- 14 Mart 2008
- 6.032
- 5.156
Yok hiç ağrım Yok olmamış gibiyim :) göğüslerim çok hassas ilaçlardan dolayı sanırım çünkü transferden öncede böyleydi senin var mıAynı gün transfer olmuşuz ağrın falan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç ağrım Yok olmamış gibiyim :) göğüslerim çok hassas ilaçlardan dolayı sanırım çünkü transferden öncede böyleydi senin var mıAynı gün transfer olmuşuz ağrın falan var mı
Benim kasiklarim ağrıyo belim ağrıyo arada kramplar giriyo.Progestan kullanıyorum belki ondandır sen kullanıyo musunYok hiç ağrım Yok olmamış gibiyim :) göğüslerim çok hassas ilaçlardan dolayı sanırım çünkü transferden öncede böyleydi senin var mı
Hayır iğneden bahsediyorsun sanırım. Ben jel kullanıyorum. Estrofem prednol ve oksapar iğne kullanıyorum. Hiç de ağrım Yok normal yaşantımda gibiyim hayırlı sonuçlar olsun ikimize deBenim kasiklarim ağrıyo belim ağrıyo arada kramplar giriyo.Progestan kullanıyorum belki ondandır sen kullanıyo musun
Yok benimde fitil iğnem hiç yok. Estrofem bende kullanıyorum ayın 12 sını merakla bekliyorum hayırlısıHayır iğneden bahsediyorsun sanırım. Ben jel kullanıyorum. Estrofem prednol ve oksapar iğne kullanıyorum. Hiç de ağrım Yok normal yaşantımda gibiyim hayırlı sonuçlar olsun ikimize de
Annem kardeşlerim hallediyor her şeyi ben de pek iş yapmıyorum ama progestan iğnem var her gün sağlık ocağına kadar gidip gelmek sıkıntı olur mu acaba? İğnesi olanlar nasıl yapıyor acaba?Benim de test günüm 12 kasım bende öyle çok yatmadım geldiğimden beri geziniyorum kalkıyorum geri yatıyorum yemek hazırlıyorum tekrar uzanıyorum dolanıyorum evin içinde falan
Olmaz canim ben hergu haataneye otobusle gidip geliyorum bir sorun olcagini sanmiyorumAnnem kardeşlerim hallediyor her şeyi ben de pek iş yapmıyorum ama progestan iğnem var her gün sağlık ocağına kadar gidip gelmek sıkıntı olur mu acaba? İğnesi olanlar nasıl yapıyor acaba?
Otobüsle zor olmuyor mu canım, enjeksiyon için eve geliyordu sağlık kabininden görevlilerben o şekilde yaptırdım 3 gündürOlmaz canim ben hergu haataneye otobusle gidip geliyorum bir sorun olcagini sanmiyorum
Ben canım :) bende ikna edemedim Allah a çok şükür tuttu Rabbim inşallah sanada nasip etsin canımKızlar forumun en başından beri sizleri takip ediyorum çok güzel moral veriyorsunuz çok zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun Benim sizlere bir sorum olacaktı benim 5 tane dondurulmuş embriyolarım var ama sadece 1 tane transfer yapacağız diye ısrar ediyorlar 2 taneye ikna edemiyorum 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilip güzel sonuç alanlar bana biraz moral verebilir mi ?
Canım ben Memorial tüp Bebek merkezinde yaptırdım, dondurulmuslarim var mecbur yine orda devam edicez ama hormon testlerim falan hep yapıldı sadece hsg veya histereskopi çekilmedi.Nerde yaptırdın tedavini benim ilk merkezimde hormon testi bile yenilemedi.
