Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım benim de 11. Gün 998 mi ne çıkmıştı tekti hiç belli olmuyor gerçi dondurulmuşlarda daha yüksek çıkıyor diye biliyorum
Çok az da olsa sanırım canım tekte yüksek çıkıp şaşırtabiliyor 10 kişi de 2 kişide yaşıyoruz bu yanılmayı demişti doktor. İkinci kan tahlilim de doktora gösterdim 2090 dı gel dedi tekse kese görürüz dedi. Göremedi bir hafta sonra iki tane fındık içimi gördüm inşallah kalplerini de 22 Kasım da duyarız.

İnş canım allah sana bağışlasın onları
Hayırlısıyla kucağına al inş.

Bence bu bünye canım bende aman aman boyutta değilim mide ağrım dışında öyle bir garipliğim çok yok. Birde benim iki tane Minnaklarim çoğul da biraz daha erken olabilirmiş.
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin 26.sında kalp atışını duyacağız ibş.o zaman belki dha da rahatlarız şuan birşey anlamadığım için tedirginlik oluyor birşey yokmuş gibi

Merhabalar 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 10. günüm. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce inanmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar , 12.11.2019 transfer oldum sonuç bekliyorum . Neler hisediyosunu , değişikler varmı yeme icmed e mesele ve ya kasikagrilari ve ya ates basma ve ya halsizlik sık idrara çıkma bunlar hepsi var bende amma bilmiyorum ilaclardanmu yoksa adet belirtileri mi bu gün 3 gün transfer sonrasi moralim bozuk

Kızlar ben transferini 5 Kasım'da oldum 6.gün değerim 21 10.gün değerim 58 çıktı normalmi sizce catlayacagim bı değerlendirin

Kızlar ben transferini 5 Kasım'da oldum 6.gün değerim 21 10.gün değerim 58 çıktı normalmi sizce catlayacagim bı değerlendirin
Aynı gün olmuşuz canım bende şimdi öğrendim 155 değerim tam 2 katı artış bekleniyo ama yavaş artıp sonra yükselen cok bence 12. Gün tekrarla ama pazara gelcek bende ptesi tekrarlıyacağım gözümüz aydın şimdiden inşallah sağlıklı gebelik yaşarız

Bende senden bir gün sonra transfer oldum canım ilk günler belirti aramayın diyorlar zaten moralini yüksek tut dua et stresi bebişler hissediyormuş inşallah önce senden güzel haber alırız sonra da benden

Acele etmişsin sanki bence 12. Gün yine ver derim ama hayırlı olsun sonuç olarak
Doktor test gününün tarihini bugüne verdi.yani artışın normalmi az gibi geldi bana 2 katı diyolarya
Acele etmişsin sanki bence 12. Gün yine ver derim ama hayırlı olsun sonuç olarak
Canım. Benimki kimyasal gebelik gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…