- 14 Mart 2008
- 6.032
- 5.154
Rabbim yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerle gel inşallah moralini yüksek tut hepimiz burada bekliyoruz seniKan testi gunum..dua edin ne olur 2. Denem Allahin insallah herkes sevinsin
Kuzum 9. Güne mi verdiler kan testini anlamadım benKan testi gunum..dua edin ne olur 2. Denem Allahin insallah herkes sevinsin
Hadi inşallah boşver şimdi idrar testini :) sonucunuz hayırlı gelsin inşallahEvet sisli memorial 5. Gun dondurulmus transferlerinde transfer gununu saymazsak 9. Gune kan testi istiyor..su an merkezdeyim burda gorevli biri var muhasebe beni tribi soktu ben anlarim yuzunden var gibi diyor1 saate sonuc umudum yok ama (7. Gun idrar testi negatifti )
Canım sonucun çıktı mı benimde 7.gün idrar negatifti. Inşallah güzel haberlerini alırızEvet sisli memorial 5. Gun dondurulmus transferlerinde transfer gununu saymazsak 9. Gune kan testi istiyor..su an merkezdeyim burda gorevli biri var muhasebe beni tribi soktu ben anlarim yuzunden var gibi diyor1 saate sonuc umudum yok ama (7. Gun idrar testi negatifti )
Evet sisli memorial 5. Gun dondurulmus transferlerinde transfer gununu saymazsak 9. Gune kan testi istiyor..su an merkezdeyim burda gorevli biri var muhasebe beni tribi soktu ben anlarim yuzunden var gibi diyor1 saate sonuc umudum yok ama (7. Gun idrar testi negatifti )
Bende 31 ekimde transfer oldum benim dondurulmuşlarla bana kan için ayın 11ine gün verdiler. Inşallah yukselir güzel haber alırsınmerhaba 30 ekimde 5. gün transferi yapıldı .dün dayanamadım 7. günde kan verdim negatif çıktı. yarın randevu günüm pek ümidim yok açıkcası 2 günde yükselirmi bilemem ama bugün yinede iğnemi yaptırıdım beklemedeyim .5. gün transferi için 7. günde kan erkenmi oldu bilmiyorum ama allahtan hayırlısı diyorum
35 cikti canim yukselir mi ki ?Hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım insanların ki 1.20 lerden yükseliyor içini ferah tut yükselir inşallah35 cikti canim yukselir mi ki ?
Ayy yükselir inşallah nasil sevindim anlatamam bende 7.gün idrar testi yapmıştım negatifti seni duyunca şimdi kalbim coştu resmen tabi hala heves edemiyorum ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın . Kalbini ferah tut sakın kötü düşünme oldu de geç kalbine güzel haberlerini bekliyorum35 cikti canim yukselir mi ki ?
Canim ciktimi sonucunKan testi gunum..dua edin ne olur 2. Denem Allahin insallah herkes sevinsin
Tek embriyo mu canım? Merkez neden bu kadar erken istiyor 14. Günü duydum da 9. Günü ilk defa o merkezde duyuyorum. 12 de versen bu değer daha yüksek çıkacak boşuna stresin olmayacak. Merkez ne dedi. 9. Gün 35 12. güne 90 ı bulur bu da zaten istenen sayının üzerinde. 50 üstü olması gereken.35 cikti canim yukselir mi ki ?
Canim hayirli olsun cok sevindim yukselir tabi benimde 5.gun 34 tu35 cikti canim yukselir mi ki ?
9.gunum bugun ins yukselirCanım insanların ki 1.20 lerden yükseliyor içini ferah tut yükselir inşallah
Benim 9. Gun 35 cikti..insallah kizlar yaCanim hayirli olsun cok sevindim yukselir tabi benimde 5.gun 34 tu
Sisli memorial 5 .gun embriyosunda 9. Gun test istiyor 9.gun icin onlarin bekledigi 50 70 civari normalmis ama sabah hemsire 20 ustu iyidir dedi kafam karisti..yani sevinsemmi bilemedim bakalim katlanir insallah sizin merkezler 5. Gun embriyosu icin 14. Gun mu istiyor ?Tek embriyo mu canım? Merkez neden bu kadar erken istiyor 14. Günü duydum da 9. Günü ilk defa o merkezde duyuyorum. 12 de versen bu değer daha yüksek çıkacak boşuna stresin olmayacak. Merkez ne dedi. 9. Gün 35 12. güne 90 ı bulur bu da zaten istenen sayının üzerinde. 50 üstü olması gereken.
Evet tek embriyo benim canimTek embriyo mu canım? Merkez neden bu kadar erken istiyor 14. Günü duydum da 9. Günü ilk defa o merkezde duyuyorum. 12 de versen bu değer daha yüksek çıkacak boşuna stresin olmayacak. Merkez ne dedi. 9. Gün 35 12. güne 90 ı bulur bu da zaten istenen sayının üzerinde. 50 üstü olması gereken.
Benim ilk iki tedavim de 3. Gün embriyosuydu 14. Gün verdim son tedavim de 5. Gün embriyo 12. Gün verdim. 3 günde değerin yüzde 150 artmış oluyor ki bu da zaten seni mutlu edecek bir değer. Bilemedim arkadaşım sağlıklı artışın olur inşallahSisli memorial 5 .gun embriyosunda 9. Gun test istiyor 9.gun icin onlarin bekledigi 50 70 civari normalmis ama sabah hemsire 20 ustu iyidir dedi kafam karisti..yani sevinsemmi bilemedim bakalim katlanir insallah sizin merkezler 5. Gun embriyosu icin 14. Gun mu istiyor ?