Tebrikler çok iyi ikiz mi acaba .embriyo kalitesi neydiKızlar 6.gün değerim 158 çıktı
Lekelenme iyi diyorlar tutunduğu için oluyor diyorlar inşallahKızlar 3 gündür pembe lekelenmem oluyor aynı durumu yaşayananız var mı?
İnşaallah bakacağız eğer sonucum pozitifse pembe lekede belirtidir diyebilirizLekelenme iyi diyorlar tutunduğu için oluyor diyorlar inşallah
İki tane 5.gün embriyosuydu ama doktor kalitesi güzel demişti ayrıntısını bilmiyorum canımTebrikler çok iyi ikiz mi acaba .embriyo kalitesi neydi
5. Gün embriyosudur ama kalitesi 4oluyor genişleme oluyor 4Kızlar şimdi emriyonun bilgilerinin yazılı olduğu kağıda baktım da ben 5.gün embriyosu zannediyordum ama kağıtta embriyo günü 4 yazıyor.nasıl oluyor anlamadım ya bana embriyoların hepsini 5.gün dondurduk demişlerdi.sinirlerim bozuldu
Canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi ?Kızlar 6.gün değerim 158 çıktı
Canım ilaçları bırakın diyorlarBu gün test günümdü maalesef negatif doktorum ve hemşirem de cevap vermiyor negatif sonuçlanınca nasıl ilerliyor süreç biri insanlık namına bana söylerse minnettar olurum
Kuzum vallaha ilk beşgün batma kasık ağrısı falan oldu ama bugün kesildi hiçbirşey yok bende anlamadımCanım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi ?
Canım göğüste şişlik sızı gibi birşeyler var mıydı var mıKuzum vallaha ilk beşgün batma kasık ağrısı falan oldu ama bugün kesildi hiçbirşey yok bende anlamadım
Daha dur canım ne yaptın yolun başındasın ben bugün 16. İğnemi yaptım oksapar bide purolutex var bende günde 2 tane yapıyorum
Vallaha canım vardı ama sanki oda bugün geçti ben anlamadımCanım göğüste şişlik sızı gibi birşeyler var mıydı var mı
Arkadaşım transferin hayırlı olsun, sonucu da çok güzel olsun inşallahMerhaba arkadaşlar,
benim de bugün transferimin 1. günü. Daha çok yolumuz var anlıyacağınız
Acaba pozitif sonuç alan arkadaşlar nelere dikakt ettiler? tutunmaya yardımcı neler yediler içtiler? Yazabilir misiniz?
Evet canım bayadır kullanıyorum ben. aynı dediklerin gibi işte heryer mosmor. ben akşamları peçeteye kolanya döküp iğne yaptığım yerlere örtüyorum bi yarım saat bekletiyorum acısını sızını alıyor birazbirumut58 merhaba
Sizinle aynı iğneleri vuruluyoruz sanırım
Bende oksapar 0,6 ve Prolutex 100mg kullanıyorum iğne sonrası göbeğimin heryeri mosmor ve ağrı yapıyor. Sizde baya uzun zamandır kullanıyorsunuz acaba sizde de mi oluyor mu?
Ya da daha az yan etkisi olması adına yapabileceğimiz birşey var mı ?