Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canim bugun sabah kalktigimda benimde lekelenmem oldu baya endiselendim ve tum gun adet sancisi cektim tuvalet disinda hic kalkmadan tum gun yattim cok sukur lekelenmede gecti agrida. Yorma kendini bol bol dinlen hatta tekrar rapor alabilme ihtimalin varsa rapor al ise gitme ben bir ay aldim rapor doktorum yatcaksin surekli dedi.
Vermediler şimdiden vermiyoruz dedi doktor :110: okul ders programını güzel yapmış Allahtan .
Sevindim benim de mide bulantılarım fena ama annemden aldığım tiyo ya uymaya çalışıyorum. Kusmamaya çalış bir kere kustuğunda artık bitmiştir . Farklı alternatif yaratmanı öneririm yumurtadan sıkılınca çılbır gibi farklı tadlarda dene. Peynir yiyemezden birkaç gün hellim kızart öyle ye ben ancak bu şekilde çözüyorum dengeli beslenmeyi. Tuzlu sarı leblebi on dakikada bir tane at ağzına çok işe yarıyor ama birer tane.. umarım işyerinde de herşey yolunda gider
Beyaz leblebi ye sardım. Resmen hayat kurtarıyor onun dışında bulantıdan ziyade mide şişmesi yaşıyorum :silah:

Ya cok guzel diyorsunda ben gecen misal yerlerde surundum kusmaktan suyu bile cikariyorum.. surekli bsyler deniyorum olmuyor..napicamida bilemiyorum..:kusmuk::KK43:
Yok yok caresi zofran kullandım zofer kullandım premessis kullandım doguma gıderken bıle kustum ☺️ Ama teknıklerı ogrendım kusma basladımı yukarı dogru bakıp derın derın nefes aldım hep kendımı telkın ettım sakın sakın dıye ama işin ucunda cıkacaksa cıkıyor arkadaşımallah saglıklı gunler versın

bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..
:KK43: Rabbim hayırlı zamanda ama en çabuk zamanda yüzünüzü güldürsün inşaallah. Asla yılmayın doğru ve hayırlı zamanda yavrunuz gelecektir

bugun 12. gun kan verdim.. 10. gun 2.31 cikmisti 12. gun 2.76 cikti.. doktor ilaclari kesmemi soyledi.. Guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim kat kat degerlerinizin artmasini saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..
umutsuzluğa kapilma sakin canim benim ikinci denememde olmuştu rabbim nnasip ettiyse inşallah olacaktir vaktine vardir belki de.. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duygulari inşaallah ..amin sağolasın ..

Hakkında hayırlısı olsun . İnşallah güzel değerler göreceğin günler de gelir .

X