- 4 Aralık 2019
- 96
- 103
- 34
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur sağlıklaHayırlısı olsun inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah hepimiz için hayırlısı olur sağlıklaHayırlısı olsun inşallah...
Maşallah.bende forumda bunu araştırıyorum.transferin 3. Gunu yarim doz ovitrelle vuruldu.dayanamadim 7 gün kan verdim sonuç 41 cıktı. Inşallah 10.güne sizinki kadar olur. Umarım.Benim durumum sizin gibi. Ben de transferin 5. gunu ovitrelle ignenin yarisini vuruldum. Bugun transferimin 10. gunu dayanamdim kan verdim. Sonuc 124, ignenin etkisi var midir tereddutteyim. Persembe tekrar edicem.
O dönemde iğneden sonra test sonucunuz nasıl oldu sizi yanilttimi9 subatta 1 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi, 14 subatta ovitrelle nin yarisini kendim gobekten yaptim. Bugun 10. gunum. Igne etkisidir dediler ama ben dayanamadim kan verdim. Idrarda sonuc hemen cikiyorsa gebelik vardir ama ben de tereddutteyim. Allahim bebislerimizi bize tez zamanda kavusturur insallah.
İnşallah darısı başımıza olurKonuyu açalı çok uzun süre olmuş.. Prensesim 4 aylık oldu.. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşAllah
Dondurulmuş embrıyo ise hamılelık hormonu salgılamaya başlamış. Taze embriyo ise oncesınde çatlatma ıgnesi vurulduğun ıcın onun ıcınde gebelık hormonu var yanıltabılır sonucuGünse 1 oscapar + 2 kere progestan dex iğne + 3 kere progestan fitil + 8 adet estrofem + 5 günde bir prodüktör + folik + d vitamini kullanıyorum. 27 sinde transfer oldum 5. Gün embriyosu bugün acilde işimiz vardı hadi bi test yapayım dedim 4 çıktı hcg bu ne demek şimdi başlamış mı ki hamile sayılır mıyım yoksa 5 in altı negatif mi? Bi tanıdığım öyle dedi başka biri de 1 in üstüysen üstüysen hamile dedi meraktan ölsem:)) bilgisi olan var mı?
Transafer günü dahil 7.günmüydü peki.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah6. Gün dondurulmuş iki embriyo transferi oldum.
5. Gün testim 0.100
7. Gün testim 52
9. Gün 190
Tek Bebiş oldu su an 19 aylık
Evet transfer dahıl 7. Gün su an 19 aylık masallah 5. Tüp benek denemesi 2 dondurulmuş embrıyo transferi yapıldı kızım tutunduTransafer günü dahil 7.günmüydü peki.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah