmalar oluyordu o da tok 2 gündür. Bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz belim ağrıyor gibi o da progestanın ağrısı mi bel ağrısımı artık onu da çözemiyorum 🤦‍♀️😒

Ya bende anormal bı durum mu var diye bu gaza anlam veremiyodum valla saol canım,inşallah tutunmustur😍🙏
Ben ilaçlara bağlıyorum kızlar..Ya bende lekelenme oluyor crinore jel den sonra...ve çok aşırı değil ama belli...birde adetime yaklaştı. Göğüslerde hassasiyet başladı..tutunamadı demekki diye düşünüyorum..

Canım aynı gaz muhabbeti bende de vardı dün itibariyle geçti gibi ama geçiyor geri geliyor bilemiyorum neden kaynaklı, kasıklarımda batmalar oluyordu o da tok 2 gündür. Bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim yok. Sadece biraz belim ağrıyor gibi o da progestanın ağrısı mi bel ağrısımı artık onu da çözemiyorum 🤦‍♀️😒
Hayirlisi olsun inşallah canım,benim 5 gündür daha ilk defa gece kasığım ağrıdı bide ateş basıyor bir iki saattir o kdr bunlarda belirti mi bilmem, onun dışında hiç olmamıştı,kafaya taktigimizdan olsa gerek birazdan sende rahat olmaya çalış canım,ben öyle yapmaya çalışıyorum🙈😊

Ben ilaçlara bağlıyorum kızlar..Ya bende lekelenme oluyor crinore jel den sonra...ve çok aşırı değil ama belli...birde adetime yaklaştı. Göğüslerde hassasiyet başladı..tutunamadı demekki diye düşünüyorum..
bu adet meselesini de anlamıyorum ben benim 12. günüm yani test günüm 23 ü ama son adet tarihim 25 i.

Hayirlisi olsun inşallah canım,benim 5 gündür daha ilk defa gece kasığım ağrıdı bide ateş basıyor bir iki saattir o kdr bunlarda belirti mi bilmem, onun dışında hiç olmamıştı,kafaya taktigimizdan olsa gerek birazdan sende rahat olmaya çalış canım,ben öyle yapmaya çalışıyorum🙈😊
inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin :dua::KK200:

Öyle düşünme lütfen doktorunu bilgilendirmen gerekicek bı durum sanki bu jelle gelen leke,ihmal etmeyip bı doktorunu arasan aslında iyi olur gibi canim, inşallah tutunmusturda seninledir bebeğin dilerim Allah'tan 🙏🙏🙏

😞 8 haftalık olmustu, ama şans eseri kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu. Ne zaman kalbinin durdugunu bilmiyoruz net olarak, şekile bakılarak malesef büzüşmeye başlamış. Yani ortalama 1 hafta önce kaybetmişim. Hiç bir belirtim yoktu. Herhalde 7.haftanın içinde gitti 😞 dün kürtaj oldum. Bakalım bundan sonraki süreçte insallah yüzüm güler
Aa canim.. haberim yoktu.. yaa :( uzuldum
Ne denirki.. lutfen kendini toparla insallah tekrardan kalicaksi

bu adet meselesini de anlamıyorum ben benim 12. günüm yani test günüm 23 ü ama son adet tarihim 25 i.
Ewt benim test günüm 28 i..Ama olası adet tarihim 25 i.. diyorumki zaten tarihimi geçersem hamileyim ama sanmıyorum yaa..bugün dışarı çıkayım giderim aktüel ürün karıştırırım...kafam dağılsın karıştırırken...😊😂

Biz seninle aynı gün transfer olduk galiba. Sürekli yatmaktan ve duphalac şuruptan oluyor. Davul gibiyim kaç gündür. Beslenmeyle biraz düzene soktum. Sabah çok az domates peynir iki zeytin bi yumurta, öğlenleri çorba, akşamları da az çorba ile kıymalı bir sebze yemeği yiyorum. Aralarda da az meyve yiyip üzerine su içiyorum. Bu beslenmeye rağmen nerdeyse kabız oluyordum, hemen duphalac şurupla durumu kurtardım. Hep hareketsizlikten.

Biz seninle aynı gün transfer olduk galiba. Sürekli yatmaktan ve duphalac şuruptan oluyor. Davul gibiyim kaç gündür. Beslenmeyle biraz düzene soktum. Sabah çok az domates peynir iki zeytin bi yumurta, öğlenleri çorba, akşamları da az çorba ile kıymalı bir sebze yemeği yiyorum. Aralarda da az meyve yiyip üzerine su içiyorum. Bu beslenmeye rağmen nerdeyse kabız oluyordum, hemen duphalac şurupla durumu kurtardım. Hep hareketsizlikten.
14 Ekim pazartesi oldum transferi ben :) duphalac şurup kullanmıyorum ben ilk defa duydum,hep ilaç içiyorum bide üç günde bir ignem var, günlük 3 defa da fitilim🤦 ama malesef yatip dinlenemedim ben pek iş yapmak durumunda fln kaldım,hep hareketliydim yani yine de gazdan patliycam anlamadım😅

14 Ekim pazartesi oldum transferi ben :) duphalac şurup kullanmıyorum ben ilk defa duydum,hep ilaç içiyorum bide üç günde bir ignem var, günlük 3 defa da fitilim🤦 ama malesef yatip dinlenemedim ben pek iş yapmak durumunda fln kaldım,hep hareketliydim yani yine de gazdan patliycam anlamadım😅
Gaz bendede asiri vardi.. oyle boyle degil.kimyasal gebelikti benmki ama soraki zamanlar dahada cogalmisti ilaclarda tetikliyor sanki.

Ewt benim test günüm 28 i..Ama olası adet tarihim 25 i.. diyorumki zaten tarihimi geçersem hamileyim ama sanmıyorum yaa..bugün dışarı çıkayım giderim aktüel ürün karıştırırım...kafam dağılsın karıştırırken...😊😂
Benimde adetim 13 ekimdi test gunum 15 ekim genlde oyle oluyor :cool: cnim ama estrofem kullandigimiz icin adet olmayiz

Back
X