Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evt estrofem kullaniyordum.onceki transverim 7.3 ile yapildi tutmadi simdi daha da düstü.
Nar suyunu öneriyolar ne kadar etkili ve doğru bi tavsiye olur bilmiyorum ama. İnsanında bu durumlarda elinden bişey gelmiyo malesef öyle donup kalıyoruz. Doktorun bi önerisi oldu mu peki?

Nar suyunu öneriyolar ne kadar etkili ve doğru bi tavsiye olur bilmiyorum ama. İnsanında bu durumlarda elinden bişey gelmiyo malesef öyle donup kalıyoruz. Doktorun bi önerisi oldu mu peki?
Bi sonraki adetimde yeniden deneyecek.olmassa histeroskobi yapacak.

Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa

Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa
ORası nasip canın herkesin de ayrı oluyor 8 diye girdik toplamaya 5 toplandı 3 döllendi bende de Rahime 3. Gün koyarken bir çok iyi iki daha orta halli üçü saklayamayacağjmız için koyuyorum dedi bana sağlıklı olsun bir olsun

Tabi ki canım keşke öyle olsa sağolasın kuzum Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Ben nar suyunu kullandım 4 gün boyunca 6yfı rahim kalınlığı kontrolüm de 9 a yükseldi obama bilmem ama yine tutmadı nasibimizde varsa yüce mevlam bizlere de anne olmayı cennet kokusunu duymayı nasip edecektir

Bende de ağrı var kasiklarimda adet olucak gibi galiba ilaclardan oluyo benm bide son muayenede perde var dedi doktor ameliyatlik deqil suan dedi deniyelim boyle bi dedi ama benim aklimda suphe kaldi çunku nette dusuk erken dogum falan yaziyo ama bakalim once bi tutunabilicekmi civcivlerim

Kızlar benim 9 gunum ama dünden beri adet ağrım var belim karnım bacaklarım fecı ağrıyor tutmadı galıba pazartesi kan verıcem tabı o zamana kadar adet olmazsam
Benim de bugün 9.günüm. Hiç bir belirti yok kasıklarda batma, ağrı vs. ben de acaba tutmadı mı diye endişe ediyorum.

Benim de bugün 9.günüm. Hiç bir belirti yok kasıklarda batma, ağrı vs. ben de acaba tutmadı mı diye endişe ediyorum.
Benmde 5. Günm arada bi sanci disinda belirtim yok ama belirti aramayin diyolar hep hic belirtisi olmadan tutan cok insan var bende dusunmemeye calisiyorum boyle

Kızlar benim 9 gunum ama dünden beri adet ağrım var belim karnım bacaklarım fecı ağrıyor tutmadı galıba pazartesi kan verıcem tabı o zamana kadar adet olmazsam
Tutunma belirtilerine bakın. Sizin yaşadıklarınız benzer şeylerden bahsediyor. Umutsuzluğa kapılmayın.

Histereskopi önce yaptırsan daha iyi olmaz mi. Tüp bebek sürecine girmeden tüm rahime bakılıyor
Tabiki iyi olur ama ben o operasyondan biraz kaciyorum. Bide onun icin stres yasamk istemiyorum. Bu adetimdede olmassa mecbur olacak.ben daha once tuple hamile kaldim rahim 8mm kalinlasti.2.transverimde 7.3 olmustu yine olur diye umuyorum.rahim kalinlasma sorunum var ama doktor israrla bana her seferinde 2 estrofemle baslatiyor.dozunu artirmali.bu sorunu yasayan herkes 6 ya kada estrofem kullaniyor.

BEn perde işen Doğum yaptım canım rahimde y şekli de vardı perde tam engel değil yani

Kızlar merhaba. Sizden fikir almak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Beni en iyi siz anlarsınız o yüzden genel bi konu açmaktansa buraya yazmak istedim.iki aşılama 1 negatiften sonra ikinci denemede hamile kalmıştım. Bi kaç gün önce bebeğimi kaybettim.rabbim kimseye yasatmasin. Çok zor bi durum.ben şimdi tekrar tedaviye başlamak için araştırma yapıyorum. 38 yaşındayım.rapor çıkmıyo 3 yıl şartı var.eski kliniğimde şansım yüzde elli.bastan başlıcaz zaten.ama tekrar bi kayıp yaşamaktan çok korkuyorum.maddi olarak çok iyi durumda sayılmayız.kredi çekicem.biraz daha borca girip bahçeciyemi gitsem diyorum.orda nus yöntemiyle şansım daha yüksek olucak.eski klinik pekde bu konuda yönlendirici değil gibi.ilk kayıp olduğu için sanırım. Napmalıyım.bi akıl verin.uzun yazdım hakkınızı helal edin nolur

Rapor çıkar, 39 yaşındayım 2,5 yıllık evliydim bana çıktı. Yas sınırına yakınsan 1 yıllık evlilik yetiyor. Detaylar icin bana ne istersen sorabilirsin.

Tup bebekmiydi sizinde sevindim korkuyorum cunku bende düşük falan okuyunca tabi diyorum ya once tutunmalari gerekiyo ama
Yk oğlum korunurken oldu ikinci olmayınca film çektirdik o zaman çıktı perde ve y Rahim olduğunu öğrendim sadece 2 hafta erken doğdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…