Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yazmaya elim gelmedi de yine 0.1 gordum
Ben hiç anne olmamiyacam Allah bana göstermiyor ne kadar dua ettim..6 transfer 8 deneme 11 embiryo transfer edildi.Ama olmadı.Bilmiyorum..
Canim üzme canini herşeyin bi vakti hayırlısı olsun en kısa zamanda mevla güldürsün yüzünü inşallah

Ben hiç anne olmamiyacam Allah bana göstermiyor ne kadar dua ettim..6 transfer 8 deneme 11 embiryo transfer edildi.Ama olmadı.Bilmiyorum..
Ah canım ya... Allah kolaylık versin çok yıpratıcı bir süreç... Tabi Allah'tan ümit kesilmez ama dediğin gibi eğer iki gün sonraysa test günün, şimdi az da olsa çıkardı herhalde. Sorun neydi bu arada?

Rabbim sana güç versin ben ilk denemede karnım mosmor güç diliyorum sonuç bekliyorum yüreğim ağzımda gerçekten çok zor bir süreç tevekkül etmekten başka çaremiz yk Allah büyük

Belki birden yukselir doktormu dedi az da olsa cikar diye ? Olmama sebebi neydi sizin embriyolari ngs ye filan gonderdinizmi genetik bi problem vardr belki
Evet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...

Sİz nereye gidiyorsunuz

nasl olurya bi insana gozgore gore bosuna ugrasmayin denilebilirmi rabbm yardimciniz olsun

Bana doktor şansın düşük istersen taşıyıcı anne bulalım dedi ama istemedim. Olacaksa bu şekilde olsun olmazsa da yapacak bir şey yok.

Ama onlarin söylediği gibide olmayabiliyo canm taklma banada ikinci denememde yuzde yuz gebe kalirsin dedi doktorum olmayınca hatirlattim bazi seylerde takdiri ilahi dedi yani onlarn söylemesiyle deqil nasibde kismette varsa ne yas sorun nede problem ama olmayincada hersey normalken bile olmayabiliyor ben artk buna inanarak devam ediyorum yoluma yoksa cok büyük yıkıntı oluyo

Bu ayın 11. de transfer yapıldı, sonuç şu an olumlu ama kendimi herşeye hazırladım.
Ne güzell.. keyfini çıkarın bu güzel duygunun .

Yaşınız gençse hiç vazgeçmeyin anne olun ertelemeyin benim gibi ..Allah yardımcınız olsun..
Yaşım 26 ama inanin bunun genclikle sağlıkla hic alakasi mesela bizim esimden kaynakliydi ama yinede olmadi o yuzden hic bi zmn mevladan umudu kesmeyin zaten onlarin olmasi bir mucize inanin mucizelere sizde vazgecmeyin insallah bi bizlerde anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…