Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

:dua::dua::dua::anneadayı::anne::emir_bebek::dua::dua::dua:
Allahım dert verip derman aratma
Sağlıkla sıhhatle neşeyle kavuştur benimle beraber tüm emek eden sabır eden isteyen arkadaşlarımı
Her mucizene
her hayrına muhtacız
Biliriz ki dert te sendendir dermanda sendendir
Biz aracı kıldığın doktorlara gidip
İlaçlarımızı kullandık
Sana inandık sana teslimiz
Bizleride hayırlı sağlıklı :emir_bebek: evlatlarla lütuflandır :dua:

Allah razı olsun arkadaşım.. Çok teşekkür ederim

:dua::dua::dua::anneadayı::anne::emir_bebek::dua::dua::dua:
Allahım dert verip derman aratma
Sağlıkla sıhhatle neşeyle kavuştur benimle beraber tüm emek eden sabır eden isteyen arkadaşlarımı
Her mucizene
her hayrına muhtacız
Biliriz ki dert te sendendir dermanda sendendir
Biz aracı kıldığın doktorlara gidip
İlaçlarımızı kullandık
Sana inandık sana teslimiz
Bizleride hayırlı sağlıklı :emir_bebek: evlatlarla lütuflandır :dua:
Amiin amin arkadasım. İnşallah. Ne güzel dua.. yarın test günüm. Karnımda garip agrılar hissediyorum. Ve sanki çarpıntım var gibi hiç gücüm yok. Sürekli yatmak istiyorum. Ama uyuyamıyorum da. Bu ağrı normal diil gibi geliyo. Aşırı ağrı var. Hayırlısı ne diyelim

Selamunaleyküm arkadaşlar, topiiği heycanla açmıştım.. 6.gün idrarda negatif gördüm.. 9.gün aksam erken gebelik testinde silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.. Heycanla kan vermeye gittim.. Ve sonucum negatif.. Hayırlısı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip eylesin içleri sırada bana.. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum

Selamunaleyküm arkadaşlar, topiiği heycanla açmıştım.. 6.gün idrarda negatif gördüm.. 9.gün aksam erken gebelik testinde silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.. Heycanla kan vermeye gittim.. Ve sonucum negatif.. Hayırlısı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip eylesin içleri sırada bana.. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun. Diyecek bişey bulamıyorum. Umarım tez zamanda allah gönlüne göre nasip eder.

Güzel arkadaşım hemde gününden önce yaptırdın herhalde. Genelde 12.gün istiyorlar ya, katlanarak artsın inşAllah
İnşallah canım doktorum 10.gun istemişti şimdi tekrar istedi 2 gün sonra salı günü tekrarlanacak test inşallah katlanır Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba .. Bugun gidip kan verdim.. Sonuç 3.55 diyor. Ordaki bana dediki sınırlarda.. Ne negatif ne pozitif dedi.. Carsamba gunu kan testini tekrarla dedi. Idrarda pozitif cikti kanda negatif bence. 5.n uzerinde olmasi gerekiyor ya 3.55 bnm. Moralim cok bozuk bugun 8.gunum ama anlamadim adam bana gebelik yok da demedi var da demedi . noluyor ya anlamadim :KK43:(((((((

Kızlar merhaba .. Bugun gidip kan verdim.. Sonuç 3.55 diyor. Ordaki bana dediki sınırlarda.. Ne negatif ne pozitif dedi.. Carsamba gunu kan testini tekrarla dedi. Idrarda pozitif cikti kanda negatif bence. 5.n uzerinde olmasi gerekiyor ya 3.55 bnm. Moralim cok bozuk bugun 8.gunum ama anlamadim adam bana gebelik yok da demedi var da demedi . noluyor ya anlamadim :KK43:(((((((

Arkadaşım üzülme seninki gene sınırda katlanır Allahın iziniyle inşAllah. Güzel ihtimali düşünelim senin için. Benimde idrarda silikte olsa çıktı aksam kan verdim 2.19 çıktı.. Hayırlısıı

8. Gün erken değil mi test için hcg hormonu vücutta kaçıncı günden sonra salgılanıyor acaba. Valla bana test günü 14. Gün dediler ve erken yaptırmayı düşünmüyorum . Bence size söylenen tarihte tekrar baktırın umutsuz olmayın.

Arkadaşım üzülme seninki gene sınırda katlanır Allahın iziniyle inşAllah. Güzel ihtimali düşünelim senin için. Benimde idrarda silikte olsa çıktı aksam kan verdim 2.19 çıktı.. Hayırlısıı

8. Gün erken değil mi test için hcg hormonu vücutta kaçıncı günden sonra salgılanıyor acaba. Valla bana test günü 14. Gün dediler ve erken yaptırmayı düşünmüyorum . Bence size söylenen tarihte tekrar baktırın umutsuz olmayın.

Dr uma yazdim. 3 pozitif bir gebelik degil ama gününe var daha. Ve idrardada belirmeye baslamis ilaclarina devam et dedi.carsamba gunu gel dedi. Sizce nedir durum. Umutlaniyimmi smdi tekrar bu duruma??? :KK43:(

Dr uma yazdim. 3 pozitif bir gebelik degil ama gününe var daha. Ve idrardada belirmeye baslamis ilaclarina devam et dedi.carsamba gunu gel dedi. Sizce nedir durum. Umutlaniyimmi smdi tekrar bu duruma??? :KK43:(

Sen doktorunu dinle arkadaşım bol bol dua et, kötü düşünme. Bende 9.gün yani dün 2,19 çıkınca doktoruma yazdım oda 3 gün sonra test yapalım dedi sadece. Ben daha yükseleceğini sanmıyorım kendimin. Sende üzülme lütfen

Bencede yaptırma arkadaşım çok kötü oluyor en iyisi test günü 1 kerede yaptırmak

Hayırlısı olsun umarım ilerde güzel sonuçları görürsün:KK43:
Sevgili P PoncikPrensesss umutsuzluğa kapılma belki yükselir değer. Sen umutlu ol ki o da seninle kalsın vazgeçmesin

Hayırlısı olsun umarım ilerde güzel sonuçları görürsün:KK43:
Sevgili P PoncikPrensesss umutsuzluğa kapılma belki yükselir değer. Sen umutlu ol ki o da seninle kalsın vazgeçmesin

Tek anlamadığım şey şu oluyor 9.gün benim 2,19.. Doktor 3 gün sonra tekrar test yapalım diyor ya 3 günde 100 olacak değil ya.

X