- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 46
merhabalar ben yeni üye oldum sizlerle bişey paylaşıp bilgi almak istedim
benim transeferim 7 şubatta oldu 16 şubatta kan testi yaptırdım sonuç 41,65 çıktı 18 şubatta tekrar yaptırdım sonuç 63,65 çıktı sizce iyimi
kızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
Kendi kendimizin doktoru olmayı öğrenmemiz lazım. Doktorlara göre hava hoş para peşin. Sonrası ya tutarsa. O yüzden biz önlem alacağız. Progesteron hcg tsh ve prolaktin birlikte ve aç karnına baktırın. Progrsyeron düşüklüğü tehlike. Tsh yüksekliği tehlike aklınızda olsun. Hormonlar ile beynin bağlantısını gözardı etmeyin inanırsanız yükselir... istemek değil inanın olur. Allah’ın izniyle.teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için evet doktorum progesteron hormonuna bak demedi zaten şansa bu doktora başladım pek bişey acıklamıyo hep sorucan ondan sonra kısa ve öz şekilde anlatıyo bugun yada yarın sabah tekrar yapıcam test inşallah değerler yükselir lütfen dua edin bana
Canım bence bu sorun değil . Ne açıdan uyumlu değil doktor mu söyledi . Bizim durum farklı rahim uygun olduğunda transfer olduk . Mesela benim en son ki adet tarihime göre 16 şubat adet günüydü . Ama benim 5 günlük embriyom 5 şubatta transfer oldu . Adetten 14 gün önce normalde yumurta çatlıyor ya . Ben o yüzden embriyoma göre 14 ünde adet olmam gerekiyordu diyorum . Günümü ona göre belirledim .kızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
Benımkıde oyle doktor kesenın degıl bebegın olcumu onemlı dedı ıcerde cok su olur kese buyuk olur bu yanıltabılır dedıkızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
dikkat ediyorum canim sgol da nedense son gün cok gerginlestim oysaki cok rahattim karmakarışık duygyalar icindeyim ...bir an once yarina gecis yapsak keske :)))Hcg değerin düşüktür o yüzden buna takılma. Kanda belli olur herşey şu an en kritik dönemlerdesin çok iyi beslen. Coraspin kullanmıyorsan eğer ananas bul ve Ergün bir iki dilim ye. Yumurtayı atlama.. en önemlisi bunları düşüneceğine seni cezbedecek bir macera kitabı falan al oku zamanını düşünmeden geçir. Senin stresin tüm hormon dengelerini bozar bu da yavruna iyi gelmez.Ve hcg yaptırırken progesteron değerine de baktır.
Silik çıkması pozitif anlamına geliyor zaten kuzum. Çook silik mi çıkıyor peki? Bak benim bu gün daha da silik çıktı iğnenin etkisi geçiyor ama hamile olsam koyu çıkardı diyorum bende ama sen transferden sonra iğne vurulmamışsında
Ben dayanamaz gider kan verirdim hemenEki Görüntüle 2237531
boyle cikuyor canım iki kere yaptim ikisinde ayni.. evet ben catlatma ignesi vs bisi kullanmadim bilemiyorum yani .. son gun sabirsizlastm yarini bekleyemiyorum :))
hastaneler bana uzak arabayla indi bindi sknti yasarim diye cikmiyorum canim son gun bi sknti yasanmasin diye... hastaneler yakin olsa hic beklemezzdim bende ... bu silik cizgiler aklimi karıstiriyor doğrusu...Ben dayanamaz gider kan verirdim hemen
Baya net çıkmış merak etme içini ferah tut canımEki Görüntüle 2237531
boyle cikuyor canım iki kere yaptim ikisinde ayni.. evet ben catlatma ignesi vs bisi kullanmadim bilemiyorum yani .. son gun sabirsizlastm yarini bekleyemiyorum :))
Aklın karışmasın canım çizgin çıkmış çok şükür. Bol bol dua et çünki herşey o çizgiyi görmeyle bitmiyor beklemelerimiz hep sürecek Allah hepimize kolaylıklar versinhastaneler bana uzak arabayla indi bindi sknti yasarim diye cikmiyorum canim son gun bi sknti yasanmasin diye... hastaneler yakin olsa hic beklemezzdim bende ... bu silik cizgiler aklimi karıstiriyor doğrusu...
sabırsızlkla bekliyorum canim insallah hayirli haberler hepimizden :)))Baya net çıkmış merak etme içini ferah tut canım
aynen kesesi kalbi derken uzun bir sürec ... amin canim aminn insallah rabbim hepimiizi sevindirsinAklın karışmasın canım çizgin çıkmış çok şükür. Bol bol dua et çünki herşey o çizgiyi görmeyle bitmiyor beklemelerimiz hep sürecek Allah hepimize kolaylıklar versin
Aminn canım inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz içinaynen kesesi kalbi derken uzun bir sürec ... amin canim aminn insallah rabbim hepimiizi sevindirsin
ilk yaptırdığımda akşam 6 / 2 test akşam 8Saat kacta yaptirdiniz testlerinizi? Biri sabah biri ogleden sonra olsa bile farkeder.
Ne kadarlık çıktı benimde dün iki kese göründü iki gün daha düşük çıktı ama doktor bu sorun değil dedikızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
Boşver doktoru sen içini ferah tut ve bunu yazdığım herkese söylüyorum arkadaşlar hcg ile birlikte progesteron testinize de baktırın düşükse herşeyi etkiliyor. Doktorların çoğu baktırtmıyor bile. Ne derlerse desinler sabırla bekle yükselir. Bu günlerde çok iyi beslen. Kırmızı et yumurta ve yoğurt... her gün ananas tavsiye ederim. Ve sonuçlara takılmamak için kendine meşgale bul. Film kitap ne varsa...büyüyecektir senin azminleKızlar bende 2. aşılamamda hamile kaldım. Hcg sırasıyla 63, 176, 352, 604, 894 ve 983 çıktı. Hcg artışı çok azaldığı için dün ultrasonla bakıldı. Doktor keseyi gördü. Yapısıda bozuk değildi. Muhtemelen düşük olacak dedi. Cuma yine gel kan ver ultrasonla bebeğe bakalım dedi. Başına böyle bişey gelen oldu mu ?