Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transfer sonrası hiç ishal olan var midir? Bi kaç gün önce yine ishal oldum acaba bi bağlantı olabilir mi.ilaclar kabızlık yapiyor ama bende olmadi hic.aksine ishal oldum.forumlarda biri yazmış.hamile olanların bazıları ishal olmuş. Var midir böyle bir bilgisi olan

9.gun bugun. Test verdim 0.1 maalesef.olsa birşeyler çıkardı. Yinede ilaclarimi kullanmaya devam edeceğim.carsamba gunude test tarihimde yeniden kan vericem.formaliteee diye hocam isticek çünkü. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

Benim durumum sizin gibi. Ben de transferin 5. gunu ovitrelle ignenin yarisini vuruldum. Bugun transferimin 10. gunu dayanamdim kan verdim. Sonuc 124, ignenin etkisi var midir tereddutteyim. Persembe tekrar edicem.
Maşallah.bende forumda bunu araştırıyorum.transferin 3. Gunu yarim doz ovitrelle vuruldu.dayanamadim 7 gün kan verdim sonuç 41 cıktı. Inşallah 10.güne sizinki kadar olur. Umarım.

9 subatta 1 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi, 14 subatta ovitrelle nin yarisini kendim gobekten yaptim. Bugun 10. gunum. Igne etkisidir dediler ama ben dayanamadim kan verdim. Idrarda sonuc hemen cikiyorsa gebelik vardir ama ben de tereddutteyim. Allahim bebislerimizi bize tez zamanda kavusturur insallah.
O dönemde iğneden sonra test sonucunuz nasıl oldu sizi yanilttimi
Banada yarım doz transferin 4. Gunuvyarim diz yapıldı. Transferin 7. Gün kan sonucu 41 çıktı bana yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar transferimin 6. Günü kullandığım ilaçlar;
günde 2 tane prolutex iğne, 1 tane oksapar iğne , 3 tane progestan fitil, 1 corasprin, 3 estrofem tablet, folik asit ve D Vitamini 5 gün arayla da proluton depot kalçadan iğne. Siz de bunları mı kullanıyorsunuz?

bende daha önceki transferimde 7. ve 9. gün kantesti yaptırmıştım. negatif çıktı.sonuçta negatifti maalesef. bu trnsferde 9.gün bacagıma vuran farklı bir kasık ağrısı hissettim sabah idrar yaptım çift çizgi gördüm.hemen kan verdim 184.. hamileydim. 7. gün erken olabilir ama 9. gün varsa çıkıyor. inşallah emekleriniz boşa gitmez...

Günse 1 oscapar + 2 kere progestan dex iğne + 3 kere progestan fitil + 8 adet estrofem + 5 günde bir prodüktör + folik + d vitamini kullanıyorum. 27 sinde transfer oldum 5. Gün embriyosu bugün acilde işimiz vardı hadi bi test yapayım dedim 4 çıktı hcg bu ne demek şimdi başlamış mı ki hamile sayılır mıyım yoksa 5 in altı negatif mi? Bi tanıdığım öyle dedi başka biri de 1 in üstüysen üstüysen hamile dedi meraktan ölsem:)) bilgisi olan var mı?

Günse 1 oscapar + 2 kere progestan dex iğne + 3 kere progestan fitil + 8 adet estrofem + 5 günde bir prodüktör + folik + d vitamini kullanıyorum. 27 sinde transfer oldum 5. Gün embriyosu bugün acilde işimiz vardı hadi bi test yapayım dedim 4 çıktı hcg bu ne demek şimdi başlamış mı ki hamile sayılır mıyım yoksa 5 in altı negatif mi? Bi tanıdığım öyle dedi başka biri de 1 in üstüysen üstüysen hamile dedi meraktan ölsem:)) bilgisi olan var mı?

6. Gün dondurulmuş iki embriyo transferi oldum.
5. Gün testim 0.100
7. Gün testim 52
9. Gün 190
Tek Bebiş oldu su an 19 aylık 🧿

Dondurulmuş embrıyo ise hamılelık hormonu salgılamaya başlamış. Taze embriyo ise oncesınde çatlatma ıgnesi vurulduğun ıcın onun ıcınde gebelık hormonu var yanıltabılır sonucu

Ben de 22 Şubatta transfer oldum bugün 6. Günüm, gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.
Transferin ilk gününden beri sık idrara cikma, kasik agrisi, vücut yorgunluğu yoğun olarak hissettim. 2 gündür evden yürümek için çıkıyorum ama 15 dk içinde halsiz kalarak ve çok sikistigim için tekrar dönmek zorunda kalıyorum. Benimle benzer belirtisi olan var mi

Son düzenleme:
X