Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transferden sonra belirti yaşayan varmı acaba ne gibi belirtiler oluyor yada oluyor mu :/ ay beklemek zormuş rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir hayırlı sağlıklı

Hımm.🤔 oyuzden demekki bi.açıklamada yapmadılar da.. neyse inş.tutar bakalım. Bi belirtisi olan var mı ?
Evet raporlu olmasanizda yaştan dolayı tek koyuyorlar ve ilk denemeyse .. sizin ilk deneme mi ? Benim dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım var dün daha çoktu bugün daha hafif az .

Transferden sonra belirti yaşayan varmı acaba ne gibi belirtiler oluyor yada oluyor mu :/ ay beklemek zormuş rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir hayırlı sağlıklı
Benim bugün transferden sonra 6.gunum dün çok ağrım vardı bugün daha hafif ağrım var adet ağrısı gibi .. insAllah iyi bir şeydir ..siz de yok mu bişey ?

Benim bugün transferden sonra 6.gunum dün çok ağrım vardı bugün daha hafif ağrım var adet ağrısı gibi .. insAllah iyi bir şeydir ..siz de yok mu bişey ?
Benimde bugün 4. Günüm dün sol kasığımda batma acıma gibi bişey vardı ama bugün hiç bişey yok evde durmaktan sürekli kendimizi dinliyoruz heralde 😊

Gerçi ben transfer gününü de sayıyorum o sayılmıyor sanırım 1. Günden demi ?

Benimde bugün 4. Günüm dün sol kasığımda batma acıma gibi bişey vardı ama bugün hiç bişey yok evde durmaktan sürekli kendimizi dinliyoruz heralde 😊
[/QUOTE
Aslında ben evde çok yatmiyorum.. dışarı cikiyorum aynı sitenin içinde kuzenlerime gidiyorum markete gidiyorum iğneye gidiyorum arabayla evin içinde yürüyorum kısa kısa onun haricinde uzanıyorum hep 😊

İnsAllah .. sizin kaçıncı gün embriyosu ? İlk deneme mi ?
Benim aslında ikinci denemem ama ilkinde transfer olmadı çünkü 5. Güne gelen embriyom olmadı bu sefer 3. Gün bir tanesini dondurmuştu doktorum onu transfer oldum bakalım dışarda kalsa oda 5. Güne gidermiyodi bilmiyorum ama inşallah benimle kalır :)

Benim aslında ikinci denemem ama ilkinde transfer olmadı çünkü 5. Güne gelen embriyom olmadı bu sefer 3. Gün bir tanesini dondurmuştu doktorum onu transfer oldum bakalım dışarda kalsa oda 5. Güne gidermiyodi bilmiyorum ama inşallah benimle kalır :)
İnsAllah seninledir bebeğin .. hepimizin bebeği bizimle kalsın insAllah 🙇

Ben bugün dayanamadım kan verdim ama erken davrandım sanırım sonuç negatif

Back