Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

selam kızlar dondurulmuş 5. gün embriyosu 9. gün hcg 279 11 gün 765 çıktı doktor birdaha yaptırmana gerek yok güzel artmış dedi :) çok mutluyum artık hamileyimmmmmmmmmmmm :KK70: darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahhhhh Rabbim tamamına erdirdin inşaallah
Gözün aydın tatlım maşallah

selam kızlar dondurulmuş 5. gün embriyosu 9. gün hcg 279 11 gün 765 çıktı doktor birdaha yaptırmana gerek yok güzel artmış dedi :) çok mutluyum artık hamileyimmmmmmmmmmmm :KK70: darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahhhhh Rabbim tamamına erdirdin inşaallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim demek ikisi de tuttu ikizlerin olacak rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ben de bugün yine tahlil yaptım transferin 13. Günü 262 olmuş bidaha yapmanıza gerek yok dediler ama bem cuma yien yapcam :)

rabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah canim gozun aydin :))

Hayırlı olsun canım çok sevindim demek ikisi de tuttu ikizlerin olacak rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ben de bugün yine tahlil yaptım transferin 13. Günü 262 olmuş bidaha yapmanıza gerek yok dediler ama bem cuma yien yapcam :)
sağol canım benim :) sanırım bebişlerim geliyor. :) Sende için rahat etsin yeterki yaptır :) ama güzel artmış

sağol canım benim :) sanırım bebişlerim geliyor. :) Sende için rahat etsin yeterki yaptır :) ama güzel artmış
Evet canım o benim mucizem resmen 22 den yükselmesini kimse beklemiyordu hastanedeki hemşire bile çok şaşırdık dedi :)) çok güçlü olacak benim miniğim..

Boşver doktoru sen içini ferah tut ve bunu yazdığım herkese söylüyorum arkadaşlar hcg ile birlikte progesteron testinize de baktırın düşükse herşeyi etkiliyor. Doktorların çoğu baktırtmıyor bile. Ne derlerse desinler sabırla bekle yükselir. Bu günlerde çok iyi beslen. Kırmızı et yumurta ve yoğurt... her gün ananas tavsiye ederim. Ve sonuçlara takılmamak için kendine meşgale bul. Film kitap ne varsa...büyüyecektir senin azminle
Ben progesteron kullanıyodum aşılamamın ilk gününden beri. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Cuma günki ultrasonla netleşecek sanırım durum iyice.

Ben progesteron kullanıyodum aşılamamın ilk gününden beri. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Cuma günki ultrasonla netleşecek sanırım durum iyice.
Evet ben de kullanıyorum transferden öncesinden itibaren ama test sonuçlarına göre dozunu iki defa artırdık. Ki doktorum yaptırmamı söylememişti bile. İnşallah sonucun hayırlı olur

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin:)

Sevindim benim de mide bulantılarım fena ama annemden aldığım tiyo ya uymaya çalışıyorum. Kusmamaya çalış bir kere kustuğunda artık bitmiştir . Farklı alternatif yaratmanı öneririm yumurtadan sıkılınca çılbır gibi farklı tadlarda dene. Peynir yiyemezden birkaç gün hellim kızart öyle ye ben ancak bu şekilde çözüyorum dengeli beslenmeyi. Tuzlu sarı leblebi on dakikada bir tane at ağzına çok işe yarıyor ama birer tane.. umarım işyerinde de herşey yolunda gider
Ya cok guzel diyorsunda ben gecen misal yerlerde surundum kusmaktan suyu bile cikariyorum.. surekli bsyler deniyorum olmuyor..napicamida bilemiyorum..:kusmuk::KK43:

Aslında kusmaya başlarsan geri dönüşü yok diye uyardığı İçin annem ilk kusma işinin hep önüne geçtim ben. Leblebi turşu bunlar bende işe yaradı. Ama senin durum farklı kusmaya başlamışsın o yüzden akıl verecek tecrübem Yok ama iki aya kalmaz geçeceğini düşün bu transfer işini beklemeyi tutunmasını o süreçleri tekrar yaşamaktansa eminim hemen hepimiz bu mide bulantılarını seve öpe kabul ederiz...inşallah sağlıkla gelir yavrun o zaman süründüğün günleri gülerek anarsın...

Evet ben de kullanıyorum transferden öncesinden itibaren ama test sonuçlarına göre dozunu iki defa artırdık. Ki doktorum yaptırmamı söylememişti bile. İnşallah sonucun hayırlı olur
Teşekkür ederim. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

X