Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hoşgeldim canım. İnşallah tutunurlar sana evlat olurlar Rab’bim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz

d_targaryen tek embriyo transferi canım
Sanmıyorum. Olabilir mi ? Zor ihtimal beni bulmaz diye düşünüyorum İkiz için çok daha yüksek değerler sözkonusu diye okumuştum.
Senin ki ikizdi hatırlıyorum, sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Benimkilerde ikiz ve iki gebeliğin beta hcg ile hiç alakası yok ultrasonda görünen birşey arkadaşlar. Hepinize hayırlı olsun

Benimkilerde ikiz ve iki gebeliğin beta hcg ile hiç alakası yok ultrasonda görünen birşey arkadaşlar. Hepinize hayırlı olsun

Tesekkurler canım bilgilendirme için. Allah bagıslasın. Saglıklı bir ömür dilerim bebislerine

MaşaAllah Allah tamamına erdirsin:)Düşünme olumsuzlukları :)

merhabalar bende yeni uye oldum buraya gecen cumartesi 3.gun emriyosu transfer edildi bugün 7.gunum kasıkta ateslenme oluyor ara ara da batmalar ateslenme yasayan oldu mu benim gibi acaba... İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz ...

Kızlar yarın test günüm benim ağrılarım bi geldi bi gitti anlamadım hiç birşey 2.3. Gün vardı 4.5.6. Günler yoktu 6. Gün gece 7. Gün de vardı bugün 8 ve yok benim de moralim bozuldu göğüs ağrım da gitti endişeleniyorum

merhabalar bende yeni uye oldum buraya gecen cumartesi 3.gun emriyosu transfer edildi bugün 7.gunum kasıkta ateslenme oluyor ara ara da batmalar ateslenme yasayan oldu mu benim gibi acaba... İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz ...
Mrb. Transferin hayırlı oksun. Herkesin semptomları aynı olmuyor canım ama kasık batmaları belirtiler arasında. İnşallah hamilesindir. Benimde karnım aşırı sıcaktı. Mutlu haberlerini duymak nasip olsun

Mrb. Transferin hayırlı oksun. Herkesin semptomları aynı olmuyor canım ama kasık batmaları belirtiler arasında. İnşallah hamilesindir. Benimde karnım aşırı sıcaktı. Mutlu haberlerini duymak nasip olsun
Merhaba yumurta toplama adetten ortalama kaç gün Sonra oldu?Yumurta topladıktan Sonra transfer kaç gün Sonra oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…