- 5 Ağustos 2016
- 1.165
- 1.546
Aminnn Allah hayırlısı İle dileyen kullarına tez zamanda nasip etsin . Bizimkini de tamamına erdirsin inşallahtebrikler . cok.gzl haberler. saglikla kucaginiza alin
inşallah canım inşallah ben de aranıza katılabilirimHakkında hayırlısı olsun canım inşallah yavrun sana sımsıkı tutunmuştur
Hakkında hayırlısı olsun inşallahkızlaar galiba gece kan vericem
benim için dua eder misiniz bugün?
hayırlı ve güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
amin canım senin, benim, tüm bekleyenlerin inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah
Evet canım iki gün kaldı iniallah güzel ve hayırlı haber vericem :)Mojo44 senin de az kaldı hayırlı haberler ver bize
Canım dualarım seninle inşallah bize güzel haberle gelirsin bugün senin için dualarımamin canım senin, benim, tüm bekleyenlerin inşallah
inşallah canımGüzel haberlerini bekliyoruznevbaharcan
Allah razı olsun canım, inşallah aranıza katılabilirim.Canım dualarım seninle inşallah bize güzel haberle gelirsin bugün senin için dualarım
kızlaar galiba gece kan vericem
benim için dua eder misiniz bugün?
hayırlı ve güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunBizim için N Naznaznaz81nevbaharcan Mojo44 ve tüm sonuç ve artış bekleyenler için kendi duamı edeceğim birazdan...
Allah razı olsun canım, ben de hep duadayım. Hem buradaki arkadaşlarıma hem kendime, durup durup aklıma geliyor, dua ediyorumBizim için N Naznaznaz81nevbaharcan Mojo44 ve tüm sonuç ve artış bekleyenler için kendi duamı edeceğim birazdan...
Ben de dua ediyorum hepimiz içinBizim için N Naznaznaz81nevbaharcan Mojo44 ve tüm sonuç ve artış bekleyenler için kendi duamı edeceğim birazdan...
ah çok güzel maşallah,10. Gün 285
12. Gün 550
10 gün sonra usg için gelin dediler.
Bu kadar beta ölçümü yeterli mi?
Bana da dua edin yarin kese gormeye gidicem insallah her sey yolundadir...