Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..

Cok uzuldum inan :KK43: Dilerim bir an evvel toparlanip yeniden dener ve hayirlisiyla hamile kalirsin.

nasipse benim tüp bebek de mart ayında yapılacak inşallah dosyam açıldı rapor için belgeleri götüreceğim on gün sonra gün sayacağız hep beraber bakalım

Selam arkadaslar

Transferim 28 ocak’da oldu.... 12. gun degerim 223,6.......14. gun 496 cikti.... Mutlu haber.... Allah herkese yasatsin bu duyguyu..... Gecen gun keseyi de gorduk. 10 gun sonra kalp atisi icin gidicem insallah minik kalp bize merhaba der....
Ilk tup bebek denememdi.....Bu yolda emek veren kaderdaslarima bol sanslar dilerim..... Guzel haberler almanizi dilerim

Selam arkadaslar

Transferim 28 ocak’da oldu.... 12. gun degerim 223,6.......14. gun 496 cikti.... Mutlu haber.... Allah herkese yasatsin bu duyguyu..... Gecen gun keseyi de gorduk. 10 gun sonra kalp atisi icin gidicem insallah minik kalp bize merhaba der....
Ilk tup bebek denememdi.....Bu yolda emek veren kaderdaslarima bol sanslar dilerim..... Guzel haberler almanizi dilerim
Öncelikle hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. İlk denemede olmuş olması çok güzel.Hangi merkezde tedavi oldunuz, yaşınız kaç?

bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..[/QUOTE

merhaba benimde ilk testim 41,65 / ikinci 61,65 / üçüncü 75,73 çıktı doktorum banada ilaçları kes dedi adetle sökülsün dedi önümüze bakalım dedi

merhaba benimde testim ilk 41,65 / ikinci 61,65 / üçüncü 75,73 çıktı doktorum ilaçları kes dedi adetle sökülsün önümüze bakalım dedi darmadağın oldum çok kötü bi duygu allahım kimseye yaşatmasın rabbim

merhaba benimde testim ilk 41,65 / ikinci 61,65 / üçüncü 75,73 çıktı doktorum ilaçları kes dedi adetle sökülsün önümüze bakalım dedi darmadağın oldum çok kötü bi duygu allahım kimseye yaşatmasın rabbim
Benim de ilk transferim kimyasal gebelik ile sonuclandi, Allah tez zamanda olumlu sonuc nasip etsin. Mumkunse hic ara vermeden ikinci denemeye gecmelisin.

Kızlar bu sorum crinone jel kullananlara . Ya bazen değişik büyük tortular geliyor bunlar normal mi ? Rengi de değişiyor , sarı , hafif yeşil gibi . Düz beyaz . Pembe . Çok sinir bozucu bu jel . İnsan ister istemez birşey mi oldu acaba diyor . Sizde de oluyor mu ?

Kızlar bu sorum crinone jel kullananlara . Ya bazen değişik büyük tortular geliyor bunlar normal mi ? Rengi de değişiyor , sarı , hafif yeşil gibi . Düz beyaz . Pembe . Çok sinir bozucu bu jel . İnsan ister istemez birşey mi oldu acaba diyor . Sizde de oluyor mu ?
Yanlış yonlendırmıyım ama havayla temas ettıgı için rengı degısıyormus benım bazen cok acık pembe bazen sımsıyah gelıp benı korkutttugu olmuştur sordum doktora sıkıntı degıl dedı gerçek kanama gormedıgın takdırde

Çok üzüldüm allah yardımcın olsun pes etme elbet olucak güzel günler çok uzakta degıl :KK200:

Yanlız jel kullananlar ıkı 3 gunde bır ıcınızden eldıvenle jelı temızleyın cunku cok ciddi ıcerde bırıkme oluyor topak topak oldugu için her zaman kendı gelmıyor cunku sıkıntı yasamammız adına bır tık dıkkat edın

X