Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım bu kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor uyumadan şuruptan bir ölçek iç
Eşimi gönderiyorum hemen alıp gelsin içer içmez etki etmesi de biraz zaman alır sanırım !! Riske atmaya gelmez bende kronik kabızlıkta var ! Dün rahat yapınca pozitif düşündüm ama bugün yıl yok maalesef

Kızlar benimde bugün 4.gunum yarın kanda baktirsam çıkarmı acaba zaten gideceğim sağlık ocağına gitmişken bir kanda aldırayım diyorum?

Kizlar kan testi pozitif sonuc aldim sali gunu tekrar test yapcaz umarim artis olur dua edin bekleyen arkadaslara sabir diliyorum gercekten cok zor umarim herkes saglikla bebegine kavusur...
Hayırlı olsun canım kaç çıktu değerin bugün kaçıncı gün

Kizlar kan testi pozitif sonuc aldim sali gunu tekrar test yapcaz umarim artis olur dua edin bekleyen arkadaslara sabir diliyorum gercekten cok zor umarim herkes saglikla bebegine kavusur...
Hayırlı olsun arkadaşım:) sağlıkla devamı gelsin.kaçıncı gündü değerin nasıl çıktı

Oh bol bol güzel sonuçlar alalım inşAllah, darısı başımıza olsun en yakın zamanda hayırlısı ile.. :) Arkadaşlarım stres yapmayalım desekde olmuyor.. Fakat duamızı edelim gerisi takdir-i ilahi.. Kendim hemen hemen 15 gün önce negatif sonucunu aldım çok ağladım, çok yıprandım sonra kendi kendime ben kimim ya ne haddime.. Sağlığımız sıhhattimiz yerinde olsun pes etmek yok.. Rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyordur, evet kimleri yazıyoruz listeyeeee çoğalıyoruz dahada çok çoğalalım inşAllah :)

Sagolun arkadaslar :) 3.gun embriyosu transferin 10.gunu 244 geldi sonuc bakalim sali gunune kadar artacak mi merakla bekliyorum hayirlisi olur insallah...
Maşallah canım Allah devamını getirsin :) benim de yaklaşıktı.şimdilik tek kese var bakalım senin nasıl olacak :) hayırlı olsun

Oh bol bol güzel sonuçlar alalım inşAllah, darısı başımıza olsun en yakın zamanda hayırlısı ile.. :) Arkadaşlarım stres yapmayalım desekde olmuyor.. Fakat duamızı edelim gerisi takdir-i ilahi.. Kendim hemen hemen 15 gün önce negatif sonucunu aldım çok ağladım, çok yıprandım sonra kendi kendime ben kimim ya ne haddime.. Sağlığımız sıhhattimiz yerinde olsun pes etmek yok.. Rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyordur, evet kimleri yazıyoruz listeyeeee çoğalıyoruz dahada çok çoğalalım inşAllah :)
Kesinlikle katiliyorum canim sana bol bol dua edelim Rabbimin bir bildigi vardir diyerek... beni sali gunu cikacak sonuca gore eklersin listeye olur mu :)

Beni yazabilirsin canim:))

Canım bende çok moralsizim hiçbir belirtim yok benimde hala ayaklanmadan yatıyorum! Forumları okuyorum batma sızı kasılma gibi şeylerden oluyormuş
Moralsizlik değil de işte ne bilim, bugün 3. Gün, hava çok güzel olduğu için yürüyüş yaptım, birkaç saat sonra tansiyonum anidrn düştü, başım döndü ve midem haiftwn bulandı , eve döndük hemen uzandım biraz, hiç olmamıştı buhüne kadar, jel kullanıyorum ipne ise haftada bir gün

X