Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Saat kacta yaptirdiniz testlerinizi? Biri sabah biri ogleden sonra olsa bile farkeder.

Kendi kendimizin doktoru olmayı öğrenmemiz lazım. Doktorlara göre hava hoş para peşin. Sonrası ya tutarsa. O yüzden biz önlem alacağız. Progesteron hcg tsh ve prolaktin birlikte ve aç karnına baktırın. Progrsyeron düşüklüğü tehlike. Tsh yüksekliği tehlike aklınızda olsun. Hormonlar ile beynin bağlantısını gözardı etmeyin inanırsanız yükselir... istemek değil inanın olur. Allah’ın izniyle.

kızlar bugun transferin 22 günü kese göründü kızlar sat göre uyumlu degil bu sorun olur mu ki?
Canım bence bu sorun değil . Ne açıdan uyumlu değil doktor mu söyledi . Bizim durum farklı rahim uygun olduğunda transfer olduk . Mesela benim en son ki adet tarihime göre 16 şubat adet günüydü . Ama benim 5 günlük embriyom 5 şubatta transfer oldu . Adetten 14 gün önce normalde yumurta çatlıyor ya . Ben o yüzden embriyoma göre 14 ünde adet olmam gerekiyordu diyorum . Günümü ona göre belirledim .

Arkadaslar aklima geldi nacizane bir tavsiyem olacak. Hamile kalmadan once dislerinize de bir baktirin; malum hamileyken bir sorun cikarsa zorluyormus anneyi.

dikkat ediyorum canim sgol da nedense son gün cok gerginlestim oysaki cok rahattim karmakarışık duygyalar icindeyim ...bir an once yarina gecis yapsak keske :)))

boyle cikuyor canım iki kere yaptim ikisinde ayni.. evet ben catlatma ignesi vs bisi kullanmadim bilemiyorum yani .. son gun sabirsizlastm yarini bekleyemiyorum :))

Kızlar bende 2. aşılamamda hamile kaldım. Hcg sırasıyla 63, 176, 352, 604, 894 ve 983 çıktı. Hcg artışı çok azaldığı için dün ultrasonla bakıldı. Doktor keseyi gördü. Yapısıda bozuk değildi. Muhtemelen düşük olacak dedi. Cuma yine gel kan ver ultrasonla bebeğe bakalım dedi. Başına böyle bişey gelen oldu mu ?

hastaneler bana uzak arabayla indi bindi sknti yasarim diye cikmiyorum canim son gun bi sknti yasanmasin diye... hastaneler yakin olsa hic beklemezzdim bende ... bu silik cizgiler aklimi karıstiriyor doğrusu...
Aklın karışmasın canım çizgin çıkmış çok şükür. Bol bol dua et çünki herşey o çizgiyi görmeyle bitmiyor beklemelerimiz hep sürecek Allah hepimize kolaylıklar versin

Boşver doktoru sen içini ferah tut ve bunu yazdığım herkese söylüyorum arkadaşlar hcg ile birlikte progesteron testinize de baktırın düşükse herşeyi etkiliyor. Doktorların çoğu baktırtmıyor bile. Ne derlerse desinler sabırla bekle yükselir. Bu günlerde çok iyi beslen. Kırmızı et yumurta ve yoğurt... her gün ananas tavsiye ederim. Ve sonuçlara takılmamak için kendine meşgale bul. Film kitap ne varsa...büyüyecektir senin azminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…