Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sen o gün ilk değeri verince sanırım merkez o günden yüzde 50 diyordu ne istiyorlarmış yani 12. Gün 300 daha ne olmalı.

Ahh hemde nasıl zor ben Almanya da yasıyorum 3.5 yıl oldu gelelı halıyle almanca cat pat dr yle konuscak kadar degıl kocamıb anlattıgı kadar bılgıye sahıbım ben herseyı ınternetten ogrendım hatta transfer e sıkışık gıdecegımı bıle bılmıyordum demedıler buradan ogrendım detaylı bılgı vermıyokar gıdıyoruz hersey cok ıyı bu kadar bana hep 2 tane koydular 5ıncı gün bekastasın mıydı adı bırıncı kalıte dedıler ama sonucta böyle malesef

Insallah kuzucum yaa bakiyim 2 gune ne olucak

Inşallah bebeğin sana sağlıkla sımsıkı tutunmuştur . Rabbim kucağına almayıda nasip etsin Ben hiç bir şey anlamadım sadece idrarim koyulaştı ve göğüslerimde şişme var oda progestan ftil den sanırm kasık yada bel ağrım falan yok nasip inşallah pazartesi bende buraya güzel şeyler yazarm

Bende 31 ekimde transfer oldum benim dondurulmuşlarla bana kan için ayın 11ine gün verdiler. Inşallah yukselir güzel haber alırsın
inşallah herkesin yüzü güler... bu arada benimde 5. gün transferi ve randevu için 9. gün gel dediler. 12 gün değil yani

Son düzenleme:
Sen o gün ilk değeri verince sanırım merkez o günden yüzde 50 diyordu ne istiyorlarmış yani 12. Gün 300 daha ne olmalı.
Yok şöle oldu.

9. Gün 12
11. Gün 47,6
13. Gün 131,5
15. Gün 297,6
17. Gün 514,2

Bugün ki ilk defa 2 kat artmamış. sanırım dedikleri gibi olucak kaybedicem yine bebeğimi 2. Kez

Şimdiden bol bol relax diliyorum en zor süreç Türkiye de 10 günde sonuc alınıyo yads kendın gıdıp kan testı yaptırabılıyotsun burda 15 gün sonra kan testı ve kan verebılcegın ozel klınıkler yok sadece idrar testı maalesef

Merhaba transferin kacıncı gunundesın ve kaç embrıyo konuldu benımde ıdrarda negatif 7 inci gunden beri bugun 10 uncu gün 2 ebrıyo 5 gün embrıyosu

Merhaba transferin kacıncı gunundesın ve kaç embrıyo konuldu benımde ıdrarda negatif 7 inci gunden beri bugun 10 uncu gün 2 ebrıyo 5 gün embrıyosu
Canim sen ne zaman kan testi yapacaksin..5. Gun ise 12. Gun mu dediler sana kan testi icin ? Benim tek embriyo 5. Gun embriyosu..bugun 9. Gunumdu sabah kan verdim sonuc 35

Pazartesi verıcem kanı yanı 15 ınci gün peki sen idrar testını kacıncı gün yaptın kendımce bı umıt arıyorum adet olmadım 3 gün gectı sadece jel ve sulandırıcı ıgne oluyorum

Canim sen ne zaman kan testi yapacaksin..5. Gun ise 12. Gun mu dediler sana kan testi icin ? Benim tek embriyo 5. Gun embriyosu..bugun 9. Gunumdu sabah kan verdim sonuc 35
sizin 9. gün 35 çıkınca açıkcası ben de yarın için ümitlendim yani 7. gün 1 çıkması normal gibi geldi

Pazartesi verıcem kanı yanı 15 ınci gün peki sen idrar testını kacıncı gün yaptın kendımce bı umıt arıyorum adet olmadım 3 gün gectı sadece jel ve sulandırıcı ıgne oluyorum
7. Gun idrar yaptim cikmadi..her merkez ayri hareket ediyor bak sana 5. Gun embriyosu olmana ragmen 15 gun sonrasina kan istemisler..? Ama merak etme idrara guvenme 50 60 ken bthcg idrar cikmiyot bende oyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…