- 31 Temmuz 2016
- 145
- 81
- 41
Kuzum maşallah katlanarak devam etsin inşalllhhhh,Kızlar
6.gün 158
8.gün 353
10.gün 1050 kızlar iki gün sonra tekrarlıycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum maşallah katlanarak devam etsin inşalllhhhh,Kızlar
6.gün 158
8.gün 353
10.gün 1050 kızlar iki gün sonra tekrarlıycam
Sağol kuzum biraz içim rahatladıKuzum maşallah katlanarak devam etsin inşalllhhhh,
Canım gözün aydın maşallah :)Bugün 6+5 oldum ve bebeğimin kalp atışını duydum.Allaha şükür kızlar.Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
gözünaydın canım, darısı başımızaBugün 6+5 oldum ve bebeğimin kalp atışını duydum.Allaha şükür kızlar.Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Gozunuz aydin canim bizlere da nasip olur insallah o muhtesem sesi duymak :)Bugün 6+5 oldum ve bebeğimin kalp atışını duydum.Allaha şükür kızlar.Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Günlük işler temizlik yemek vs yapıyormuydun?Şimdi nasılsın ne yapıyorsun?Çok teşekkürler canım geçti gitti inşallah
ay inşallah nasip eder inşallah hepimize nasip eder
birden bire oldu tam uyuyacağım bi his oldu yok değildir dedim bir dk sonra gidince kanama olduğunu gördüm . Uyusam fark etmeyecektim
MaşaAllah Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canım.Darısı başımıza .Transferden sonra kaçıncı gün duydun?Bugün 6+5 oldum ve bebeğimin kalp atışını duydum.Allaha şükür kızlar.Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
Transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm . Embriyom da 5. Gün embriyosuydu. O da eğer bana tutunduysa 11 günlük . Göğüslerimde aşırı hassasiyet var . Kasıklarımda ağrı, ayaklarda üşüme . Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum . İdrar testinde çıkar mı ki ? Silik de olsa . Ya çıkmazsa o hayal kırıklığını taşıyabilir miyim , bilmiyorum . Bugün işe başladım . Baya yol gittim ama kendimi yormamaya çalıştım stres yapmamaya her ne kadar mümkün olmasa da aklımda hep test . Yapsam mı ? Evimde yatılı misafirim var ayrıyeten yarın da kaynanam geliyor . Hiçbiri transfer olduğumu bilmiyor. İki haberi de Nasıl yaşarım bilmiyorum . Moralim bozuk .Ah kızlar bu 4 gün nasıl geçicek.
Bir yandan da sonu güzel olsun da razıyım beklemeye diyorum.
Bugün 5. günü transferin.
Transferden bu yana kasıklarımda ağrı, karnımda da ince bir sızı var. Her zaman değil genelde ayakta kalınca oluyor. Kasık ağrısı da bugün arttı sanki. Tıpkı adet ağrısı gibi. Test gününü bekleyen arkadaşlarım sizde durumlar nasıl?
Canım merhaba sen de şişli mamorial da sın dimi? Benim de transferin 4.günü bugün. 2.günden beri özellikle sürekli hissetriğim bel aprım var kasıklarım da arada bir hafif hafif adet olacak gibi ağrıyor Geçen seferki tranaferimde tamamen hissizdim ve negatif oldu bu sefer iyi birşey mi acaba bu ağrılarAh kızlar bu 4 gün nasıl geçicek.
Bir yandan da sonu güzel olsun da razıyım beklemeye diyorum.
Bugün 5. günü transferin.
Transferden bu yana kasıklarımda ağrı, karnımda da ince bir sızı var. Her zaman değil genelde ayakta kalınca oluyor. Kasık ağrısı da bugün arttı sanki. Tıpkı adet ağrısı gibi. Test gününü bekleyen arkadaşlarım sizde durumlar nasıl?
