- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
İlk bir hafta göbeğim çok kötü oldu canım sen yeni sanırım vurulmaya başladın benim bayağı oldu 3. Kutum bitti dün alışıyor vücut. Artık morarma da olmuyor elimde alışmış olabilir hemşire oldum neredeyseÇok fena yakıyor ilacın dağıldığını bile hissediyorum yakarak dağılıyor inşallah emeklerimizin sonucunu alırız
Evet konuşmuştuk canım. 2 tane transfer edildi bana da. Bugün kan testi yapıldı 553 çıktı benim. Cmts tekrar test yapılacak artıştan tek mi çift mi anlamaya çalışacamSeninki iki tane miydi konuşmuştuk seninle yine. Erken kalkan yol alır demiştinyaşımız aynı ama benim iki negatif vardı. Haftaya cuma biz kalbi inşallah duymak için gideceğiz. Çok güzel çok tatlı bir heyecan. Rabbim herkese tattırsın inşallah.
İnşallah canım ikisini de istiyorum ama onlar için endişeleniyorum teke göre biraz daha minik oluyorlar sankiEvet konuşmuştuk canım. 2 tane transfer edildi bana da. Bugün kan testi yapıldı 553 çıktı benim. Cmts tekrar test yapılacak artıştan tek mi çift mi anlamaya çalışacamİnşallah ikisinin de sağlıklı kalp atışlarını duyarsın Çok heycanlı
10. Gün sonucum 553İnşallah canım ikisini de istiyorum ama onlar için endişeleniyorum teke göre biraz daha minik oluyorlar sankidoğduktan sonra açığı kapatırız sağlıklı olsunlarda minik olsunlar yerim onları değerin artınca yazıver. 12. Gün mü 553 çıktı ortada bir sayı canım kesede belli olurlar
Ben kendim de yapamıyorum sağlık ocağında yaptırıyorum evet 2 gündür yapıyorm daha yeniyim alışamadım çok yakıyor inşallah benim vücudumda alışırİlk bir hafta göbeğim çok kötü oldu canım sen yeni sanırım vurulmaya başladın benim bayağı oldu 3. Kutum bitti dün alışıyor vücut. Artık morarma da olmuyor elimde alışmış olabilir hemşire oldum neredeysebiraz zaman geçince seninde ağrın geçer canım.
Tekrar oldumu canimMinnaklarimm Angelnursee 4000 yazıyor dışında canım oksaparın.Beni de çarptı evet inşallah düzelir ya Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım o zaman seninde iki tane.:)) 11. Gün 997 çıktı benim.10. Gün sonucum 553
Kızlar illa göbek olması gerekmez koldan da yapabilirsiniz koldan göbek kadar hissedilmiyor boşa canınızı yakmayınİlk bir hafta göbeğim çok kötü oldu canım sen yeni sanırım vurulmaya başladın benim bayağı oldu 3. Kutum bitti dün alışıyor vücut. Artık morarma da olmuyor elimde alışmış olabilir hemşire oldum neredeysebiraz zaman geçince seninde ağrın geçer canım.
11. Günü hesaplarken transfer gününü hesaba katıyor musun canımCanım o zaman seninde iki tane.:)) 11. Gün 997 çıktı benim.
5.5 haftalığım bende fakat hiç bir velirti yok yyku hali acıkma dışında çok rahat geçiriyorum ama bi taraftanda normal mi diye bir sormak istedim5+1 deyiz canım. Transferin başından beri olan bel ve kasık ağrım benimle. Çabuk üşüyorum.midem de ağrı oluyor. İki üç gündür tiksinme hissim var dün akşam itibariyle yemek yerken mide bulantısı merhaba dedi. Midem de ağrı çok baskın ama böyle bir garip halde.
Ben henüz bir belirti yaşamış değilim9+5 ilk haftalarda bende komple sırt ağrısı.rahim kramplari bir de ayağım isinmiyordu donmus gibi. Sonralarda ise kokulara karşı hassasiyet hafif baş dönmesi.simdilerde mide bulantıları halsizlik sinirlilik karinda şişlik.en baştan beri göğüs hassasiyeti devam etmekte.bel çevresi ve Toto genişledi zayıf olduğum için sanırım göbeğim top gibi çıktı.
Yok canım bugün çok az baş dönmesi yaptı çarpıntı yapmadı yavaş yavaş alışacak sanırım bünyemTekrar oldumu canim
Olabilir canimYok canım bugün çok az baş dönmesi yaptı çarpıntı yapmadı yavaş yavaş alışacak sanırım bünyem
Kaçıncı haftaniz.Ben henüz bir belirti yaşamış değilim
Koldan korkuyorum canım. Göbekten rahat görüyorum korku olmuyor.Kızlar illa göbek olması gerekmez koldan da yapabilirsiniz koldan göbek kadar hissedilmiyor boşa canınızı yakmayın
Yok canım transfer gününü saymıyorum. 12. Gündü dayanamadım bir gün önce yaptım. Doktor 12. Gün yapsan 1500 olurdu dedi. Senin 10. Gün transfer ile sayıyorsan benle değerin aynı oluyor. Yani kesin iki tane11. Günü hesaplarken transfer gününü hesaba katıyor musun canım
Bence bu bünye canım bende aman aman boyutta değilim mide ağrım dışında öyle bir garipliğim çok yok. Birde benim iki tane Minnaklarim çoğul da biraz daha erken olabilirmiş.5.5 haftalığım bende fakat hiç bir velirti yok yyku hali acıkma dışında çok rahat geçiriyorum ama bi taraftanda normal mi diye bir sormak istedim
Ben ikisini de denedim tarafımı koldan yana kullandımKoldan korkuyorum canım. Göbekten rahat görüyorum korku olmuyor.
Eyvah eyvahYok canım transfer gününü saymıyorum. 12. Gündü dayanamadım bir gün önce yaptım. Doktor 12. Gün yapsan 1500 olurdu dedi. Senin 10. Gün transfer ile sayıyorsan benle değerin aynı oluyor. Yani kesin iki tane
Benim transferi Saymadan 10. GünYok canım transfer gününü saymıyorum. 12. Gündü dayanamadım bir gün önce yaptım. Doktor 12. Gün yapsan 1500 olurdu dedi. Senin 10. Gün transfer ile sayıyorsan benle değerin aynı oluyor. Yani kesin iki tane