Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet raporlu olmasanizda yaştan dolayı tek koyuyorlar ve ilk denemeyse .. sizin ilk deneme mi ? Benim dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım var dün daha çoktu bugün daha hafif az .Hımm.oyuzden demekki bi.açıklamada yapmadılar da.. neyse inş.tutar bakalım. Bi belirtisi olan var mı ?
Benim bugün transferden sonra 6.gunum dün çok ağrım vardı bugün daha hafif ağrım var adet ağrısı gibi .. insAllah iyi bir şeydir ..siz de yok mu bişey ?Transferden sonra belirti yaşayan varmı acaba ne gibi belirtiler oluyor yada oluyor mu :/ ay beklemek zormuş rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir hayırlı sağlıklı
Benimde bugün 4. Günüm dün sol kasığımda batma acıma gibi bişey vardı ama bugün hiç bişey yok evde durmaktan sürekli kendimizi dinliyoruz heraldeBenim bugün transferden sonra 6.gunum dün çok ağrım vardı bugün daha hafif ağrım var adet ağrısı gibi .. insAllah iyi bir şeydir ..siz de yok mu bişey ?
Benimde bugün 4. Günüm dün sol kasığımda batma acıma gibi bişey vardı ama bugün hiç bişey yok evde durmaktan sürekli kendimizi dinliyoruz heralde
[/QUOTE
Benimde bugün 4. Günüm dün sol kasığımda batma acıma gibi bişey vardı ama bugün hiç bişey yok evde durmaktan sürekli kendimizi dinliyoruz heralde![]()
Aslında ben evde çok yatmiyorum.. dışarı cikiyorum aynı sitenin içinde kuzenlerime gidiyorum markete gidiyorum iğneye gidiyorum arabayla evin içinde yürüyorum kısa kısa onun haricinde uzanıyorum hepBenimde bugün 4. Günüm dün sol kasığımda batma acıma gibi bişey vardı ama bugün hiç bişey yok evde durmaktan sürekli kendimizi dinliyoruz heralde![]()
Evet sayılmıyor.Ertesi gün 1.gun oluyor.ben pazartesi oldum transfer bugün 6 günüm.Gerçi ben transfer gününü de sayıyorum o sayılmıyor sanırım 1. Günden demi ?
Hımm ozaman benim bugün 3. Gün daha bende perşembe günü oldum inşallah bakalım hayırlı haberler alırızEvet sayılmıyor.Ertesi gün 1.gun oluyor.ben pazartesi oldum transfer bugün 6 günüm.
İnsAllah .. sizin kaçıncı gün embriyosu ? İlk deneme mi ?Hımm ozaman benim bugün 3. Gün daha bende perşembe günü oldum inşallah bakalım hayırlı haberler alırız
Benim aslında ikinci denemem ama ilkinde transfer olmadı çünkü 5. Güne gelen embriyom olmadı bu sefer 3. Gün bir tanesini dondurmuştu doktorum onu transfer oldum bakalım dışarda kalsa oda 5. Güne gidermiyodi bilmiyorum ama inşallah benimle kalır :)İnsAllah .. sizin kaçıncı gün embriyosu ? İlk deneme mi ?
İnsAllah seninledir bebeğin .. hepimizin bebeği bizimle kalsın insAllahBenim aslında ikinci denemem ama ilkinde transfer olmadı çünkü 5. Güne gelen embriyom olmadı bu sefer 3. Gün bir tanesini dondurmuştu doktorum onu transfer oldum bakalım dışarda kalsa oda 5. Güne gidermiyodi bilmiyorum ama inşallah benimle kalır :)
İnşallah inşallhİnsAllah seninledir bebeğin .. hepimizin bebeği bizimle kalsın insAllah![]()
Kaç gün oldu sizin bugunBen bugün dayanamadım kan verdim ama erken davrandım sanırım sonuç negatif
Doktoruna sor bence .. insAllah iyidir9. Günüm kan verdim 33 çıktı nasıl iyimi yaaa 3. Gün embiriyosu
6. Gün 5 gün embriyosuKaç gün oldu sizin bugun
Bence moralini bozma gününde yap .. belirtin varmiydi hiç ?6. Gün 5 gün embriyosu
Erken olmus 7. Gunden sonra kana karisiyor 8. Gun bidaha ver.6. Gün 5 gün embriyosu
Adet günüm geçti dündü hafif kaşık ağrım bel ağrım var bi de göğüslerim çok hassas ama bilemedim kiBence moralini bozma gününde yap .. belirtin varmiydi hiç ?
Öyle mi diyorsunuz ay umut oldunuz bana inşallah öyledirErken olmus 7. Gunden sonra kana karisiyor 8. Gun bidaha ver.