- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
Yok canim doktoruna guven sen bisey olmaz rabbimin izniyle .. aminn insallah canimSağol cnm bn bugün pozitif olmamla kesti dediğin gibi farklı sanırım inşallah bi sıkıntı olmadan sağ Salim alırız kucağımıza rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Kızlar ben dayanamadım test yaptım ikinci denemeydi bu bi de siz bakın
Canım kafanı karıştırmak istemiyorum da prednol u ben transfer öncesi 5 gün önce başladım sadece beş gün içtim transfer günü bıraktık. Bağışıklık sistemim güçlü çıkmıştı benim ama çok yüksek bir oran değildi. Transfer günü bu ilacı bırakıp yine bağışıklık sistemini baskılıyıcı serum aldım. İntrelipit diye bir serum. Başkada bağışıklık için bir şey yapmadık. Kan sulandırıcı, estrofem, coaspirin, folikasit, progestoren iğne, jele devam ediyorum.İlaç kullanıyorum tabi ki estrofem kan sulandırıcı ve prednol kullanıyorum
Tebrikler canım hayırlı olsun bizlere de dua et inşallahAMin inşallahRabbim bu yolda olan herkese tüm annelere yardım etsin yanlarında olsun
Me için karıştırmak istemedin canım onu anlamadımCanım kafanı karıştırmak istemiyorum da prednol u ben transfer öncesi 5 gün önce başladım sadece beş gün içtim transfer günü bıraktık. Bağışıklık sistemim güçlü çıkmıştı benim ama çok yüksek bir oran değildi. Transfer günü bu ilacı bırakıp yine bağışıklık sistemini baskılıyıcı serum aldım. İntrelipit diye bir serum. Başkada bağışıklık için bir şey yapmadık. Kan sulandırıcı, estrofem, coaspirin, folikasit, progestoren iğne, jele devam ediyorum.
İlacı kaç gündür içiyorsun canım. Kortizon ilacı bağışıklık sisteminin çok mu kuvvetli. Ben transfer günü bilmeden fazla içtim korktum serum da vurulunca fazla gelir diye.Me için karıştırmak istemedin canım onu anlamadım
Bende oldu. gaz sancım, bel ağrım, Kasıkta baskı halen devam ediyor bunlar.Selam hanımlar. Transferimin 6.gunu 5.gün bir tane embriyo transferi olmuştu. Sabah idrar testinde hayal meyal bir çizgi gördüm. Belirtilerim olmadı sayılır. Ama şuanda rahmimde baskı gibi doluluk hisi var ve belim ağrıyorayrıca gaz sancısı gibi
Pozitif alanlar sizde de oldu mu böylesi.?
Transfer günü başladım canım yani doktorum ne derse o test gününe kadar içmemi istediİlacı kaç gündür içiyorsun canım. Kortizon ilacı bağışıklık sisteminin çok mu kuvvetli. Ben transfer günü bilmeden fazla içtim korktum serum da vurulunca fazla gelir diye.
Evet canim gaz bendede cok olmustu yarin tekrarlasanaSelam hanımlar. Transferimin 6.gunu 5.gün bir tane embriyo transferi olmuştu. Sabah idrar testinde hayal meyal bir çizgi gördüm. Belirtilerim olmadı sayılır. Ama şuanda rahmimde baskı gibi doluluk hisi var ve belim ağrıyorayrıca gaz sancısı gibi
Pozitif alanlar sizde de oldu mu böylesi.?
Evet canim gaz bendede cok olmustu yarin tekrarlasana
Doğru canım hepimizin problemi farklı farklı oluyor. Hayırlı sonuçlar alman dileğiyleTransfer günü başladım canım yani doktorum ne derse o test gününe kadar içmemi istedi
Yükselir canım sen içini ferah tut14 çıktı değerim inşallah yükselir kızlar
Çok sevindim sağlıkla artsın ve kucağına al bayılıorum güzel haberlereşükürler olsun kızlar bugün 12.günüm 190 çöktü sonucum inşallah herkesle birlikte sağlıklı evlatlarımız olsun doktorum estrofemi bırakmamı söyledi burada okuduklarım hep kese görününce falandı bnm gibi öğrenince Bırakan oldu mu hiç
Ayy yarin sabh tekrarla bence ilk idrarla bide su icme 4 saat en az9.günü yapım diyorum. Bu arada bir çizgi yazmışım. Ben çift çizgi gördüm ama biri hayal meyal
Yukselir canim kacinci gunun14 çıktı değerim inşallah yükselir kızlar
7.gün canım dahaYukselir canim kacinci gunun