Benım 3 gun dusuk cıktı evet sorun degıl dedı banadaNe kadarlık çıktı benimde dün iki kese göründü iki gün daha düşük çıktı ama doktor bu sorun değil dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım 3 gun dusuk cıktı evet sorun degıl dedı banadaNe kadarlık çıktı benimde dün iki kese göründü iki gün daha düşük çıktı ama doktor bu sorun değil dedi
Gözün aydın tatlım maşallahselam kızlar dondurulmuş 5. gün embriyosu 9. gün hcg 279 11 gün 765 çıktı doktor birdaha yaptırmana gerek yok güzel artmış dedi :) çok mutluyum artık hamileyimmmmmmmmmmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahhhhh Rabbim tamamına erdirdin inşaallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim demek ikisi de tuttu ikizlerin olacak rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ben de bugün yine tahlil yaptım transferin 13. Günü 262 olmuş bidaha yapmanıza gerek yok dediler ama bem cuma yien yapcam :)selam kızlar dondurulmuş 5. gün embriyosu 9. gün hcg 279 11 gün 765 çıktı doktor birdaha yaptırmana gerek yok güzel artmış dedi :) çok mutluyum artık hamileyimmmmmmmmmmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahhhhh Rabbim tamamına erdirdin inşaallah
rabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah canim gozun aydin :))selam kızlar dondurulmuş 5. gün embriyosu 9. gün hcg 279 11 gün 765 çıktı doktor birdaha yaptırmana gerek yok güzel artmış dedi :) çok mutluyum artık hamileyimmmmmmmmmmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahhhhh Rabbim tamamına erdirdin inşaallah
sağol canım benim :) sanırım bebişlerim geliyor. :) Sende için rahat etsin yeterki yaptır :) ama güzel artmışHayırlı olsun canım çok sevindim demek ikisi de tuttu ikizlerin olacak rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ben de bugün yine tahlil yaptım transferin 13. Günü 262 olmuş bidaha yapmanıza gerek yok dediler ama bem cuma yien yapcam :)
aminn inşaallah canım :) Rabbim o günleri göstersin isteyen herkesede nasip etsin inşaallahrabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah canim gozun aydin :))
Evet canım o benim mucizem resmen 22 den yükselmesini kimse beklemiyordu hastanedeki hemşire bile çok şaşırdık dedi :)) çok güçlü olacak benim miniğim..sağol canım benim :) sanırım bebişlerim geliyor. :) Sende için rahat etsin yeterki yaptır :) ama güzel artmış
Ben progesteron kullanıyodum aşılamamın ilk gününden beri. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Cuma günki ultrasonla netleşecek sanırım durum iyice.Boşver doktoru sen içini ferah tut ve bunu yazdığım herkese söylüyorum arkadaşlar hcg ile birlikte progesteron testinize de baktırın düşükse herşeyi etkiliyor. Doktorların çoğu baktırtmıyor bile. Ne derlerse desinler sabırla bekle yükselir. Bu günlerde çok iyi beslen. Kırmızı et yumurta ve yoğurt... her gün ananas tavsiye ederim. Ve sonuçlara takılmamak için kendine meşgale bul. Film kitap ne varsa...büyüyecektir senin azminle
Evet ben de kullanıyorum transferden öncesinden itibaren ama test sonuçlarına göre dozunu iki defa artırdık. Ki doktorum yaptırmamı söylememişti bile. İnşallah sonucun hayırlı olurBen progesteron kullanıyodum aşılamamın ilk gününden beri. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Cuma günki ultrasonla netleşecek sanırım durum iyice.
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin:)selam kızlar dondurulmuş 5. gün embriyosu 9. gün hcg 279 11 gün 765 çıktı doktor birdaha yaptırmana gerek yok güzel artmış dedi :) çok mutluyum artık hamileyimmmmmmmmmmmm darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahhhhh Rabbim tamamına erdirdin inşaallah
cnmn benim 7 hafta olmak gerek sat göre 5 haftalik dedi bana transferin 22 .günü bugun yol sac olusmus dedi ama 1-2 hafta naıl oynuyoNe kadarlık çıktı benimde dün iki kese göründü iki gün daha düşük çıktı ama doktor bu sorun değil dedi
Onu bilmiyorum canım benim iki gün oynadı ama doktor sıkıntı olsa söylerdi herhalde sana da banadacnmn benim 7 hafta olmak gerek sat göre 5 haftalik dedi bana transferin 22 .günü bugun yol sac olusmus dedi ama 1-2 hafta naıl oynuyo
Canım kalp atışı duydun mu kaçıncı haftanOnu bilmiyorum canım benim iki gün oynadı ama doktor sıkıntı olsa söylerdi herhalde sana da banada
Yok canım dün keseleri gördük kalp atışı için iki haftasonra gidicemCanım kalp atışı duydun mu kaçıncı haftan
Ya cok guzel diyorsunda ben gecen misal yerlerde surundum kusmaktan suyu bile cikariyorum.. surekli bsyler deniyorum olmuyor..napicamida bilemiyorum..Sevindim benim de mide bulantılarım fena ama annemden aldığım tiyo ya uymaya çalışıyorum. Kusmamaya çalış bir kere kustuğunda artık bitmiştir . Farklı alternatif yaratmanı öneririm yumurtadan sıkılınca çılbır gibi farklı tadlarda dene. Peynir yiyemezden birkaç gün hellim kızart öyle ye ben ancak bu şekilde çözüyorum dengeli beslenmeyi. Tuzlu sarı leblebi on dakikada bir tane at ağzına çok işe yarıyor ama birer tane.. umarım işyerinde de herşey yolunda gider
Ya cok guzel diyorsunda ben gecen misal yerlerde surundum kusmaktan suyu bile cikariyorum.. surekli bsyler deniyorum olmuyor..napicamida bilemiyorum..[/
Teşekkür ederim. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Evet ben de kullanıyorum transferden öncesinden itibaren ama test sonuçlarına göre dozunu iki defa artırdık. Ki doktorum yaptırmamı söylememişti bile. İnşallah sonucun hayırlı olur