- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 36
bence de varKızlar sizce hamile miyim ? Dayanamadım yaptım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de varKızlar sizce hamile miyim ? Dayanamadım yaptım .
ozaman kan da ver hadiKızlar sizce hamile miyim ? Dayanamadım yaptım .
Bugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm :)Var var:) kaçıncı gün canım
Bir de erken gebelik testi almıştım . Birdahaki idrara da onu da yapayım . Kızlar sonra kan inş .ozaman kan da ver hadi
Hayırlısı olsun inşallah canım :) güzel bir değer çıksın inşallahBugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm :)
İnşallah duanızı eksik etmeyin bendenHayırlısı olsun inşallah canım :) güzel bir değer çıksın inşallah
Canımmmmmmm hamilesin tabiyki gözün aydın bayada netKızlar sizce hamile miyim ? Dayanamadım yaptım .
amin canım:)Teşekkür ederim canlarım.inşallah sizler de görün bugünleri:) tek olduğu da kesinleşti.transferden sonra 31.gündü bugün
var canım Allah tamamına erdirsin:)Kızlar sizce hamile miyim ? Dayanamadım yaptım .
Çok güzel canım maşallahSağol kuzum biraz içim rahatladı
Ben böyle bir senaryoda hemen hemseriyi arayıp bilgi verdi 7 gunumdu oda kan vermemi istedi bence kan vermelisin hemen ve doktoruna bildirmelisin :) hayirli olsun insallahKızlar bu da erken gebelik testi . Hamd olsun bakalım eşim bunu nasıl karşılayacak .
14 ün de ver dediler normalde . 14 ünü bekleyesim var . Anı kalsın diye . Evde misafirler olduğu için hastaneye gidip kan veremem şuan KuzumBen böyle bir senaryoda hemen hemseriyi arayıp bilgi verdi 7 gunumdu oda kan vermemi istedi bence kan vermelisin hemen ve doktoruna bildirmelisin :) hayirli olsun insallah
Kuzummmmm tebrik ederin maşallah subhanallah böyle güzel haberler aldıkça kendim gibi seviniyorum!!!Kızlar bu da erken gebelik testi . Hamd olsun bakalım eşim bunu nasıl karşılayacak .
Allah razı olsun Kuzum . Darısı inşallah herkese olsun inşallah kan değerim de iyidir . Burdan yazarım inşallah Canım dostlarım :)Kuzummmmm tebrik ederin maşallah subhanallah böyle güzel haberler aldıkça kendim gibi seviniyorum!!!
Tebrik ederim canım belirtilerin nelerdiKızlar bu da erken gebelik testi . Hamd olsun bakalım eşim bunu nasıl karşılayacak .
ay maşallah ya harikaKızlar bu da erken gebelik testi . Hamd olsun bakalım eşim bunu nasıl karşılayacak .
Oh oh çok güzelKızlar bu da erken gebelik testi . Hamd olsun bakalım eşim bunu nasıl karşılayacak .
Neden moraliniz bozuk ki değerler gayet iyi. Neye üzüldünüz anlamadım?
kan degerin 1000 göremedim galiba ona stres yaptımm ben bakıyorum ben burda hemen 1000lerde ondan biede kasık agrınız varmı hanımlar benım ara ara oluyoEvet değer gayet güzel . Neden üzüldünüz ?