- 12 Mart 2019
- 15.029
- 34.449
- 598
Belki birden yukselir doktormu dedi az da olsa cikar diye ? Olmama sebebi neydi sizin embriyolari ngs ye filan gonderdinizmi genetik bi problem vardr belkiPazar test günüm du normalde azda olsa bugün çıkmalıymis. 5.gun embiryosu benimki..
Canim üzme canini herşeyin bi vakti hayırlısı olsun en kısa zamanda mevla güldürsün yüzünü inşallahYazmaya elim gelmedi de yine 0.1 gordum
Ben hiç anne olmamiyacam Allah bana göstermiyor ne kadar dua ettim..6 transfer 8 deneme 11 embiryo transfer edildi.Ama olmadı.Bilmiyorum..
Ah canım ya... Allah kolaylık versin çok yıpratıcı bir süreç... Tabi Allah'tan ümit kesilmez ama dediğin gibi eğer iki gün sonraysa test günün, şimdi az da olsa çıkardı herhalde. Sorun neydi bu arada?Yazmaya elim gelmedi de yine 0.1 gordum
Ben hiç anne olmamiyacam Allah bana göstermiyor ne kadar dua ettim..6 transfer 8 deneme 11 embiryo transfer edildi.Ama olmadı.Bilmiyorum..
Sağolun ama artık umudum kalmadı ki ..Canim üzme canini herşeyin bi vakti hayırlısı olsun en kısa zamanda mevla güldürsün yüzünü inşallah
Rabbim sana güç versin ben ilk denemede karnım mosmor güç diliyorum sonuç bekliyorum yüreğim ağzımda gerçekten çok zor bir süreç tevekkül etmekten başka çaremiz yk Allah büyükYazmaya elim gelmedi de yine 0.1 gordum
Allahm yüzunu güldursun insallah guzel haberlerini bekliyoruzRabbim sana güç versin ben ilk denemede karnım mosmor güç diliyorum sonuç bekliyorum yüreğim ağzımda gerçekten çok zor bir süreç tevekkül etmekten başka çaremiz yk Allah büyük
Evet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...Belki birden yukselir doktormu dedi az da olsa cikar diye ? Olmama sebebi neydi sizin embriyolari ngs ye filan gonderdinizmi genetik bi problem vardr belki
Sİz nereye gidiyorsunuzEvet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...
Evet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...
Bana doktor şansın düşük istersen taşıyıcı anne bulalım dedi ama istemedim. Olacaksa bu şekilde olsun olmazsa da yapacak bir şey yok.Evet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...
Siz neye karar verdinizBana doktor şansın düşük istersen taşıyıcı anne bulalım dedi ama istemedim. Olacaksa bu şekilde olsun olmazsa da yapacak bir şey yok.
Ama onlarin söylediği gibide olmayabiliyo canm taklma banada ikinci denememde yuzde yuz gebe kalirsin dedi doktorum olmayınca hatirlattim bazi seylerde takdiri ilahi dedi yani onlarn söylemesiyle deqil nasibde kismette varsa ne yas sorun nede problem ama olmayincada hersey normalken bile olmayabiliyor ben artk buna inanarak devam ediyorum yoluma yoksa cok büyük yıkıntı oluyoEvet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...
Bu ayın 11. de transfer yapıldı, sonuç şu an olumlu ama kendimi herşeye hazırladım.Siz neye karar verdiniz
Ama onlarin söylediği gibide olmayabiliyo canm taklma banada ikinci denememde yuzde yuz gebe kalirsin dedi doktorum olmayınca hatirlattim bazi seylerde takdiri ilahi dedi yani onlarn söylemesiyle deqil nasibde kismette varsa ne yas sorun nede problem ama olmayincada hersey normalken bile olmayabiliyor ben artk buna inanarak devam ediyorum yoluma yoksa cok büyük yıkıntı oluyo
Ne güzell.. keyfini çıkarın bu güzel duygunun .Bu ayın 11. de transfer yapıldı, sonuç şu an olumlu ama kendimi herşeye hazırladım.
Canim benim transfer 5. Gun henuz belli bebislerimn tutunup tutunmadigi dua edin benim icinde nolur 3. Kez o duyguyu yasamayayimNe güzell.. keyfini çıkarın bu güzel duygunun .
Canim benim yazmş bide Allah razi olsun
Canm yaa Allah razi olsun usenmemis bide tek tek yazmışsın yaa cok duygulandim gercekten birbirimizi tanimayip derdimizle dertlenip sevinçleri ortak yasamak cok guzel duygu
Yaşınız gençse hiç vazgeçmeyin anne olun ertelemeyin benim gibi ..Allah yardımcınız olsun..Canim benim transfer 5. Gun henuz belli bebislerimn tutunup tutunmadigi dua edin benim icinde nolur 3. Kez o duyguyu yasamayayim
Yaşım 26 ama inanin bunun genclikle sağlıkla hic alakasi mesela bizim esimden kaynakliydi ama yinede olmadi o yuzden hic bi zmn mevladan umudu kesmeyin zaten onlarin olmasi bir mucize inanin mucizelere sizde vazgecmeyin insallah bi bizlerde anne oluruzYaşınız gençse hiç vazgeçmeyin anne olun ertelemeyin benim gibi ..Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?