Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İnşallah göğüslerimi yokluyorum arada hormon durumum nasıl diye güyya test ediyorum . Sonra diyorum ki midem bulanmaya başladığına göre iyi demekki . Cuma keseyi görebilirsem bir nebze rahatlayacağım . Tabi Allah’a emanetiz . Rabbim korusun meleklerimizi :anneadayı:
Canım mide bulantısı olunca iyi anlama gelmiyo kiminde bulantı fazlasıyla olurken kiminde hiç olmazmış bende yok mesela rahatım şükür baş dönmesi vs hiç bişey yok ve bu çok normal dedi doktor,sen takılma böyle şeylere rahat ol Allahın izniyle herşey güzel olucak tadını çıkar aş er kocişine bişeyler aldır :KK70:

Çok doğru soyledın canım bızı bızden anlayan lazım dıye hıc beklemedıgın anda acarmıs cıcekler belkı bu sefer olumsuz baslıcan herseye ama o cıcekler acıcak inş rabbim hepımızın dilegını kabul etsın kolay degıl bu yolda yurumek bılmeden ahkam kesenler cok allah yurudugun yolda yardımcın olsun bende bugun kalp atısı ıcın gıdıcem ne duyucam cok merak edıyor ve korkuyorum acıkcası :110:

Korkma, Allah’ın iziniyle miniğinin kalp atışını duyacaksın annesi :) Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah.. Bizede haber ver ☺️

Canım mide bulantısı olunca iyi anlama gelmiyo kiminde bulantı fazlasıyla olurken kiminde hiç olmazmış bende yok mesela rahatım şükür baş dönmesi vs hiç bişey yok ve bu çok normal dedi doktor,sen takılma böyle şeylere rahat ol Allahın izniyle herşey güzel olucak tadını çıkar aş er kocişine bişeyler aldır :KK70:
Hiç bilmiyorum herşeye bi sebep yüklüyoruz işte . Hayırlısı artık randevumu yarına aldılar . Bakalım kese oralarda mı . Duanızı eksik etmeyin . :KK200:

Hamile arkadaşlar ağrı kesici almak durumunda kalan oldu mu aranızda.paroldan bahsediyorum.dün adet günümdü o zamanlar başım ağrır o yüzden sanırım dün geceden beri fena bir baş ağrım var dayanmaya çalışıyorum ama çatlıycam :KK43: hapın zararı olacak diye de içim içimi yiyo.napmalı sizce?
Ben parol kullaniyorum doktorumda musade etti buna, tabi az kullanmak en iysi ama benim bazi geceler migren agrisi gibi agrim oluyor, bu durumdada bekleyip iyice rahatsizlanmakta cok kotu..

Ben parol kullaniyorum doktorumda musade etti buna, tabi az kullanmak en iysi ama benim bazi geceler migren agrisi gibi agrim oluyor, bu durumdada bekleyip iyice rahatsizlanmakta cok kotu..
Önceden arada ağrım olurdu yine ama geçen sene tüp tedavisine başladıktan sonra her ay adet dönemi baş ağrısı çekmeye başladım.bugünkü dayanılmazdı.geceden beri geçmiyor.bende de migren var sanırım.mecburen parol içtim.çok zorda kalmadıkça asla içmem de gözlerim çıkacak sanki nasıl bir ağrıysa.şuan biraz daha iyiyim.teşekkür ederim cevap için

Hamile arkadaşlar ağrı kesici almak durumunda kalan oldu mu aranızda.paroldan bahsediyorum.dün adet günümdü o zamanlar başım ağrır o yüzden sanırım dün geceden beri fena bir baş ağrım var dayanmaya çalışıyorum ama çatlıycam :KK43: hapın zararı olacak diye de içim içimi yiyo.napmalı sizce?
Canım östrojen hormonundan dolayı başı insanın ağırıyor parolun hiç bir zararı yokmuş banada doktor verdi benimde dün çok ağrıdı başım içecektim uyumuşum kalktığımda başım geçmişti doktorlar parolda bir sakınca görmüyor hamile arkadaşım neredeyse günlük bir tane içiyor

Canım östrojen hormonundan dolayı başı insanın ağırıyor parolun hiç bir zararı yokmuş banada doktor verdi benimde dün çok ağrıdı başım içecektim uyumuşum kalktığımda başım geçmişti doktorlar parolda bir sakınca görmüyor hamile arkadaşım neredeyse günlük bir tane içiyor
Çok sağol canım cevapladığın için.içim rahat etti.bugün mahvoldum ben yaa.estrofemi kesiyoruz yavaştan.ve diğer ilaçlarımı.onların da mı etkisi var nedir çok kötüydüm cidden.hala bile tam geçmedi.katlanıcaz artık.Allah kimseye hastalık vermesin.

Çok sağol canım cevapladığın için.içim rahat etti.bugün mahvoldum ben yaa.estrofemi kesiyoruz yavaştan.ve diğer ilaçlarımı.onların da mı etkisi var nedir çok kötüydüm cidden.hala bile tam geçmedi.katlanıcaz artık.Allah kimseye hastalık vermesin.
Kaçıncı haftaki canım estrofemi kesiyorsunuz

Ben de estro

ben de estrofemi 10. Haftada 1e düşürüp 12. Haftada keseceğim inşallah
İnşallah sorun olmadan bırakırız şu ilaçları canım.sanki onlara güveniyorum insan bırakamıycak gibi hissediyor.özellikle bu prednol ü.ama 10.haftadan sonra prednol bebek için çok zararlıymış

Şekerli yememenizi tavsiye ederim migreni ve baş ağrısını tetikliyormuş.

Kızlar çok şükür keseyi gördük . Haftamla gayet uyumluymuş . Bebek de oluşmaya başlamış . Kese yerleşimi de iyiymiş . Haftaya inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğiz . Vajinal ultrason yaptı doktorum . 9. Haftaya kadar öyle yapacakmış . Ben de durumlar böyle . Son adet tarihime göre 5+5 im . Kese de 5+4 çıktı . İnşallah devamı da gelir .

X