- 23 Ekim 2019
- 63
- 47
- 43
Umutsuz olma arzu daha çok erken, bebiş yeni yeni tutunuoBenim de bugün 6. Günüm. Test yaptım su sefer idrar 2. Çizgi çıkmadı. Umudumu kaybediyorum. Yaş 38 2. Tüp bebeğim 1. Transferim. 01 kasım sonuç 03 kasım doğum günüm. Çok üzülüorum deli gibi ağrılarım vardı gitti. Taze 4. Gün embriyosuydu 3 tane. Olsaydı çıkardı herhalde
Ahh bitanem Allah razı olsun inşallah kendime be herkese dua ediorum umarım sende en güzel hediyeni alırsın kuzum çok saolUmutsuz olma arzu daha çok erken, bebiş yeni yeni tutunuo6. Gün-de idrarda çıkması zaten mucize olur, benim test günüm 8 Kasım, doğum günümden 4 gün sonra, ben belirsizlikle kutlicam ama sen yeni yaşını bebeğine karşılarsın insallah
Insan bi sonuç görmek istio çok haklısın ama kafa karışıklığından başka bi işe yaramiyo inan bana, bence sakin ol, en iyisi test gününü beklemek ama dayanamicaksan idrardansa bi kaç gün daha bekle kan testi yaptirAhh bitanem Allah razı olsun inşallah kendime be herkese dua ediorum umarım sende en güzel hediyeni alırsın kuzum çok saol
Çoğu kişinin 6. Gün çıkmış çok heyecanlıyım belirtilerim de gidince umutsuzluğum arttı. Sabah yine yapıcam idrar bakalım
Bakma bakma ben hiç bakmadım ilk zamanlarda etraftan bi kaç arkafaşım söyleyince farkettim
Ben duydum ama korkuyorumya karnın çıkmaya başladı demek ne güzel ben de sürekli karnıma bakıyorum
Amin ins.canim cok sagol.bu sefer ben mayistan sonra hemen impryl kullanmaya basladim.sperm secimindede bu sefer mikrocip uygulandi.cok sukur 5.gune gittiler.darisi sana insCanım seni hatırladım,mayısta transfer olanlarlarda aynı topicteydik,ikimiz de negatıf almıstık,okudum seni, şuan pozıtıfmıs cok sevındım saglıkla kucagına albu sefer farklı bir tedavi mi uygulandı sana ? ben de transfer oldum ,sonucuma 4 gun kaldı .
Boyum kısa ve göbek altimin hafiften sistigini görebiliyorum kuzum rahmim büyüdükçe hafiften şişkinlik var. Kızlar siz idrariniza kaçırdıniz mi?Bakma bakma ben hiç bakmadım ilk zamanlarda etraftan bi kaç arkafaşım söyleyince farkettim
Kuzum cok erken degilmi usutuyomusun acaba ayaklarini filanBoyum kısa ve göbek altimin hafiften sistigini görebiliyorum kuzum rahmim büyüdükçe hafiften şişkinlik var. Kızlar siz idrariniza kaçırdıniz mi?Ben sürekli idrarımi kaçırıyorum doktoruma diyeceğim
Yok inan çorap üstü patik giyiyorum ama azıcık idrarima kaçırıyorum hiç anlamadım internetten araştırdım hamilelikte olabiliyormuş.rahim büyüdükçe Mesaneyi hissedemiyormus bazıları Ama yarın kontrolüm var doktoruma diyeceğim. Hayatımda ilk kez yaşadım bu durumu. Ben direk hamileliğe yordum ve öyleymişKuzum cok erken degilmi usutuyomusun acaba ayaklarini filan
Kızlar benim bugün transferimin 7. Günü ve bugün sağ kasığıma bir ağrı girdi aşırı ishal olmuşum göğüslerim iyice şişti ama dün idrar testi yapmıştım negatifti salı günü kan testi yaptırıcam ve gercekten merak ediyorum ilk denemem ishal olup hamile kalan var mı ki herkes kabız oluyor ben ishal
Benm ilk denememdi ekim ayinda olmustum.Kızlar benim bugün transferimin 7. Günü ve bugün sağ kasığıma bir ağrı girdi aşırı ishal olmuşum göğüslerim iyice şişti ama dün idrar testi yapmıştım negatifti salı günü kan testi yaptırıcam ve gercekten merak ediyorum ilk denemem ishal olup hamile kalan var mı ki herkes kabız oluyor ben ishal
Arzu bekle canım az kaldi kafanı karıştırmaTaze 3. Gün embriyosu 3 tane. Bugün 7. Günü transferimin erken gebelik testi ile bile çıkmadı. Artık çok umutsuzum...
Bitanem olsa bugünlerde silik çıkardı bi sürü böle olan varArzu bekle canım az kaldi kafanı karıştırma
Ama herkesin bünyesi aynı degilki, lütfen üzme kendini 7.gün kanda evet belki ama idrarda çok olası değil, işte bu moral bozukluğu nedeniyle çok erken test yapmayın diolar, bebisin hala orda unutmaBitanem olsa bugünlerde silik çıkardı bi sürü böle olan var☹☹☹
Günaydın canım arada beyaz tortu,arada da kahverengi oluyor panik yapma normal.Günaydın arkadaşlar, her sabah yaptığım crinone jel beyaz tortular halinde geri gelirken bugün kahverengiydi. Içeride kanama mi var acaba?
Bi sor bakalim canim doktorunaYok inan çorap üstü patik giyiyorum ama azıcık idrarima kaçırıyorum hiç anlamadım internetten araştırdım hamilelikte olabiliyormuş.rahim büyüdükçe Mesaneyi hissedemiyormus bazıları Ama yarın kontrolüm var doktoruma diyeceğim. Hayatımda ilk kez yaşadım bu durumu. Ben direk hamileliğe yordum ve öyleymiş