Canım söylediğin çok mantıklı tabi ki,ama ben 2015te cektirdigim rahim filmini götürmüştüm daha ilk görüşmeye gittiğimiz gün,bı kaç yıl önce çektirdim dedim,baktı çok güzel fln dedi yorumladı,ama yine cekicez veya şimdi de histereskopi yapicaz falan diye hiç demedi,sadece tüm hormonlara baktı eşimden sperm testi istedi falan derken o şekilde tedaviye baslamistikCanım merkez rahim filmi olmadan tedaviye başlatmadı.Görüşmeye gitmeden önce rahim filmi çektirdim ondan sonra başladılar. Çektirmesem tedaviye kabul etmezlerdi ki bence de haklılar ..Rahimde problem varsa bebek zaten tutmaz ki
Canım hakkında hayırlısı olsun her yerin uygulaması farklı tabi,histeroskopi tüp bebek öncesi iyi olur hem aklında soru işareti kalmaz hem de rahim tertemiz olur tutunmaya daha iyi olur,en kısa zamanda iyi haberini alırız inşallahCanım söylediğin çok mantıklı tabi ki,ama ben 2015te cektirdigim rahim filmini götürmüştüm daha ilk görüşmeye gittiğimiz gün,bı kaç yıl önce çektirdim dedim,baktı çok güzel fln dedi yorumladı,ama yine cekicez veya şimdi de histereskopi yapicaz falan diye hiç demedi,sadece tüm hormonlara baktı eşimden sperm testi istedi falan derken o şekilde tedaviye baslamistik
Hiçbir şeye gerek duymadılar. Men faktörü vardı. Benden hiçbir şey istemedi sözel sordular söyledim not aldılar zaten sonuç negatif oldu. Merkez değiştik.Canım ben Memorial tüp Bebek merkezinde yaptırdım, dondurulmuslarim var mecbur yine orda devam edicez ama hormon testlerim falan hep yapıldı sadece hsg veya histereskopi çekilmedi.
Senin neden hormonlara bakmamislar ki bu saçmalık resmen
Aynen canım keşke daha önce yapılsaydı diyorum bunları okudukça ama hayırlısı olsun ne diyim İnşallah iyi haberleri veririz hepimiz en kısa zamandaCanım hakkında hayırlısı olsun her yerin uygulaması farklı tabi,histeroskopi tüp bebek öncesi iyi olur hem aklında soru işareti kalmaz hem de rahim tertemiz olur tutunmaya daha iyi olur,en kısa zamanda iyi haberini alırız inşallah
Hayırlısı olsun canım kaderde o negatifleri görmek varsa görülüyor işte,bi şeylerde bahane oluyor ama Allah yüzümüze baksın hepimizin inşallah canım ❤Hiçbir şeye gerek duymadılar. Men faktörü vardı. Benden hiçbir şey istemedi sözel sordular söyledim not aldılar zaten sonuç negatif oldu. Merkez değiştik.
Yok yok olmaz inşallah eğer yatmakla tutmanın alakası olsa tüm doktorlar hiç kıpırdatmadan yatırırlardı bizi emin ol bu onlar için de bi başarı sonuçta . Benm bu 5. Tüp bebeğim ben nelerle karşılaştım nasip işi eğer nasipte varsa olur yoksa bağlasan durmuyor tabikide tedbiri elden birakmamak lazım doktorun tavsiyelerini dinleyip ilaçlarımızı düzenli içip beklicez inşallah güzel olucak:)Bana 9 kasım test günü verdiler canım, ben sürekli yatamıyorum yaa hastaneden geldiğimden beri, biraz uzanıyorum biraz yürüyorum kalkıp oturuyorum sürekli akşama kadar yattığım olmadı hiç zararı olmaz inşallah
merhaba bende 2 tane istedim ama 35 yaş altına yasal olarak 2 tane koyamam dedi, birde ikiz gebelikler komplikasyon riski olan gebelikler, endişe etme dedi bakalım bekliyoruz, çarşamba test günüm :)Kızlar forumun en başından beri sizleri takip ediyorum çok güzel moral veriyorsunuz çok zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun Benim sizlere bir sorum olacaktı benim 5 tane dondurulmuş embriyolarım var ama sadece 1 tane transfer yapacağız diye ısrar ediyorlar 2 taneye ikna edemiyorum 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilip güzel sonuç alanlar bana biraz moral verebilir mi ?
Ben canım :) bende ikna edemedim Allah a çok şükür tuttu Rabbim inşallah sanada nasip etsin canım