Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar yarın test günüm benim ağrılarım bi geldi bi gitti anlamadım hiç birşey 2.3. Gün vardı 4.5.6. Günler yoktu 6. Gün gece 7. Gün de vardı bugün 8 ve yok benim de moralim bozuldu göğüs ağrım da gitti endişeleniyorum
Canım hiç ağrısız sızısız 2 negatif transferim olmuştu gecen sene. Hiçbir yerim ağrımamıştı. Endişelenme pozitif ol canım. Bu gece kan testini verebilirsin acilde. Seninde güzel haberlerini duyalım :anneadayı::KK200:

Kızlar yarın test günüm benim ağrılarım bi geldi bi gitti anlamadım hiç birşey 2.3. Gün vardı 4.5.6. Günler yoktu 6. Gün gece 7. Gün de vardı bugün 8 ve yok benim de moralim bozuldu göğüs ağrım da gitti endişeleniyorum
artık seni beklemedeyiz canım,
inşallah senden de güzel şeyler duyarız,
dualarım seninle

Merhaba yumurta toplama adetten ortalama kaç gün Sonra oldu?Yumurta topladıktan Sonra transfer kaç gün Sonra oluyor?

Merhaba arkadaşım. Yumurta toplama işlemi tamamen senin yumurtalarının tedaviye nasıl cevap verdiği ile ilgili. Yumurtalar 20 milim olunca iğneyle çatlatılıp toplanıyor. Benim 27 günlük döngüm var.3 kez yumurta toplamam oldu. Kimi 12. Gün kimi 14. Gün toplandı.

Keza transferde senin döngünle yada ilaçlarla transfere hazırlanma sürenle alakalı... kesin şu gün olur demek imkansız. Herkesin günleri şahsına münasır. Umarım açıklayabilmişimdir.

Kizlar cok sukur 2 tane kesemizi gorduk :anne:keseler gayet iyi gorunuyor dedi doktorum 2 hafta sonraya kalp atislari icin cagirdi :KK200: insallah sorunsuz devam eder o kadar mutluyumki Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz :dua::dua:
Maşallah canımm Allah tamamına erdirsin :KK68:

Canım hiç ağrısız sızısız 2 negatif transferim olmuştu gecen sene. Hiçbir yerim ağrımamıştı. Endişelenme pozitif ol canım. Bu gece kan testini verebilirsin acilde. Seninde güzel haberlerini duyalım :anneadayı::KK200:
Bu gece vermeye cesaretim yok sanırım canım

Benim sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına:KK200:[

Amin insallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ya:KK9: benimde ikinci denemem 2015yilindaydi 3yasinda bir oglum var o zamandan iki embriyo dondurulmustu bu kez de onlari denedik bakalim.. ama ilki gibi belirtilerim olmadi bu tamamen farkli ... 21inde sonucum belli olucak bakalm hakkimizda hayırlısı olsun :anneadayı:

Allah bağışlasın oğlunu canım. Hayırlısı olsun tekrardan bazen belirtilerin farklı olabiliyormuş. Bizde değişiyoruz yıllar içinde.

Kizlar cok sukur 2 tane kesemizi gorduk :anne:keseler gayet iyi gorunuyor dedi doktorum 2 hafta sonraya kalp atislari icin cagirdi :KK200: insallah sorunsuz devam eder o kadar mutluyumki Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz :dua::dua:
Maşallah ikiz annesi olarak aramıza hoşgeldin :halay: İkisinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah gözünüz aydın

Merhaba arkadaşım. Yumurta toplama işlemi tamamen senin yumurtalarının tedaviye nasıl cevap verdiği ile ilgili. Yumurtalar 20 milim olunca iğneyle çatlatılıp toplanıyor. Benim 27 günlük döngüm var.3 kez yumurta toplamam oldu. Kimi 12. Gün kimi 14. Gün toplandı.

Keza transferde senin döngünle yada ilaçlarla transfere hazırlanma sürenle alakalı... kesin şu gün olur demek imkansız. Herkesin günleri şahsına münasır. Umarım açıklayabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim çok güzel açıkladınız.Ben yurt dışından geleceğim Mart ta ilk görüşmem olacak Nisan ayında tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse.Pek bir bilgim Yok.Size havuz yöntemi mi uygulandı 3 kez yumurta toplama olmuş.Bu arada Mustafa Bahçeciye gideceğim ben

Allah bağışlasın oğlunu canım. Hayırlısı olsun tekrardan bazen belirtilerin farklı olabiliyormuş. Bizde değişiyoruz yıllar içinde.
amin sagolasin. bu kasıkta ateslenme olayını diger iki denememde de yasamadim artik 21inde belli olacak ogluma kardes gelir insallah tutmazsa bir daha denemeye niyetimiz yok cok yorucu bir dönem cunku.. Allah herkesin gönlüne göre versin

İkiz Bebek bekleyenlerin kandaki beta değerleri nasıl ilerledi? 10-12-14. Günlerdeki değerlerinizi yazabilir misiniz?

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın :dua:

Yaaa sağlıkla al ikisini de kucağına :anneadayı::anneadayı:
İkiz Bebek bekleyenlerin kandaki beta değerleri nasıl ilerledi? 10-12-14. Günlerdeki değerlerinizi yazabilir misiniz?
benim 10. Gün 1800 12. Gün 4100 14. Gün 10600

X