Kızlar
şükürler olsun
çok teşekkür ederim dualarınız için
pozitif
Merhaba kuzular öncelikle pozitif gören herkesi cani gönülden tebrik ediyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayıda nasip etsin..transfer sonrası bugün 5.günüm 3 tane 3.gün embriyo transferi yapıldı dondurulmuş duanızı esirgemeyin lütfen
Hayırlın olsun canım10. Gün 285
12. Gün 550
10 gün sonra usg için gelin dediler.
Bu kadar beta ölçümü yeterli mi?
bize de haber etBana da dua edin yarin kese gormeye gidicem insallah her sey yolundadir...
ikiz geliyor olabilir miiiiiKızlarrr 2. Beta test sonucum 343,9 Şükürler olsun3 kat artmış.
Ay hayırlı olsun bebekler artsınKızlar
şükürler olsun
pozitif
çok şükür yaaAyy canımm çok çok çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Ne güzel şenlendik ne güzel olduk böylee
Benimkilerde ikiz ve iki gebeliğin beta hcg ile hiç alakası yok ultrasonda görünen birşey arkadaşlar. Hepinize hayırlı olsund_targaryen tek embriyo transferi canım
Sanmıyorum. Olabilir mi ? Zor ihtimal beni bulmaz diye düşünüyorumİkiz için çok daha yüksek değerler sözkonusu diye okumuştum.
Senin ki ikizdi hatırlıyorum, sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Kızlar
şükürler olsun
pozitif
Benimkilerde ikiz ve iki gebeliğin beta hcg ile hiç alakası yok ultrasonda görünen birşey arkadaşlar. Hepinize hayırlı olsun
Ya benim iştahım kesildi . Midem çok tatsız .
hayırlı olsun canım:)Kızlarrr 2. Beta test sonucum 343,9 Şükürler olsun3 kat artmış.
MaşaAllah Allah tamamına erdirsin:)Düşünme olumsuzlukları :)Ben kesemi gordum cok sukur karın ultrasondan 5+3 tü kesem normalde 5+6 olması gerekıyordu ama dr kese buyukde olabılır kucukte burda bebegın gelısımı onemlı dedı tabı bebek daha mınıcıktı ıkı hafta sonraya cagırdı tekrar benım bu haftada normalde düşük tehlıkem baslıuor ve bebek gelişimi yavaşlıyor inş bunları yaşamam kimsede yaşamasın her sn herkese dua edıyorum bu yolda ilerleyen
Kızlar
şükürler olsun
pozitif
Hayırlı olsun canım:)Kızlar
şükürler olsun
pozitif
Allah tamamına erdirsin canım:)Merhaba kuzular öncelikle pozitif gören herkesi cani gönülden tebrik ediyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayıda nasip etsin..transfer sonrası bugün 5.günüm 3 tane 3.gün embriyo transferi yapıldı dondurulmuş duanızı esirgemeyin lütfen
hayırlı olsun canım:)
Sağol kuzum hepimizinkine inşallahhhTesekkurler canım bilgilendirme için. Allah bagıslasın. Saglıklı bir ömür dilerim bebislerine
Mrb. Transferin hayırlı oksun. Herkesin semptomları aynı olmuyor canım ama kasık batmaları belirtiler arasında. İnşallah hamilesindir. Benimde karnım aşırı sıcaktı. Mutlu haberlerini duymak nasip olsunmerhabalar bende yeni uye oldum buraya gecen cumartesi 3.gun emriyosu transfer edildi bugün 7.gunum kasıkta ateslenme oluyor ara ara da batmalar ateslenme yasayan oldu mu benim gibi acaba... İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz ...
Merhaba yumurta toplama adetten ortalama kaç gün Sonra oldu?Yumurta topladıktan Sonra transfer kaç gün Sonra oluyor?Mrb. Transferin hayırlı oksun. Herkesin semptomları aynı olmuyor canım ama kasık batmaları belirtiler arasında. İnşallah hamilesindir. Benimde karnım aşırı sıcaktı. Mutlu haberlerini duymak nasip olsun