• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben 4. Gün yaptım negatif 11. gün 997 ile ikizlere gebeyim çok şükür 🙏 benimde merkezim gürgan klinik. Toplamda üçüncü gürgan klinikte ilk tedavim de pozitif oldu 🙏🙏 haberini bekliyorum canım 🙏
Tebrik ederim canım hayırlı olsun ikiz bebişlerin ♥️🥰

Merhaba bayanlar. Ben 19 kasımda 2 embriyo ile ilk transferi yaptırdım.Sanırım ilaçlardan kasık ağrısı var ve bir şey hissedemediğim için moralim bozuk.2 aralıkta tahlil yapmam istendi beklemek çok zor..
Benim de tahlil tarihim 2 Aralık😊 inşallah hayırlı haberler alırız ve veririz 🥰🤲🏼🙏🏼

Amin canım benim de tahlil tarihim 2 Aralık dua et canım benim 🤲🏼🙏🏼
Az kalmış rabbım yüzünü güldürsün inşallah. Pazartesi günü benimde tahlilim 4 Kasım Pazartesi günüydü dayanamadım daha fazla 3 Kasım akşamüstü 4 de verdim. :))

Bende merakla bekliyorum 2'li transfer oldum bende düşük değerde bile çıkabiliyormuş😊
Aa öylemiymiş hayırlısı olsun hakkınızda ozaman. Ben tam bilemiyorum da degerlerw göre ne çıktıgını da. Buralarda birkaç kişiden görmüştüm oyüzden ikiz mi acaba diye sormak istedim. 😊

Back