- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
Sen o gün ilk değeri verince sanırım merkez o günden yüzde 50 diyordu ne istiyorlarmış yani 12. Gün 300 daha ne olmalı.Ben aldığım güzel haberlere seviniorum ama kendim için oldukça üzgünüm. Salı günü değerim 297,6 idi bugün 514 çıkmış tam iki katı değil. Zaten %45-50 şans veriolar epey üzüldüm. Ctesi gününü beklicez artık
Yaa ciddimisin cok sevindim o zaman..peki 2 gun sonra ne oldu degerin ? Su an ne durumdasin?Oleeeeeryyyyyyyyükselir tabi ki nie yükselmesin benim 9. Gün 12 idi
Insallah kuzucum yaa bakiyim 2 gune ne olucakBenim çift embriyo canım büyük ihtimalle doktorum ikiz dedi. 11. Gün baktım ben 997 Di. Normal yolla kalan arkadaşlarıma falan sordum tek adet geçtikten on gün sonra 100 civarında öğrenmişler. 105 137 yani seninki daha çok yeni kana veriyor. 7. Gün kana geçmenin ilk günü iki günde ancak o kadar verir. Bence iki gün sonra değerin ciddi artmış olacak
Inşallah bebeğin sana sağlıkla sımsıkı tutunmuştur . Rabbim kucağına almayıda nasip etsin Ben hiç bir şey anlamadım sadece idrarim koyulaştı ve göğüslerimde şişme var oda progestan ftil den sanırm kasık yada bel ağrım falan yok nasip inşallah pazartesi bende buraya güzel şeyler yazarmInsallah canim bak ben 2 gun once idrar yaptim cikmadi ..su an yapsam yine cikmaz hcg35 belli etmez kendini 100 lerde idrarda cikar anca 2 gune belki asla uzulme saglikli gelissin diye dua et ben simdi o durumdayim ama insan anliyor resmen koltuk altima dogru hafif hafi agri vuuryordu memisler hassasiyet gosteriyor
inşallah herkesin yüzü güler... bu arada benimde 5. gün transferi ve randevu için 9. gün gel dediler. 12 gün değil yaniBende 31 ekimde transfer oldum benim dondurulmuşlarla bana kan için ayın 11ine gün verdiler. Inşallah yukselir güzel haber alırsın
Yok şöle oldu.Sen o gün ilk değeri verince sanırım merkez o günden yüzde 50 diyordu ne istiyorlarmış yani 12. Gün 300 daha ne olmalı.
kızlar bnmde yarın transfer yapacaklsr. salı günü yumurtalar toplandı. bakalım hayırlısı
E siz bugün kan verdiniz o zaman 30 ekimse bugün 9. Gun değil miinşallah herkesin yüzü güler... bu arada benimde 5. gün transferi ve randevu için 9. gün gel dediler. 12 gün değil yani
Insallah canim bak ben 2 gun once idrar yaptim cikmadi ..su an yapsam yine cikmaz hcg35 belli etmez kendini 100 lerde idrarda cikar anca 2 gune belki asla uzulme saglikli gelissin diye dua et ben simdi o durumdayim ama insan anliyor resmen koltuk altima dogru hafif hafi agri vuuryordu memisler hassasiyet gosteriyor
Merhaba transferin kacıncı gunundesın ve kaç embrıyo konuldu benımde ıdrarda negatif 7 inci gunden beri bugun 10 uncu gün 2 ebrıyo 5 gün embrıyosu
Canim sen ne zaman kan testi yapacaksin..5. Gun ise 12. Gun mu dediler sana kan testi icin ? Benim tek embriyo 5. Gun embriyosu..bugun 9. Gunumdu sabah kan verdim sonuc 35Merhaba transferin kacıncı gunundesın ve kaç embrıyo konuldu benımde ıdrarda negatif 7 inci gunden beri bugun 10 uncu gün 2 ebrıyo 5 gün embrıyosu
bugün 8. gün. transferin olduğu gün sayılmıyor ki. 24 saat ertesi gün dolunca 1 gün tamamlanır.E siz bugün kan verdiniz o zaman 30 ekimse bugün 9. Gun değil mi
Canim sen ne zaman kan testi yapacaksin..5. Gun ise 12. Gun mu dediler sana kan testi icin ? Benim tek embriyo 5. Gun embriyosu..bugun 9. Gunumdu sabah kan verdim sonuc 35
sizin 9. gün 35 çıkınca açıkcası ben de yarın için ümitlendim yani 7. gün 1 çıkması normal gibi geldiCanim sen ne zaman kan testi yapacaksin..5. Gun ise 12. Gun mu dediler sana kan testi icin ? Benim tek embriyo 5. Gun embriyosu..bugun 9. Gunumdu sabah kan verdim sonuc 35
7. Gun idrar yaptim cikmadi..her merkez ayri hareket ediyor bak sana 5. Gun embriyosu olmana ragmen 15 gun sonrasina kan istemisler..? Ama merak etme idrara guvenme 50 60 ken bthcg idrar cikmiyot bende oyle olduPazartesi verıcem kanı yanı 15 ınci gün peki sen idrar testını kacıncı gün yaptın kendımce bı umıt arıyorum adet olmadım 3 gün gectı sadece jel ve sulandırıcı ıgne oluyorum