Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Adet günüm geçti dündü hafif kaşık ağrım bel ağrım var bi de göğüslerim çok hassas ama bilemedim ki

Öyle mi diyorsunuz ay umut oldunuz bana inşallah öyledir 🙏🏻
İnsAllah 🙇 neler yazıyorlar burda goruyosunuz moralinizi bozmayin 2 gün sonra yine yapın bence ya da gününü bekleyin

Adet günüm geçti dündü hafif kaşık ağrım bel ağrım var bi de göğüslerim çok hassas ama bilemedim ki

Evet ben 8. Gun yaptrdim 5.gun embriyosuydu negatifti doktor gununde bidaha yap demisti ona ragmen gerci yine negatifti ama doktorm erken olmus sonradan yukselen gördm demisti.

Evet ben 8. Gun yaptrdim 5.gun embriyosuydu negatifti doktor gununde bidaha yap demisti ona ragmen gerci yine negatifti ama doktorm erken olmus sonradan yukselen gördm demisti.
İnşallah öyledir ve beni bırakmamıştır 🙏🏻 Allah’ım hepimize yardım etsin bende olsaydı az da olsa çıkardı diye söyledim eşime hatta o da çıkacak olsa doktor 6. Günde yaptırın derdi neden 12 gün sonra desin ki dedi

Yani 7. Gun kana karismaya basliyo diyolar senin daha 6.gunun bide 3. Gun embriyosu 12.guntest diyolar 3. Gune 5. Gun embriyosuna 10. Gun diyolar.

Yani 7. Gun kana karismaya basliyo diyolar senin daha 6.gunun bide 3. Gun embriyosu 12.guntest diyolar 3. Gune 5. Gun embriyosuna 10. Gun diyolar.
Adet olmadım ona şükrediyorum şuan ilaç etkisinden mi yoksa var diye mi olmadım bilmiyorum

İnşallah öyledir ve beni bırakmamıştır 🙏🏻 Allah’ım hepimize yardım etsin bende olsaydı az da olsa çıkardı diye söyledim eşime hatta o da çıkacak olsa doktor 6. Günde yaptırın derdi neden 12 gün sonra desin ki dedi
Öyle tabi ama insan merak ediyor haklısınız..bekleyin bence gününde yaptırın insAllah pozitif olur Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insAllah 🙇🙇

Benimde bugün 4. Günüm dün sol kasığımda batma acıma gibi bişey vardı ama bugün hiç bişey yok evde durmaktan sürekli kendimizi dinliyoruz heralde 😊
Benim de bugun 3.günüm. Sağ kasıgımda zaman zaman batma hissi oluyor. Onun haricinde baska hiç bir şey yok 🙈

Evet ilk denemeydi 5. Gun embriyosuydu gayet kaliteliydi 8. Gun kanda negatif gordum ben cok kabizlk cektm onun icin olmadi dedm ama doktor nasip bu isler dedi.
Bence de nasip biraz biz elimizden geleni yapıyoruz Allah’ım nasip ederse oluyor

Back