- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Senin iki embryo transfermi edildi kuzumKuzum 13. Gün 1340 bir de 17. Gün kan verdim 11bin çıktı çok şükürbu Perşembe günü kese görmeye gideceğim hala çok korkuyorum hipertiroidi hastası olduğumdan dolayı Perşembe endokrinoloji polikliniği ne de gideceğim bakalım inşallah Perşembe güzel haberler alırımSen ne zaman göreceksin keseyi canım
Kacinci gun kacinci gun embryosu canim??Arkadaslar kacinci gun idrar testi yaptirayim sizce. ???
5nci gun embiriyosu oteki 6ncu gun embiriyosu. Tek 1 tane embiriyo transfer edecekler hangisini bilmiyorum.Kacinci gun kacinci gun embryosu canim??
Canımm sen kalp atışlarını duydunmuuBen de test gününü beklemiştim 9. Gün o yüzden yaptım yarın senin kaçıncı gunun canım transfer günü hariç. Kafana takma adet sancısı bebisin sinyali olabilir dediğim gibi ben de oyle bir adet sancısı çektim ki dedim heralde adet oldum lavaboya gidip gelip bakıyordum adet oldum mu diye. Şuan bile hala ara ara adet sancısı vuruyor kuzum bu gebelik ağrısı imiş. Adet sancısı ile karıştırılıyormus
Canım senin kan baya iyi yükselmiş 4günde ikiz gibi geliyor bana hadi hayırlısı :)))
Kuzum değerin çok güzel benim 9. Gün 162 idi seninle nerdeyse aynıyızMaasallh cok guzel artmis canim suan kac hafta gozukuyor seninki hemen gorunur bence kuzumbende bugun 10.gunun 183 cikti canim doktr guzl artms dedi bende bes bin olsun gitmeyi dsnuyorum
Kuzum dis gebelikte boyle artma olmz icini ferah tutKuzum valla bir şey anlamadım bu beta HCG den insallah dış gebelik olmasın da 11. Gün 667 13. Gün 1340 olmuştu iki günde tam iki katı artmıştı. Ben 17 gün tahminen beş bin civarında bekliyordum bu sefer de fazla arttı hiç bir şey anlamadım merakla bekliyorum
Amin insallah canim benimkide 3+6 gozukuyor canimKuzum değerin çok güzel benim 9. Gün 162 idi seninle nerdeyse aynıyızAllah'ın izniyle katlandığını da görmeyi Rabbim nasip eder kuzum literatürde 5hafta 1 günlük görünüyor ☺ senin ki KC haftalık görünüyor
Evet canım 2 tane dondulmus 3 gün embriyosu transfer edilmiştiSenin iki embryo transfermi edildi kuzum
Ay tam dycktim ikiz dye bence ikiz yaaaEvet canım 2 tane dondulmus 3 gün embriyosu transfer edilmiştiben ikiz olursa şok
Ah kuzum nerdeCanımm sen kalp atışlarını duydunmuu ♥
Ay sağolasın kuzum benimKuzum dis gebelikte boyle artma olmz icini ferah tut
Yaa yerim onu ben daha minnacık bizimkiler ☺Amin insallah canim benimkide 3+6 gozukuyor canim
Canım benim bende ne mide bulantısı ne halsizlik hiçbirşeyim yokAh kuzum nerdedaha keseye gitmedim bana 17 Ekim'e randevu vermişlerdi kese için hala 17 Ekim gelmedi gelmek bilmedi bu bekleyiş insanı mahvediyor kuzum beşinci hafta senin miden bulanıyor mu idi? Benim acayip midem bulanıyor yemek yiyesim yok
Maşallah barekallah diyorum nazar göz değmesin aminCanım benim bende ne mide bulantısı ne halsizlik hiçbirşeyim yokara ara gelen kasık ağrısı var sadece
Evet ya minnaciklarrYaa yerim onu ben daha minnacıklar bizimkiler ☺
Tavsiye idrar testi yapıp aklını bulandirmaCevap verecek arkadaslar yokmu ltfn. Gebelik testini kacinci gun dogru cikma ihtimali yuksek ?
Sağolasın kuzum benim teşekkür ediyorumEvet ya minnaciklarryok yok dis gebelik bi artar bi azalir yada iki kattan daha az artma olur bide onun sancisindan duramzsin canim hic aklina getrme miniklerin guzel yerdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?