Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım 12. Haftaya kadar devam edeceksinKızlar bende progestan igne vurduruyorum hergun. 8.haftamdayim..bunu nezaman keserler acaba bilgisi olan varmi..estrofemi bi hafta once biraktim bu arada..
Canım 10. Hafta demişlerdi ama benim ikiz olduğu ortaya çıkınca daha uzun zaman iğneye devam edicez dediKızlar bende progestan igne vurduruyorum hergun. 8.haftamdayim..bunu nezaman keserler acaba bilgisi olan varmi..estrofemi bi hafta once biraktim bu arada..
Kızlar çok şükür keseyi gördük . Haftamla gayet uyumluymuş . Bebek de oluşmaya başlamış . Kese yerleşimi de iyiymiş . Haftaya inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğiz . Vajinal ultrason yaptı doktorum . 9. Haftaya kadar öyle yapacakmış . Ben de durumlar böyle . Son adet tarihime göre 5+5 im . Kese de 5+4 çıktı . İnşallah devamı da gelir .
Progestan 8. Haftadan sonra çok etkili değil yazıyor ilgili makalelerde. Ama doktorlar önlem olarak 12. Haftaya kadar kullandırıyorlar. Sonrasında da herhangi bir kanama olursa tekrar başlatabilirlerKızlar bende progestan igne vurduruyorum hergun. 8.haftamdayim..bunu nezaman keserler acaba bilgisi olan varmi..estrofemi bi hafta once biraktim bu arada..
Ohhh maşallah canım çok sevindim level level ilerliyoruz bu süreçte bu level’ı atladın şimdi sıra kalp atışlarında inşallah kuzumKızlar çok şükür keseyi gördük . Haftamla gayet uyumluymuş . Bebek de oluşmaya başlamış . Kese yerleşimi de iyiymiş . Haftaya inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğiz . Vajinal ultrason yaptı doktorum . 9. Haftaya kadar öyle yapacakmış . Ben de durumlar böyle . Son adet tarihime göre 5+5 im . Kese de 5+4 çıktı . İnşallah devamı da gelir .
Çok karışık geldi yaa eski halini daha güzeldi benceKızlar kk sayfa tasarımı değişmiş :)
Bana doktor 12.haftaya kadar estrofemi kullanmamı söyledi , normalde sabah 2 - akşam 2 kullanıyodum ama kalp atışlarını duyduktan sonra sabah 1 - öğle 1 - akşam1 olarak 3’e düşürdü canım9.haftadayım 10.haftada kesicekmişim canım bilmiyorum kesilmemesi mi gerekir daha.6 tane içiyordum günde.3 e düştüm.şuan 2 tane içiyorum.sonra 1 derken kesicekmişim
Ohhh maşallah canım çok sevindim level level ilerliyoruz bu süreçte bu level’ı atladın şimdi sıra kalp atışlarında inşallah kuzum
Aynen ben de eski halini sevmiştim . İnşallah böyle herşeyi bilmek de ayrı bi süreç , keseyi görelim kalp atışları ne zamandı . Mucizeye eşlik ediyoruz .Çok karışık geldi yaa eski halini daha güzeldi bence
İnşallah Rabbim nasip ederse . Sağlıkla gelsin yavrularımızMaasallah, hadi hayirlisiyla kalbini de duyacaksiniz insallah :)
Canım ben 7+5 de duydum kalp atışlarını ama senin doktor vajinal baktığı için daha erken duyabilirsinAynen ben de eski halini sevmiştim . İnşallah böyle herşeyi bilmek de ayrı bi süreç , keseyi görelim kalp atışları ne zamandı . Mucizeye eşlik ediyoruz .
Sağol canım cevabın için.bir de prednol kullanan arkadaşlar kullanmayı bıraktınız mı acaba? Bırakmay korkuyorum ama 10.haftada kesinlikle bırakılacak dedi doktor.şuanda günaşırı kullanıyorum 1gün içip 1 gün içmiyorum yani.bikaç güne bırakıcam inşallah sorun olmazBana doktor 12.haftaya kadar estrofemi kullanmamı söyledi , normalde sabah 2 - akşam 2 kullanıyodum ama kalp atışlarını duyduktan sonra sabah 1 - öğle 1 - akşam1 olarak 3’e düşürdü canım
Canım prednol’u ben transferin 22.günü bıraktım doktor kesmemi istedi senin niye bu kadar uzun sürdü acaba biraz riskli bi ilaç başlaması ve kesmesi bile çok özenli olması gerekiyo doktorundan özellikle tekrar ara öğren bazen yarım doza düşürüp bıraktırabiliyo doktorlar canımSağol canım cevabın için.bir de prednol kullanan arkadaşlar kullanmayı bıraktınız mı acaba? Bırakmay korkuyorum ama 10.haftada kesinlikle bırakılacak dedi doktor.şuanda günaşırı kullanıyorum 1gün içip 1 gün içmiyorum yani.bikaç güne bırakıcam inşallah sorun olmaz
Çok daha önceden bırakıcaktım aslında 6.haftamda ama 3 kez kimyasal gebeliğim olduğu için doktor devam etmeme karar verdi.şimdi günaşırı alıyorum işte 1 haftadır fln.azaltma şeklim o oldu.özellikle konuştuk doktorla her görüşmede bunları ama insan tedirgin oluyor.mecbur bırakıcam tabi de bırakınca sorun olmaz inşallah canımCanım prednol’u ben transferin 22.günü bıraktım doktor kesmemi istedi senin niye bu kadar uzun sürdü acaba biraz riskli bi ilaç başlaması ve kesmesi bile çok özenli olması gerekiyo doktorundan özellikle tekrar ara öğren bazen yarım doza düşürüp bıraktırabiliyo doktorlar canım
Bende dekort kullanıyordum aynı ozellıkte ılac ben 8 haftada bıraktım cok sukur kurtuldum ondanÇok daha önceden bırakıcaktım aslında 6.haftamda ama 3 kez kimyasal gebeliğim olduğu için doktor devam etmeme karar verdi.şimdi günaşırı alıyorum işte 1 haftadır fln.azaltma şeklim o oldu.özellikle konuştuk doktorla her görüşmede bunları ama insan tedirgin oluyor.mecbur bırakıcam tabi de bırakınca sorun olmaz inşallah canım
Özellikle konuştuysanız korkmana gerek yok canım doktorun bildiği vardır rahat ol Allahın izniyle miniklerimizi kucağımıza alıcaz inşallahhhhhÇok daha önceden bırakıcaktım aslında 6.haftamda ama 3 kez kimyasal gebeliğim olduğu için doktor devam etmeme karar verdi.şimdi günaşırı alıyorum işte 1 haftadır fln.azaltma şeklim o oldu.özellikle konuştuk doktorla her görüşmede bunları ama insan tedirgin oluyor.mecbur bırakıcam tabi de bırakınca sorun olmaz inşallah canım
Bende dekort kullanıyordum aynı ozellıkte ılac ben 8 haftada bıraktım cok sukur kurtuldum ondan
Teşekkür ederim arkadaşlarım.uzun süre kullandım diye de korkuyordum ama 16 mg düşük doz sayılırmış.Allah korusun bebeklerimizi.sorunsuzca kucağımıza almak nasip olsun.Özellikle konuştuysanız korkmana gerek yok canım doktorun bildiği vardır rahat ol Allahın izniyle miniklerimizi kucağımıza alıcaz inşallahhhhh