Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

BENde perşembe günü oldum bugün 2. Gün oluyor sanırım transfer gününü saymazsak çok ayakta kalmıyorum ama çok da yatmıyorum wc kalkıyorum yemeğimi hazırlayıp uzatıp ayaklarımı yiyorum sonra geri yatıyorum öyle şimdilik :) siz neler yapıyorsunuz

Bende çarşamba transfer oldum inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız test günü ne zaman verdiler?
Ayın 11.ine verdiler bu pazartesi değil haftaya pazartesi ınşallah güzel olur . Ben çok sıkıldım bugün kalktım yerimden yemek falan yaptım toz aldım ne bileyim yat yat iyice bunalima giriyor insan akışına bıraktim hayırlısı olsun hepimiz için nasip

Canım normalde senin tedavimi yapmadan önce rahim filmi çektirip rahimde problem var mı tespit edip ona göre transfer yapmaları gerekiyordu,rahimi görmeden transfer yapılmaz ki, ben iki kez rahim filmi iki kez histeroskopi oldum,histeroskopi daha pahalı bir işlem ,çizik de atılmıştı son histeroskopi ameliyatında ama embriyom çok kalitesizdi tutmamıştı, inşallah sürecin güzel geçer canım
Canım öyle mi olması gerekiyormuş bunu hiç bilmiyordum ya😒 valla hiç biseye gerek duymadı doktorum direk tedaviye baslamistik keşke önce yapsaydı belki tutardı ilkim😔

Canım öyle mi olması gerekiyormuş bunu hiç bilmiyordum ya😒 valla hiç biseye gerek duymadı doktorum direk tedaviye baslamistik keşke önce yapsaydı belki tutardı ilkim😔
Canım merkez rahim filmi olmadan tedaviye başlatmadı.Görüşmeye gitmeden önce rahim filmi çektirdim ondan sonra başladılar. Çektirmesem tedaviye kabul etmezlerdi ki bence de haklılar ..Rahimde problem varsa bebek zaten tutmaz ki

Ayın 11.ine verdiler bu pazartesi değil haftaya pazartesi ınşallah güzel olur . Ben çok sıkıldım bugün kalktım yerimden yemek falan yaptım toz aldım ne bileyim yat yat iyice bunalima giriyor insan akışına bıraktim hayırlısı olsun hepimiz için nasip
Bana 9 kasım test günü verdiler canım, ben sürekli yatamıyorum yaa hastaneden geldiğimden beri, biraz uzanıyorum biraz yürüyorum kalkıp oturuyorum sürekli akşama kadar yattığım olmadı hiç zararı olmaz inşallah 🤔

Bana 9 kasım test günü verdiler canım, ben sürekli yatamıyorum yaa hastaneden geldiğimden beri, biraz uzanıyorum biraz yürüyorum kalkıp oturuyorum sürekli akşama kadar yattığım olmadı hiç zararı olmaz inşallah 🤔
Benim de test günüm 12 kasım bende öyle çok yatmadım geldiğimden beri geziniyorum kalkıyorum geri yatıyorum yemek hazırlıyorum tekrar uzanıyorum dolanıyorum evin içinde falan

Bildiğiniz gibi arkadaşlar Bende 8. Gün kan ve idrarla öğrendim yarın tekrar kan vereceğim artış varmı diye transfer oduğum gün dahil olmak üzere çok yatmadım işten de izin aldım 10 gün stresten uzak olmak adına hatta trabsferden hemen sonra idrarı yapabilirsin dedi sonra giyindim çıktık hastaneden hiç yatmadan evdede günlük işlerimi yaptım ağır kaldırmadan ve çok yükseğe uzanmadan hatta hergün dans ettik eşimle 2. Günü kitap almaya avm ye gittim yani tavsiyem çok yatmayın bence yatınca hem zaman duruyo hemde çok fazla odaklanıyoruz

Merhaba kizlar benimde transferim sali günü oldu dondurulmus blastokist transferi 2 adet carsamba test günüm

BENde perşembe günü oldum bugün 2. Gün oluyor sanırım transfer gününü saymazsak çok ayakta kalmıyorum ama çok da yatmıyorum wc kalkıyorum yemeğimi hazırlayıp uzatıp ayaklarımı yiyorum sonra geri yatıyorum öyle şimdilik :) siz neler yapıyorsunuz
Aynı gün transfer olmuşuz ağrın falan var mı

X