Merhaba adet gününe yaklaştığımız için o dönemde ağrılar normal aslında kaşıkla batma tarzı bir agrim olmuştu benimde ama en belirgin özelliğim sanırım sık ıdrara çıkmam ve sürekli yemek yeme isteği pozitif sonuçlar alman dileğiyle insallah. :)Canım merhaba sen de şişli mamorial da sın dimi? Benim de transferin 4.günü bugün. 2.günden beri özellikle sürekli hissetriğim bel aprım var kasıklarım da arada bir hafif hafif adet olacak gibi ağrıyor Geçen seferki tranaferimde tamamen hissizdim ve negatif oldu bu sefer iyi birşey mi acaba bu ağrılar
Kasıkta batma çok az oldu diye hatırlıyorum ama teansferin 2.günü başladı bu adet sancıları bende canım ilk transferimde tamamen ağrısızdım sanki transfer olmamış gibiydim. Bu sefer az da olsa ümit var içimde teşekkür ederim :)Merhaba adet gününe yaklaştığımız için o dönemde ağrılar normal aslında kaşıkla batma tarzı bir agrim olmuştu benimde ama en belirgin özelliğim sanırım sık ıdrara çıkmam ve sürekli yemek yeme isteği pozitif sonuçlar alman dileğiyle insallah. :)
Canım gözün aydın maşallah :)
Gozunuz aydin canim bizlere da nasip olur insallah o muhtesem sesi duymak :)
Teşekkür ederim canlarım.inşallah sizler de görün bugünleri:) tek olduğu da kesinleşti.transferden sonra 31.gündü bugünMaşaAllah Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canım.Darısı başımıza .Transferden sonra kaçıncı gün duydun?
Allah kolaylaştırsın canım. Bizim de kimsecikler bilmiyor. Durumunu çok iyi anlıyorum oyüzden. Ama en iyisi bu bence. İnsan daha rahat geçiriyor başkalarına açıklama yapmak zorunda olmayınca.Transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm . Embriyom da 5. Gün embriyosuydu. O da eğer bana tutunduysa 11 günlük . Göğüslerimde aşırı hassasiyet var . Kasıklarımda ağrı, ayaklarda üşüme . Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum . İdrar testinde çıkar mı ki ? Silik de olsa . Ya çıkmazsa o hayal kırıklığını taşıyabilir miyim , bilmiyorum . Bugün işe başladım . Baya yol gittim ama kendimi yormamaya çalıştım stres yapmamaya her ne kadar mümkün olmasa da aklımda hep test . Yapsam mı ? Evimde yatılı misafirim var ayrıyeten yarın da kaynanam geliyor . Hiçbiri transfer olduğumu bilmiyor. İki haberi de Nasıl yaşarım bilmiyorum . Moralim bozuk .
Evet canım ben de oradayım. Dilerim güzel haberleri burda arka arkaya paylaşmak nasip olur. Bende de aynı düşünceler var. Önceki transferimde 3 günden sonra gitmişti bu ağrılar. Sonra kimyasal oldu zaten. Bu sefer bu ağrılar biryandan da içime umut oluyor oyüzden. İnşallah umduğumuzu buluruz. Birbirimize de dua edelim olur mu?Canım merhaba sen de şişli mamorial da sın dimi? Benim de transferin 4.günü bugün. 2.günden beri özellikle sürekli hissetriğim bel aprım var kasıklarım da arada bir hafif hafif adet olacak gibi ağrıyor Geçen seferki tranaferimde tamamen hissizdim ve negatif oldu bu sefer iyi birşey mi acaba bu ağrılar
Amin canım inşallah rabbim bu yolda emek veren ve olsun diye umut eden bütün müslüman kardeşlerimize yanlarında bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Merkez konusunda çok şükür şanslıyız bizim için en iyi olanı yapmak için çabalıyorlar gerisi Allah a kalmış bakalım :)Evet canım ben de oradayım. Dilerim güzel haberleri burda arka arkaya paylaşmak nasip olur. Bende de aynı düşünceler var. Önceki transferimde 3 günden sonra gitmişti bu ağrılar. Sonra kimyasal oldu zaten. Bu sefer bu ağrılar biryandan da içime umut oluyor oyüzden. İnşallah umduğumuzu buluruz. Birbirimize de dua edelim olur mu?
Amin Aminn..Amin canım inşallah rabbim bu yolda emek veren ve olsun diye umut eden bütün müslüman kardeşlerimize yanlarında bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Merkez konusunda çok şükür şanslıyız bizim için en iyi olanı yapmak için çabalıyorlar gerisi Allah a kalmış bakalım :)
Var var:) kaçıncı gün canımKızlar sizce hamile miyim ? Dayanamadım yaptım .