Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar şimdi emriyonun bilgilerinin yazılı olduğu kağıda baktım da ben 5.gün embriyosu zannediyordum ama kağıtta embriyo günü 4 yazıyor.nasıl oluyor anlamadım ya bana embriyoların hepsini 5.gün dondurduk demişlerdi.sinirlerim bozuldu

Bu gün test günümdü maalesef negatif doktorum ve hemşirem de cevap vermiyor negatif sonuçlanınca nasıl ilerliyor süreç biri insanlık namına bana söylerse minnettar olurum

5. Gün embriyosudur ama kalitesi 4oluyor genişleme oluyor 4

Kızlar size tavsiye edeyim nar suyu da çok faydalıymış bana hemşirem avakado ve nar suyunu özellikle önerdi . Ayrıca kasıklarımda belim de ağrılarım var normal mi siz de durumlar nasıl ?

Merhaba arkadaşlar,
benim de bugün transferimin 1. günü. Daha çok yolumuz var anlıyacağınız
Acaba pozitif sonuç alan arkadaşlar nelere dikakt ettiler? tutunmaya yardımcı neler yediler içtiler? Yazabilir misiniz?

Daha dur canım ne yaptın yolun başındasın ben bugün 16. İğnemi yaptım oksapar bide purolutex var bende günde 2 tane yapıyorum
birumut58 merhaba
Sizinle aynı iğneleri vuruluyoruz sanırım
Bende oksapar 0,6 ve Prolutex 100mg kullanıyorum iğne sonrası göbeğimin heryeri mosmor ve ağrı yapıyor. Sizde baya uzun zamandır kullanıyorsunuz acaba sizde de mi oluyor mu?
Ya da daha az yan etkisi olması adına yapabileceğimiz birşey var mı ?

Arkadaşım transferin hayırlı olsun, sonucu da çok güzel olsun inşallah
Ben transferden sonra her gün bir dilim ananas yedim, doğru mudur bilemem ama tutunmada olumlu etkileri olduğunu söylüyorlar
Sonra kabak çekirdeği ve ceviz
Birde protein ağırlıklı beslendim... En çokta dua
İnşallah isteyen herkese nasip olur pozitifi görmek ve sağlıkla kucağımıza almak

Evet canım bayadır kullanıyorum ben. aynı dediklerin gibi işte heryer mosmor. ben akşamları peçeteye kolanya döküp iğne yaptığım yerlere örtüyorum bi yarım saat bekletiyorum acısını sızını alıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…