Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar sonucum 31 çıktı 4. Gun embriyosu sizce hamile miyim????

Canım benim poliklinikten hemşireler 10. Gün 30 ve üstü değer görmeyi bekleriz demişlerdi
Yani bence hamilelik şüphen kuvvetle var ama inş sağlıkla katlanarak devam eder
2 gün sonra tekrar yaptır
Bu sürede rahat ol çıkacak mı düşecek mi stresine girme
Kolay değil biliyorum ama duanı et Allah’a bırak
Nedense Benim içime olacak gibi doğdu
Haberdar et bizleri de

Canım benim poliklinikten hemşireler 10. Gün 30 ve üstü değer görmeyi bekleriz demişlerdi
Yani bence hamilelik şüphen kuvvetle var ama inş sağlıkla katlanarak devam eder
2 gün sonra tekrar yaptır
Bu sürede rahat ol çıkacak mı düşecek mi stresine girme
Kolay değil biliyorum ama duanı et Allah’a bırak
Nedense Benim içime olacak gibi doğdu
Haberdar et bizleri de
Canim çok teşekkürler ben de sürekli forumları tarıyorum bu şekilde çok kişi var ama yine de değerin yükseldiğini görmeden rahat edemem sanırım Pazartesi kan vereceğim tekrardan umarım sağlıkla ilerler herkes bu yolda Mutlu sonuç alır

Vallaha canım benim bugün ikinci gün ama şuan tansiyonum çok düşük progestan iğnesi yapıyor herhalde baş dönmesinden başımı kaldıramıyorum
Canım progesteron iğnesi de ağız yoluyla alınan kapsülü de, da acayip baş dönmesi, kan şekeri düşüklüğü aniden acıkma yapmıştı bende! Şu an sdc jel olanını kullanıyorum

Canım progesteron iğnesi de ağız yoluyla alınan kapsülü de, da acayip baş dönmesi, kan şekeri düşüklüğü aniden acıkma yapmıştı bende! Şu an sdc jel olanını kullanıyorum
Canım ben hem hergün iğnesini oluyorum hemde jelini kullanıyorum

Canım bende çok moralsizim hiçbir belirtim yok benimde hala ayaklanmadan yatıyorum! Forumları okuyorum batma sızı kasılma gibi şeylerden oluyormuş
Canım sürekli yatmak iyi değil rahme kan gitmez bir saat yatıyosa en az beş dk yürü bidr belirti hemen olmazki ben arada kasıklarımda birşeyler hissediyorum ama belkide psikolojiktir paikolojik olmasa dahi ilaçlarda yapar senin kaçıncı gün embriyosuydu üçüncü gün embriyosu ise hemen belirti yaşamazsın zaten belirti illa olacak diye birşey yok

Canım sürekli yatmak iyi değil rahme kan gitmez bir saat yatıyosa en az beş dk yürü bidr belirti hemen olmazki ben arada kasıklarımda birşeyler hissediyorum ama belkide psikolojiktir paikolojik olmasa dahi ilaçlarda yapar senin kaçıncı gün embriyosuydu üçüncü gün embriyosu ise hemen belirti yaşamazsın zaten belirti illa olacak diye birşey yok
Kan iğnesi de vuruluyorum canım ben! Dolaşımda sıkıntı olmasın diye! Birde 2adet 3.gün embriyosu arada kaşıkta bende hisseder gibiyim ama gazdır diye önemsemiyorum açıkçası .bu arada bugün tuvalete çıkamadım sen neler yapıyorsun rahat çıkabiliyor Musun

Kan iğnesi de vuruluyorum canım ben! Dolaşımda sıkıntı olmasın diye! Birde 2adet 3.gün embriyosu arada kaşıkta bende hisseder gibiyim ama gazdır diye önemsemiyorum açıkçası .bu arada bugün tuvalete çıkamadım sen neler yapıyorsun rahat çıkabiliyor Musun
Evet canım bende günlük kan iğnesi oluyorum progestan iğnesi oluyorum benimde iki adet beşinci gün embriyosu canım ben ekmek hamurişi yemiyorum sulu şeyler çorba su portakal suyu gibi şeyler tüketiyorum ondan lavabo sıkıntım yok birde garanti olaun diye gece bir ölçek duphalac şurup içiyorum

Kusura bakmayin kizlar biraz gec oldu ama bende pozitif sonuc aldim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirli bir evlat nasip etsin ins..hepinize dua ediyorum
Hayırlı olsun canım:)kaçıncı gün embriyosu?Kaçıncı günde kan değerin kaç çıktı?:)

Evet canım bende günlük kan iğnesi oluyorum progestan iğnesi oluyorum benimde iki adet beşinci gün embriyosu canım ben ekmek hamurişi yemiyorum sulu şeyler çorba su portakal suyu gibi şeyler tüketiyorum ondan lavabo sıkıntım yok birde garanti olaun diye gece bir ölçek duphalac şurup içiyorum
Şurubu almayayım diye çok mücadele verdim ama en iyisi almak galiba ! Bende sabah 2 dilim hariç ekmek yemiyorum! Mutlaka sebze ve yanında protein ağırlıklı besleniyorum! Gün içinde de meyve suyu ve bol su içiyorum canım !

Şurubu almayayım diye çok mücadele verdim ama en iyisi almak galiba ! Bende sabah 2 dilim hariç ekmek yemiyorum! Mutlaka sebze ve yanında protein ağırlıklı besleniyorum! Gün içinde de meyve suyu ve bol su içiyorum canım !
Canım bu kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor uyumadan şuruptan bir ölçek iç

X