Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Korkunun olacaklara faydası yoktu ve gittim acile kan sonucum düşmeye başlamış zaten kanama ve ağrı da vardı embriyo gelişememiş dedi doktor 😔düşük yapıyorum

Allah yardımcın olsun.üzülme canmda.benimse ilk denemem kanama olmadı kan tahlilindede negatifi gördüm nasıl oluyor anlamadm.kanama olması gerekmez mi acaba düşük olunca

Korkunun olacaklara faydası yoktu ve gittim acile kan sonucum düşmeye başlamış zaten kanama ve ağrı da vardı embriyo gelişememiş dedi doktor 😔düşük yapıyorum
Gecmis olsun bende buna benzer bisey yasadigim icin anliyorum uzulmemek elde degil tabi ama muhtemelen sagliksiz bir embiryo imis bize hep dusen bebege uzulmeyin muhtemelen sakat olacakti derlerdi o yuzden uzulme

Merhaba bu benim 2. denemem. ilk taze transferde dış gebelik oldu tüpümü aldılar. dondurulmuş 5. gün embriyolarımdan 1 tane transfer edildi. 9. gün dayanamadım kan verdim. 50 çıktı. 11. gün aslında yaklaşık 36 saat sonra bir daha verdim. 62 çıktı. artış az olmuş. Gittiğimiz merkez kan verme günü olarak pazartesi demişti. sizce hala şansım var mı? böyle bir durum yaşayan oldu mu

Canimm cok uzuldum ya ...rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah en son kaca kadar yukselmisti?

Merhabalar, bende dün trasnfer oldum. Ya uyku pozisyonu nasıl olmalı. Sırt üstü yatmaya dikkat ettim ama sonra bi baktım dönmüşüm yana. Sağa sola yatmak sakıncalı değildir dimi 😢

Uzucu ama toparla kendini ilk gebeliklerde olagan bunlar şansimiz digerine daha yuksektir insallah.. guzel bi sekilde atlatip yine de tutunmaya calisti oyle dusun. Ben oyle dusunuyorum insallah saglikli gebeligimizde olucak.

Merhabalar, bende dün trasnfer oldum. Ya uyku pozisyonu nasıl olmalı. Sırt üstü yatmaya dikkat ettim ama sonra bi baktım dönmüşüm yana. Sağa sola yatmak sakıncalı değildir dimi 😢
Canım ben de ilk gün sırt üstü yatmaya dikkat ettim ama illaki donuyosun yani gece bı bakıyorum yüz üstü yatıyorum fln, inşallah bişey olmaz diyelim dikkat etmeye çalış sende,hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🙏😍

Canım ben de ilk gün sırt üstü yatmaya dikkat ettim ama illaki donuyosun yani gece bı bakıyorum yüz üstü yatıyorum fln, inşallah bişey olmaz diyelim dikkat etmeye çalış sende,hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🙏😍
İnşallah birde kabızlık cekiyorum. Bu 3. Transferim ilk ikisinde böyle sıkıntılarım olmadı ya 😬

İnşallah birde kabızlık cekiyorum. Bu 3. Transferim ilk ikisinde böyle sıkıntılarım olmadı ya 😬
Ya hiç kabız olmayan bende transfer sonrası iki gün kabızlık çektim,muz fln yeme kayısı varsa hoşaf kaynat ic derim,ben hemen öyle kurtuldum canim.
İnşallah bu kez tutarda hayirli haberi verirsin bize🙏😊

Ya hiç kabız olmayan bende transfer sonrası iki gün kabızlık çektim,muz fln yeme kayısı varsa hoşaf kaynat ic derim,ben hemen öyle kurtuldum canim.
İnşallah bu kez tutarda hayirli haberi verirsin bize🙏😊

Duphalac diye bir şurup var. Ben onu kullanıyorum. Bebekliğimden beri bende var o sıkıntı. Doktorunuza danışın isterseniz 😊

kayısı işe yaradı da korkuyorum acaba biraz önce birsey oldu mu diye, birde su yatma pozisyonu beni biraz korkuttu. Sırt üstü yatamıyorum ya dönüyorum sürekli 😬

kayısı işe yaradı da korkuyorum acaba biraz önce birsey oldu mu diye, birde su yatma pozisyonu beni biraz korkuttu. Sırt üstü yatamıyorum ya dönüyorum sürekli 😬
Kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun😊 yatma pozisyonuna da çok takılma,dikkat et tabi ama sürekli dönüyosan falan da napcaksin yani bişey olmaz inşallah

Uzucu ama toparla kendini ilk gebeliklerde olagan bunlar şansimiz digerine daha yuksektir insallah.. guzel bi sekilde atlatip yine de tutunmaya calisti oyle dusun. Ben oyle dusunuyorum insallah saglikli gebeligimizde olucak.
Teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah

X