Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yok yok olmaz inşallah eğer yatmakla tutmanın alakası olsa tüm doktorlar hiç kıpırdatmadan yatırırlardı bizi emin ol bu onlar için de bi başarı sonuçta . Benm bu 5. Tüp bebeğim ben nelerle karşılaştım nasip işi eğer nasipte varsa olur yoksa bağlasan durmuyor tabikide tedbiri elden birakmamak lazım doktorun tavsiyelerini dinleyip ilaçlarımızı düzenli içip beklicez inşallah güzel olucak:)

Mrb lar birsey ogrenmek istiyorum hic bilmedigimden soruyorum banada doktor tüp bebek dedi. Maliyeti 10.000 ni gecermis. Diyelimki ilk seferde tutmadi 2. 3.Sefer tekrarmi 10.000 veriyoruz

Mrb lar birsey ogrenmek istiyorum hic bilmedigimden soruyorum banada doktor tüp bebek dedi. Maliyeti 10.000 ni gecermis. Diyelimki ilk seferde tutmadi 2. 3.Sefer tekrarmi 10.000 veriyoruz
Dondurulmuşların varsa onlar kullanılıyor. Ben yurtdışında yaşadığım için Türkiye'de dondurulmuş transfer ne kadar bilmiyorum ama TL çevirince 1,500 TL verdim.

Dondurulmuşların varsa onlar kullanılıyor. Ben yurtdışında yaşadığım için Türkiye'de dondurulmuş transfer ne kadar bilmiyorum ama TL çevirince 1,500 TL verdim.

Cok tesekkur ederim canim cevabin icin. Insallah türkiyede de öyledir yoksa cok zor cok maliyetli

Canim evet maliyetli bir surec ama malesef herseye katlaniyoruz yeterki minnoslar gelsin :) dilerim seninde ilk denemende tutar canim ozel degilse yasin kac canim

36 yasindayim canim pko var. Aslinda 5 yasinda oglum var ama 3yildir ugrasiyorum 2 tane kimyasal gebeligim oldu. Kan pirtilasmam varmis. 5klomen 7 catlama ignesi 1 seferde gonalf igneli tedavi oldum 2 seferde asilama yaptirdim sonuc sıfır.

ALLAH
36 yasindayim canim pko var. Aslinda 5 yasinda oglum var ama 3yildir ugrasiyorum 2 tane kimyasal gebeligim oldu. Kan pirtilasmam varmis. 5klomen 7 catlama ignesi 1 seferde gonalf igneli tedavi oldum 2 seferde asilama yaptirdim sonuc sıfır.
ALLAH bagislasin cnm ins ilk denemede tutar ugrasmazsin bende 38 yasindayim hic cocugum yok ilk tup bebek deneyimim malesef tuttu ama dusukle sonuclandi :KK43: kurtaj oldum carsamba gunu

Tekrar denemek istiyorum toplarlaninca ama bazen okadar gucsuz hissediyorum ki kendimi :KK43:

ALLAH
ALLAH bagislasin cnm ins ilk denemede tutar ugrasmazsin bende 38 yasindayim hic cocugum yok ilk tup bebek deneyimim malesef tuttu ama dusukle sonuclandi :KK43: kurtaj oldum carsamba gunu

Tekrar denemek istiyorum toplarlaninca ama bazen okadar gucsuz hissediyorum ki kendimi :KK43:

Ahhh kiyamammm rabbim güc kuvvet versin. Bol bol dua et. Ben hep hem kendime hemde bütun isteyenlere dua ediyorum. 8kasim mevlit kandili edilen dualarla kalpten gecen dilekler kabul edilirmis. Dogacak bebeklerin icin guclu ol. Benimde ilk regli oldugumdan beri hep duzensizdi ilaclarla regli olurdum hep infertilite pko dediler. Evlendikten 3 ay sonra falan duzensizlesti yine reglim hehh dedim dugun stresi yuzunden kist oldu dedim. Kadin doguma gittim regli olamiyorum diye doktor karindan ultrasonla bakti kese var dedi sonrasini hatirlamiyorum odadan ciktim esime bu kadin kese var bebek var diyor dedim eşim agladi. Yani kuzum rabbim ol der olur. Bol bol dua et. Bende ederim sana

Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.

Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.

“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/

Ahhh kiyamammm rabbim güc kuvvet versin. Bol bol dua et. Ben hep hem kendime hemde bütun isteyenlere dua ediyorum. 8kasim mevlit kandili edilen dualarla kalpten gecen dilekler kabul edilirmis. Dogacak bebeklerin icin guclu ol. Benimde ilk regli oldugumdan beri hep duzensizdi ilaclarla regli olurdum hep infertilite pko dediler. Evlendikten 3 ay sonra falan duzensizlesti yine reglim hehh dedim dugun stresi yuzunden kist oldu dedim. Kadin doguma gittim regli olamiyorum diye doktor karindan ultrasonla bakti kese var dedi sonrasini hatirlamiyorum odadan ciktim esime bu kadin kese var bebek var diyor dedim eşim agladi. Yani kuzum rabbim ol der olur. Bol bol dua et. Bende ederim sana
Canim tesekkur ederim sen hangi ildesin

Canım rapor alırsan masrafların yarı yarıya düşüyor ama rapor 1 sefer için geçerli her seferinde yeniletmek gerekiyor devlet hastanesinden alıyorsun bir sürü test yapıyorlar ben öyle yaptım raporu alıp sonra özele gittim daha uygun geliyor eğer dondurulmuş embriyoların varsa onun transferi bizim hastanede 2000₺ yerine göre değişiyor umarım yardımcı olmuşumdur

Canım rapor alırsan masrafların yarı yarıya düşüyor ama rapor 1 sefer için geçerli her seferinde yeniletmek gerekiyor devlet hastanesinden alıyorsun bir sürü test yapıyorlar ben öyle yaptım raporu alıp sonra özele gittim daha uygun geliyor eğer dondurulmuş embriyoların varsa onun transferi bizim hastanede 2000₺ yerine göre değişiyor umarım yardımcı olmuşumdur

Sagol canim Allah razi olsun

Hayır canım ben iki farklı merkezde birden fazla tedavi gördüm ,ilk deneme 9.500, ikinci 8.500 üçüncü denemeye 7.500 verdim ,deneme yaptığım yer memorial Şişli ve medicalpark Göztepe idi,en son tedavimde memorial a 7.500 tl verdim

Hayır canım ben iki farklı merkezde birden fazla tedavi gördüm ,ilk deneme 9.500, ikinci 8.500 üçüncü denemeye 7.500 verdim ,deneme yaptığım yer memorial Şişli ve medicalpark Göztepe idi,en son tedavimde memorial a 7.500 tl verdim

Allah yardimciniz olsun. Bazi yerlerde eger dondurulmus embriyo varsa transfer ücreti 1500_2000 oldugu yaziyor. Sonu güzel olmuş saglikla alin bebeginizi kucaginiza

Kızlar forumun en başından beri sizleri takip ediyorum çok güzel moral veriyorsunuz çok zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲Benim sizlere bir sorum olacaktı benim 5 tane dondurulmuş embriyolarım var ama sadece 1 tane transfer yapacağız diye ısrar ediyorlar 2 taneye ikna edemiyorum 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilip güzel sonuç alanlar bana biraz moral verebilir mi ?
5 taneyse neden 1 tane transfer yapıyorlar..2 tane yapabilirler yaaa

Herkese günaydınnn,

yarın ayın 5'i ve benim kanda B-HCG testi yaptırma günüm.

Geçen ay ayın 6'sında regl olmuştum, normalde şimdiye kadar regl olmam gerekirdi ama olmadım hala. Çok heyecanlıyım :) dua edin benim içinnn, olur mu?

Sevgiler...

X